Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Leny-m
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: čt říjen 21, 2004 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha. Už vím. Vysvětlím to podrobněji. Každý člen získá přístup ještě do dalších částí našeho fóra které nevidíte. Tam je kategorie ve který má každý člen svůj osobní Topic do kterého píše různá zdělení atd. Aby se o něj mohl hezky starat, má v něm moderátorská práva...a dál už to znáte. Tudíž tato věc se týká pouze členů.
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: čt říjen 21, 2004 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to pochopil, jen jsem ti ukazoval kam si to psal Smile

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Leny-m
Moloch

Chci se tady vsem omluvit, ze jsem do fora postnul nejaky naznak vulgarity, ci primo vulgaritu, nejsem si toho vedom, nejspise jsem se nechal ovlivnit momentalni naladou, moc se omlouvam a dekuji tem co se ozvali, priste bych byl ale radsi, kdyby napsali primo me a ja to hned poupravil, snad uz zadne priste nebude. Dekuji a moc se omlouvam.

PS: muj dnesni den stal za starou backoru
Hellmaster
Lord Death

Arkon napsal:
Ja to pochopil, jen jsem ti ukazoval kam si to psal :)

A já to psal jako odpověď Lenymu :o).
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2004 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podařilo se mi za pomoci gildovího luštitele přečíst část svitků, vůbec to zatím nedává smysl, ale nějakou spojitost s mojí minulostí to musí mít...

"Věž?"..."Ano, musíš!"... "To ne, nemůžu, nedokážu."..."Ách, proč ta bolest?"..."Bolest, jestli tohle je bolest, budeš trpět."... "Proč mi to děláš?"... "Zatím nepřišel čas." ... "Musíš to dokončit, nesmíš selhat, jinak...

"Co jinak? Proč jsem tu? Kdo jsem? Né, to né! Proč zrovna já? Vždyť nemám ani lidskou podobu, jak mohu něco dokázat?", ozval se dusivý zvuk z tlamy děsivě vypadající bestie. Vypadalo to jako kočkovitá šelma, ležela na zemi v krvi a zmítala se v křečích, v jejím mohutném těle vězel šíp, který způsoboval silnou bolest, z jejích zadních běhů tekla krev. Její tesáky bývaly nejspíše velmi špičaté a dlouhé, ale teď mměla jeden zlomený a tekla jí z tlamy krev. Byl klid, ticho, ani ptáků zpěv slyšet nebyl, avšak kroků, jenž se děsivě rychle přibližovali bylo slyšet čím dál, tím zřetelněji. "Jdu si pro tebe, teď zemřeš", vstoupil do místnosti válečník s obrovskou sekyrou. "Nevím jak jsi tohle dokázal, ale teď nemáš sebemenší šanci!", zachraptěl válečník a rozhlédl se po místnosti, kde musel určite probíhat boj a po zemi se válelo více jak dvacet mrtvých těl."Stůj, ani se nehni, nedělej to!", uslyšel valečník, ale se řevem se vyřítil proti bezbranému tvoru. Když se napřáhl svou sekerou na úder, uslyšel "Smrt všem kdo to způsobili!" Ostrý hák se probodl plátové krytí a zasekl se válečníkovi do nohy. Rychlé trhnutí a válečník křičel bolestí s hlavou těsně u země. Uslyšel švihnutí a prásknutí bičem, jeho brnění, které mu krylo hruď popraskalo a rozpadlo se. Jeho křik byl zbytečný...
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2004 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Co to, kde to jsem?", zahuhlal. "Co ty obvazy, které ze mě visí?", prohledl si své tělo. "To né, jsem mumie!""Teď to zkončíme, jsem mnohem silnejší než ty!", ozvalo se odněkud shora. Mumie jen steží natočila hlavu, aby uviděla rytíře s napřaženým lesklým mečem, který svíral v ruce. "Má druhá šance, teď tě dostanu!", vyřítil se paladin na mumii a sekl ji mečem, meč se otočil proti němu a paladin zakřičel, ale spíše se lekl. "Je nás dost, abychom tě dostali", z lesa vyjelo deset jezdců v nádherné zbroji a nesli na štítech stejný znak a obklíčili mumii. "Probuď se, dlouho ti pomáhat nebudu", ozvalo se mumii v hlavě a ta se údivem zapotácela. Pomalu jí začalo docházet, co se stalo a uvědomila si kdo je. Začala něco mumlat a rytíři se začali smát, jako supi se blížili k oběti a kruh, který vytvořili kolem mumie se začal zužovat. "Proč mu pomáháte, vždycky to dopadne stejně, ale ty se budeš pokoušet dál a necháš je okusit smrti...". "Smrt, už jsi pochopil to slovo?", "už jsem připraven a znovu zrozen, konečně je mé prokletí pryč", pravil, natáhl na sebe černou róbu a vzal klobouk ze stolu.

