| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po říjen 11, 2004 5:08 pm Předmět: |
|
|
Hospodu taky zamítám, alkoholu neholduji ani v malém množství. Navíc to mám jako školní akci, takže zpátky jedu ve stejném vlaku s profesorkou .
Takže jsou dvě otázky:
1. Kdo tam vůbec jede?
2. Jak se poznáme? Navrhuji, telefony a nějak se slezeme u hlavního vchodu. Problém je, že já si jedu nakoupit originálky na celý rok a musím tedy do Game Hall, což se mi moc nechce. Když vám dám seznam a peníze, kdo mi to koupíte?  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po říjen 11, 2004 5:42 pm Předmět: |
|
|
Mozna prijedu, nekdy ke konci tydne musim smer Morava (asi Brno) podepsat smlouvy, treba to vyjde tak, ze se stavim. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: út říjen 12, 2004 1:42 pm Předmět: |
|
|
NU tak to vyzera nasledovne:
Nosferatu, Pajadin, Ursus, mozno Timeo. Wolf bohuzial nie
Stretnut sa mozme len v areali,kedze tam niektor idu v ramci skolskej akcie, alkoholova vybijana sa asi konat nebude, aj ked ja som tam od 9,00 tak uvidim ci si najdem cas
A cez telefony by to tiez slo:0908 399 778 samozrejme predvolba +421 _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út říjen 12, 2004 2:56 pm Předmět: |
|
|
V kolik hodláte odejít?
E: hoďte sem ještě někdo číslo na sebe, kdybych náhodou přišel. Nebo mi ho řekněte na ICQ _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: út říjen 12, 2004 3:27 pm Předmět: |
|
|
No ved ja som svoje cislo napisal,kludne aj sem:
+421908 399 778 _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út říjen 12, 2004 9:15 pm Předmět: |
|
|
Já přijdu takýýýýýýýýý. Přijdu v morfu. Hledejte žlutou. Zatím počítám s tím 11.00 vchod před Game Hall. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st říjen 13, 2004 2:08 pm Předmět: |
|
|
Nemohli by jste dat dohromady fotky a hodit to sem na web? Kdyz uz tam nektery nemuzou jet, tak aby si vas dovedli alespon predstavit. Par sem jich videl v galerii, ale jen par.
*je zvedavej na Lencinu barvu pokozky* |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st říjen 13, 2004 2:13 pm Předmět: |
|
|
No, nevím. Lenka je chlupatej chlápek. Ale fotky budou, jestli Lenka nezapomene vzít foťáček. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st říjen 13, 2004 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Lenka Hrubá napsal: |
No, nevím. Lenka je chlupatej chlápek. Ale fotky budou, jestli Lenka nezapomene vzít foťáček. |
A pokud my najdeme chlupatého Lenku  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st říjen 13, 2004 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Tak to je dobry* breci smichy* |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|