| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:25 pm Předmět: |
|
|
Nechápe toho, tohle je veřejný forum a viz. Hellmastrova zpráva ..  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Spolkovní vědí o co na schůzi šlo protože jsem se o tom smínil v Soukromé diskuzi. Tady se o tom nikdo moc nebude zmiňovat dokud nebude vše jasné a veřejně známé. Navíc ani není důvod, protože vše se bude týkat pouze guild. |
Jasně chápu a děkuji za vyjádření. Zajímalo mě hlavně to, zda-li se ty hry dotknou i dalších hráčů. Jinak zavrubná pravidla myslím byly již nastíněny na Dvorních klepech (tedy alespoň bodování ).
EDIT: Mě zajímalo spíše, jak se chovali ti Lordi, protože jsem slyšel, že moc pěkně ne. A když tohle řekne Erina (tuším z Friends), tak to muselo být silné kafe. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 5:40 pm Předmět: |
|
|
Byli tak moc RP, až to hezký nebylo :o((. Aneb jak prudit pod záštitou RP.. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 5:59 pm Předmět: |
|
|
Tak. Teď se mi dostalo vysvětlení onoho incidentu.
Šlo víceméně o nepochopení. Lidi od Lordů to chtěli zpestřit, ale charakter povahy byl spíše informativní a bylo potřeba tam v duchu lehkého RP provést mnoho záležitostí. Nepochopení na obou stranách pak logicky vyústilo v konflikt. Jak e přesně dál vyvíjí mi není známo, nicméně ani jedna z guild není v mých očích pošpiněna a stejně tak myslím že by k tomu měli přistupovat i ostatní. Z pohledu účastíka porady to vypadalo tak jak jsem napsal výše a zmiňovaný incident přispěl ke zkažení hezkého nádechu porady, k nesplnění jejích bodů a k bodelu obecně. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
Tak. Teď se mi dostalo vysvětlení onoho incidentu.
Šlo víceméně o nepochopení. Lidi od Lordů to chtěli zpestřit, ale charakter povahy byl spíše informativní a bylo potřeba tam v duchu lehkého RP provést mnoho záležitostí. Nepochopení na obou stranách pak logicky vyústilo v konflikt. Jak e přesně dál vyvíjí mi není známo, nicméně ani jedna z guild není v mých očích pošpiněna a stejně tak myslím že by k tomu měli přistupovat i ostatní. Z pohledu účastíka porady to vypadalo tak jak jsem napsal výše a zmiňovaný incident přispěl ke zkažení hezkého nádechu porady, k nesplnění jejích bodů a k bodelu obecně. |
Zkusím se na to zeptat, ale někdy je lepší nevědět _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: ne říjen 10, 2004 3:08 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat, ale radši o tom nechci vědět ..  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po říjen 11, 2004 5:22 pm Předmět: |
|
|
Osobne mam na Mayu a guildu Acheron (ne na vsechny cleny) svuj, dost nepekny a opodstatneny nazor, takze ignoruji jejich pociny, ale kdo vi, treba to bude dobre (ale co jsem slysel, tak se Maya od te doby, co mi udelala v mych nb casech dost hnusnou vec, nezmenila). Kazopadne kvuli ostatnim doufam, ze to dobre bude... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po říjen 11, 2004 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
| Osobne mam na Mayu a guildu Acheron (ne na vsechny cleny) svuj, dost nepekny a opodstatneny nazor, takze ignoruji jejich pociny, ale kdo vi, treba to bude dobre (ale co jsem slysel, tak se Maya od te doby, co mi udelala v mych nb casech dost hnusnou vec, nezmenila). Kazopadne kvuli ostatnim doufam, ze to dobre bude... |
Stoupa je holt Stoupa... ale treba Chester nebo Baltik jsou k preziti... no i kdyz... ale jsou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po říjen 11, 2004 5:44 pm Předmět: |
|
|
Ale nejde jen o tyhle, povetsinou je to proste guilda Pkacek prasat v modrem. Aspon, ze jsem se i doslechl, ze i je pojela jina Pkacka. Jinak v jejich umeni dungingu je obdivuji. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|