Zlo, které do té doby ve světě panovalo ustalo a nový řád byl nastolen, z chaosu se stal uspořádaný celek. Lidé pracovali, dařilo se jim, zloději a vrazi přestali existovat, lidé vypadali spokojeně, ale něco tu nehrálo... Nikde nebyl slyšet dětský smích, lide nechodili tancovat, nenavštěvovali hospody a nehráli v nich karty jako bylo zvykem. Byli jako těla bez duše.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Co se to...?", probudil se v koruně stromu a podíval se dolů na vesnici. "Dnes bych se měl sejít se svou... hmm, co se děje?", pomyslel si, když slézal ze stromu. "Ptáci ztratily svá hrdla nebo odlétli jinam?" Přikrčil se a schoval se do keře. Kolem prošli mlčky dva dřevorubci, kteří si téměř vždy povídali, ale ten den tomu bylo jinak. Došel do vesnice. Všude ticho, jen slabý zvuk jakoby pískání přicházející ze všech stran, lidé pracovali jako sehraný tým, každý měl svou práci. Pokračoval do domu své dívky. Když zaťukal na dveře, ona otevřela a rychle ho vtáhla dovnitř. Políbila ho a pohladila po tváři. "Dnes se dějí opravdu divné věci, víš o tom něco?", zeptal se a rozhlédl se po místnosti, jestli je někdo neposlouchá. "Včerejší noc byla nádherná, moc se mi s tebou líbilo", nahnula se a chtěla ho znovu políbit, on ji položil ruce na ramena, a znovu se zeptal, "co se děje", v jejích očích viděl strach a třásli se jí ruce. Témeř nepatrným pohybem mu něco naznačila. Hbitě sundal sundal luk ze zad a v mžiku střelil šíp do prázdné místnosti, šíp se zastavil ve vzduchu a pomalu spadl k zemi, visel těsně nad zemí špičkou dolů. Dívka zakřičela, "tiše, psst", chytil ji do náručí a snažil se ji uklidnit. "Nevím, co se děje, ale musíme pryč", na zemi se objevilo tělo mága a v něm zabodlý šíp. "To je můj otec!", sklonila se k tělu a pokusila se o kouzlo, které se naučila před dávnou dobou. "Nemá to smysl, musíme utéct!"

"To přece nejde! Bojoval proti nám a má se k nám přidat?"..."Nezbývá moc času a přestaň se vymlouvat!"...
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: pá listopad 26, 2004 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Válečník a paladin stáli u náhrobku a pokoušel se ho přečíst. Chtěli se dostat do kobky, kde měla být velice silná zbraň, avšak nečekali, že je to léčka. "Stůjte a nic nezkoušejte!", válečník se otočil a upadl na zem, jak kdyby byl z kamene, paladin stihl vytáhnout meč, ale také ztuhl. "Musíte jít se mnou... spíš za mnou poletíte", zasmál se, něco zamumlal a oba se vznesli do vzduchu.

"Vypadáte jako chátra, to si myslíte, že ho porazíte? Hahá, pozorovat vaši smrt bude zábavné."
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: so listopad 27, 2004 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zablesklo se, zář zalila temnou místnost. V prostředku na pentagramu se objevil šest postav v kápích. "Nejdřív mi někdo vysvětlete, kde to jsme a taky proč mám na sobě tyhle šílený hadry a pak taky, proč tu sem s váma?", válečník ze sebe strhl černé oblečení a protahl se. "Ticho! Jste skupina těch, kteří se pokusí jednou za deset let bojovat proti zlu, se kterým jste se doposud nesetkali, právě jednou za deset let se otevřou brány do pekel a do nebe. Vy jakožto představitelé neutrální strany máte pomoct v zájmu dobra, protože zlo získalo mocného spojence. Otevřeli se dveře, všichni pomalu vstoupili. "Wow, to je arzenál", nedovolil si nepoznamenat paladin a bežel k vytríně. "Tady si každý vyberte co potřebujete a..." Otevřela se obrovska brána, kterou zdobily špičaté bodáky. Vstříc skupině vyrazili řvoucí orkové, Paladin sáhl po mečí a s pokřikem se rozběhl proti nim, za ním válečník, vzduchem sršeli elektrické výboje a létali šípy. "Tohle nás mělo dostat, hehehe, jdu domů", řekl válečník, když usekl hlavu poslednímu orkovi. "Ti vás neměli zabít, oni utíkali a křičeli hrůzou, vy si opravdu nedokážete představit, co vás čeká." Zem se otrasla... "Jdeme!", zavelel paladin a vyrazil vpřed. Šli úzkou dlouhou jeskyní, cestou potkávali utíkající orky, už je ani nezabíjeli. Únavasi si začínala vybírat svou daň a válečník ve chvíli nepozornosti šlápl mimo cestu a jeho noha zajela hluboko pod zem. "Necháme ho tam, nepotřebujeme ho", poznamenal bezmyšlenkovitě vlkodlak a pokračoval dál. Paladin mu ochotně pomohl a šli dál.

"Horko, žár, už se blížíte, síla a velikost vlastnosti dobré, avšak někdy nevýhodné."
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2004 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vstoupili do obrovské haly, došli doprostřed a zastavili se. "Slyšíte to taky, jako kdyby tady něco funělo", poznamenal se strachem v hlase mág. "Bububů, strašpytle", vysmál se mu válečník. Obrovská ohnivá koule zasáhla jeho záda a upadl. Okolo se objevilo deset draků. Paladin vyrazil k tomu nejblíže, ale když k němu doběhl, drak zmizel. "Ááá", křičel válečník, kterého jeden z dalších draků přišlápl. Hraničář vystřelil šíp, ale drak zase zmizel, zkusil střelit do ostatních draků, ale ti take zmizeli a objevili se jinde. Najednou se přikrčili, jako by chtěli plivnout. "Ukaž se", zakřičel mág a udeřil holí o zem. V rohu místnosti, kde se povalovaly kosti stál nejaký podivný kouzelník, nejméně dva metry vysoký. "To on ovládá draky, na něj!" Všichni vyrazili směrem k němu, cestou se vyhybali ohnivým koulím od draků a drakům samotným. Válečník udeřil první, sekera se proti němu otočila a zasekla se mu do hrudě, padl k zemi. "Jeden z mágů na straně dobra využil svého temného umění magie a z hromady kostí vyvolal draka, jedním skousnutím bylo po bitvě, ostatní draci se vypařili. Všichni si oddychly.

"Ztratili jste ho, už vám nemůže pomoct, budete si muset poradit bez něj."
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Přejdi na: