Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 1:48 pm Předmět: |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
No splnit, hlavně se chovat slušně. To je asi hlavním kritériem a pak už to nějak přijde samo  |
Samo casem neni casovy usek rad bych vedel presnejsi urceni navic chovat slusne je relativni pojem, hodne zalezi jak se kdo k tobe chova.
Treba kdyz se s tebou nekdo dohodne, ze muzes jit s nimi do dungu a potom uprostred dungu se te zepta proc s nimi jdes a jak to ze jdes, kdyz jsi se ani nezeptal, chce to vazne kousek sebeovladani tomu cloveku nerict neco drsnejsiho, ze?
* vzpomina na vcerejsi vecer * _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 4:10 pm Předmět: |
|
|
absolom napsal: |
Samo casem neni casovy usek
|
Řekl bych ti to asi takto... Trpělivost přináší růže ... a věř, že ten kdo se u nás stal členem prokázal nevídané trpělivosti.
*lehce se pousmál* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 4:48 pm Předmět: |
|
|
Frantisek napsal: |
absolom napsal: |
Samo casem neni casovy usek
|
Řekl bych ti to asi takto... Trpělivost přináší růže ... a věř, že ten kdo se u nás stal členem prokázal nevídané trpělivosti.
*lehce se pousmál* |
Trpelivost je pry moje silna stranka, ja ale na druhou stranu vim rad veci konkretne a ne v mlze, jsem pro jasny pohled do budoucna ne do serych caru mlhy. Kdyz reknes nejdrive za pul roku, tak proste vim, ze minimalne pul roku se nemusim ani ptat a po pul roce se zeptam znovu  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 4:56 pm Předmět: |
|
|
*je stejneho nazoru* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 4:56 pm Předmět: |
|
|
Proste pokud tomu veris, pokud veris ve Spolek a vis, ze nebudes delat nejake vylomeniny, tak si muzes byt jisty, ze do pul roku by ses mel dockat. Je to relativni, plne nalezejici tobe. Muzes byt aktivni, neaktivni, venovat se Spolku, zanedbavat ho, proste je to hodne faktoru... a trpelivosti.
Mohl bys prosim specifikovat, jak to bylo vcera na te vyprave? _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 5:47 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Proste pokud tomu veris, pokud veris ve Spolek a vis, ze nebudes delat nejake vylomeniny, tak si muzes byt jisty, ze do pul roku by ses mel dockat. Je to relativni, plne nalezejici tobe. Muzes byt aktivni, neaktivni, venovat se Spolku, zanedbavat ho, proste je to hodne faktoru... a trpelivosti.
Mohl bys prosim specifikovat, jak to bylo vcera na te vyprave? |
Vcera na vyprave bylo super ale v jednu chvili mne kapku namichnula vedouci vypravy, kdyz zniceho nic se mne ptala co tam delam a ze jak to ze s nimi jdu, kdyz jsem se ani nezeptal (podotykam ze pul hodiny pred tim nez jsme sli mi psal Bereg Sunrise a ja mu pisemne potvrdil ze pujdu). Tohle jednani se mne vcelku dotklo, ale slusne jsem dane osbne vysvetlil, ze jsme byli domluveni a ze by si mohla vzpomenout, nacez jsme pokracovali dale ve vyprave.
Tak takhle to nejak bylo ....... _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 6:23 pm Předmět: |
|
|
Zapsání jako adept záleží jen na tom až si na to udělám čas, což je právě teď když jsem přišel ze školy. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: čt říjen 21, 2004 10:34 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Zapsání jako adept záleží jen na tom až si na to udělám čas, což je právě teď když jsem přišel ze školy. |
Dekuji, ja se jen ptal ............ _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 10:11 am Předmět: |
|
|
Ve Spolku nejde o to, jestli jsi člen nebo adept, je to jedno, když chceš být hrozně ve Spolku nemusíš být člen ...  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 10:37 am Předmět: |
|
|
Alexandr napsal: |
Ve Spolku nejde o to, jestli jsi člen nebo adept, je to jedno, když chceš být hrozně ve Spolku nemusíš být člen ...  |
Stale nekteri nechapou o co mi slo o princip casoveho useku, rad vim jak co je, nebo ty radeji tapes v temnote? Ja sice ve tme vidim stejne dobre jako ve dne (jsem vamp, ze? ) ale to neznamena ze bych chtel ve vecech organizacnich mit tmu. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|