| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po říjen 18, 2004 5:49 pm Předmět: |
|
|
Děkuji vám za vaši ochotu, určitě vám všem dám vědět.
Viděl bych to na sobotu, dá-li pánbůh. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: po říjen 18, 2004 5:51 pm Předmět: |
|
|
Pro me to byla docela zabava, vyzkousel jsem si par veci, na ktere nemuzu ani pomyslet. Nekteri od vas to i videli, ze Beregu?
I kdyz je pravda, ze byly lagy, uzil jsem si to naramne. Mozna i nekdo prasil, ale proste to bylo jedno velke pvp pred trhem, ale to je asi to co kazdy cekal ... _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: po říjen 18, 2004 5:52 pm Předmět: |
|
|
Super Sobotka by sla... Mozna. Teprve tam naleznete Kvaliti meho syna...Dnes sel sam Objevil dalsi Temnou necromantskou evnost kterou sam dobil....Quest s Elfama,potom si jen tak zabil 2 draky! a jeste dva zle kone( nightmary ) padla mu v bazinach mapa sice level 1 ale nevadi Dix je super! mam z nej rados.Sam bych to vsechno co zabil on nezabil.... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po říjen 18, 2004 5:52 pm Předmět: |
|
|
U mě to bylo asi tak, lognul sem, připravil se, ressnul pár lidí, sejmul mě wort, resnula mě Cama, návrat k save:) Nikoho sem nezabil a nikdo mě nezabil, kromě toho worta v lagu...takže naprd...ani sem neměl chuť nic zabíjet a lootovat, kromě pár mr na ressy...prostě zvyk...
Ursy, se mnou můžeš počítat...mám kdyžtak jednu hlavu aby se mohlo jít zkratkou... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po říjen 18, 2004 5:53 pm Předmět: |
|
|
Neužil jsem si anarchy day...  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: po říjen 18, 2004 5:57 pm Předmět: |
|
|
Covetous=moj najoblubenejsi dung=99% idem (v pripade smrti alebo atomoveho vybuchu asi nepojdem  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st říjen 20, 2004 5:07 pm Předmět: |
|
|
| Nosfi napsal: |
(v pripade smrti alebo atomoveho vybuchu asi nepojdem  |
...typickej Nosfi  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st říjen 20, 2004 6:55 pm Předmět: |
|
|
Narazas na nieco ???  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st říjen 20, 2004 7:09 pm Předmět: |
|
|
Co jsem na AD nepochopil byli Orderaci, kteri lootovali.. tedy total. Nechapu. Ne ze jsem nesel po rare vecech ale regy, tmr, svitky... toho se tam vsude valelo, ze fakt ne.
Uzil jsem si ho skvele, clovek u toho stihal jeste 10 veci, zkratka zadny spech a stres... pohoda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|