| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt říjen 14, 2004 7:04 pm Předmět: |
|
|
Aaaargh, proč máme všichni tak červený oči, proč jsou na fotce z Game hall kapky ma čočce foťáku, proč je všechno rozmazaný, proč je tam ta fotka kde se tvářím jako zajíc připravený schroustnout nějakou tu mrkev? .
Jinak super, kdyby to bylo v létě a bylo 30 stupňů Celsia a nefoukal vítr a Invex by byl víc zaměřenej i na veřejnost tak to bude ještě suprovější . Ale řeknu vám, najít Lenku s Nosfim před Gamehall je byl nesplnitelnej úkol . Abych si šel zítra koupit novej kredit do mobilu... _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt říjen 14, 2004 8:48 pm Předmět: |
|
|
oči odstraníš softwarově
no, to hledání bylo pravda trošku oříškem, něco sme fakt provolali, no ale není to každej den, tak to beru já
jinak Nosfi je vůbec případ, neuvede na sebe číslo a pak se diví, že ho nemůžem kontaktovat *směje se* to je samozřejmě naopak, jeho číslo jsem si opsal a nakonec sme se sešli i s ním
každopádně to, že bude běhat s A4 papíru na které bude velikým písmem Nosferatu, bylo trošku přehnané, potom nám ten 2cmx10cm papíreček ukazoval, prý to bylo moc velké, tak stříhal, stříhal a stříhal
*směje se*
ale já to beru, mně se taky nakonec nechtělo běhat jak blázen ve žluté dece kolem Game Hall a vykřikovat SPOLEK  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt říjen 14, 2004 9:03 pm Předmět: |
|
|
Bylo to super...chci poděkovat Wolfíkovi (nikdy nezklame), Nosfimu (byla s ním velká sranda a má dobrý hlody:)), dále pak Dargorovi a Petkovi (ikdyž s námi byli jen chviličku), pak s námi byl ještě Slayer (bývalý guardian, nynější Seeker) no a Kronymu snad ani děkovat nebudu, stejně si to nepřečte:) No a pak je tu Lenka ...Lenka je prostě hrubááá Je strašně moc fajn a ty hlody a hlavně ty vyprávění o malinkých wampírkách, to mě dostalo:) moc díky... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt říjen 14, 2004 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
Bylo to super...chci poděkovat Wolfíkovi (nikdy nezklame), Nosfimu (byla s ním velká sranda a má dobrý hlody:)), dále pak Dargorovi a Petkovi (ikdyž s námi byli jen chviličku), pak s námi byl ještě Slayer (bývalý guardian, nynější Seeker) no a Kronymu snad ani děkovat nebudu, stejně si to nepřečte:) No a pak je tu Lenka ...Lenka je prostě hrubááá Je strašně moc fajn a ty hlody a hlavně ty vyprávění o malinkých wampírkách, to mě dostalo:) moc díky... |
Moji babičku dostalo když jsem jí vyprávěl o Lence jak zneužívala svoje jméno . (Když se to tak veme, on to vlastně byl dobrej skutek, že? ) _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt říjen 14, 2004 10:23 pm Předmět: |
|
|
hah, tak teď jsi mě dostal
nj, dobrej skutek, dodávání odvahy v podstatě, haha... vidím, že vás mý příběhy dobře rozházely, hahaha _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 12:52 pm Předmět: |
|
|
Som moc rad ze som vas nasiel,zo zaciatku to vyzeralo dost blede.Ten moj papierik - ako povedala lenka - nekaj som to chcel len zarovnat no a potom sa to zarovnalo na 2*11
Predpokladam ze buduci rok to vyjde znova,aje ked uz urcite nie rped Game Hall Mrzi ma len,ze som nemohol mimo vystavisko s vami do hospúdky,bo som bol so skolou.snad buduci rok.
A mimochodom,ako som uz Wolfimu povedal,ten december(12) som myslel vazne,myslis ze jednu noc presedet v krcme zvaldne kazdy _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 12:55 pm Předmět: |
|
|
¨Proc by to neslo, jak si myslis ze vypadala schuze Camarilly v Praze
Celou noc na nohou s alkoholem v ruce otevrenou pusou a ospalyma ocima  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 1:20 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ja jsem byl se svym protejskem a slavil jeden jeho velkej uspech... Jinak bych si rad poslechl ty "hlody"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 7:56 pm Předmět: |
|
|
No, tak jsem vás nenašel.
Ursus pobíhal po celém arealu jak splašený, hledal žlutého okřídleného týpka Lenku, slovenského vampa s A4 a nikde nikdo .
Tak by mě docela zajímalo, kdy byl vlastně ten sraz. Orientoval jsem se podl tohohle:
| citace: |
Nedáme to na 11,30, ať to Wolf stihne v pohodičce?
|
V tu dobu jste tam nikdo nebyli (před branou). Navíc mi odešel mobil, takže jsem nemohl volat (jestli mi profesor zase řekne, že náhoda neexistuje, tak fakt nevím).
Nakonec poučení pro příští rok - sraz u bazénku s vodotrysky před Game hall - nebyla tam ani noha. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|