Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 4:35 pm Předmět: |
|
|
Tak mě napadá, zda-li bylo ubytování Lenyho v mém pokoji málo výrazné gesto "patronství" nebo jestli ho jenom nezmátlo to, že už jsem patronem Serpina . . .
Každopádně pro Lenyho klid: "Jsem mimo jiné i jeho patronem, stejně tak jako i patronem ostatních zájemců, ale Lenyho a Seprina především"
Není to prosím pro naše zájemce jakkoliv závazné, ale mohou předpokládat, že jim jejich patron bude více nápomocen než ostatní členové. Stále ovšem platí, že si musí získat důvěru nás všech . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 5:14 pm Předmět: |
|
|
Říkejte tomu Společník :o)).
Mimochodem na webu Spolku by to mělo být aktualizované... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 7:16 pm Předmět: |
|
|
*v to doufal* Dekuji dedo, jsi moudry a vzdy si vis rady *pochvaloval dedu* Mimochodem za ten pokoj jsem mooooc vdecny, mohu ti to nejak oplatit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st říjen 20, 2004 10:51 pm Předmět: |
|
|
10 k mesicne to jisti  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 1:16 pm Předmět: |
|
|
Deda se nenechal ukecat na vic jak 3K
E: Ja si v zadnem pripade nestezuju.  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 7:04 pm Předmět: |
|
|
4Hellmaster: Na foru jsi psal, ze kazdy zajemce, co si zalozil topic je jeho moderatorem, je to pravda? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 7:09 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
4Hellmaster: Na foru jsi psal, ze kazdy zajemce, co si zalozil topic je jeho moderatorem, je to pravda? |
Ne, není. Opravdu jsem to psal? Mohl bys mě prosím citovat? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 7:09 pm Předmět: |
|
|
Najdu to. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 7:15 pm Předmět: |
|
|
Mno, nejak jsem to nenasel, ale odpovidal jsi tam Suertemu *nevi jestli to napsal spravne* na nejaky post stylu: "Jednou jsem tu byl a bylo tu 5 moderatoru.... a ja mezi nimi jen uzivatel" - nejak tak. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 7:16 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Leny-m napsal: |
4Hellmaster: Na foru jsi psal, ze kazdy zajemce, co si zalozil topic je jeho moderatorem, je to pravda? |
Ne, není. Opravdu jsem to psal? Mohl bys mě prosím citovat? |
No psal si Suertemu proc byl jako jediny mezi peti administratory a moderatory na forum najednou.
E: resp. tady:
citace: |
Suerte napsal:
OT: ted me pobavila pritomnost peti administratoru a moderatoru na tomto foru, mezi nimiz se krcil jeden uzivatel... ja |
citace: |
Hehe. On důvod je takový že každý Člen má v soukromém fóru svůj topic který si může moderovat, což ho automaticky na fóru zobrazuje jako moderátora. Takže to spíš značí členy ). |
Neboli, v topicu "Pro pobaveni" _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|