Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 12:22 pm Předmět: |
|
|
Aha, za jak dlouho se asi tak stane členem, ano ?  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 12:34 pm Předmět: |
|
|
Když nebudeš adeptem nebo přímo členem do půl roku aktivního hraní, tak je asi něco špatně a rozhodně se to dozvíš. Neboj. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 12:35 pm Předmět: |
|
|
A právě, takže, oni mi to potom řeknou ano ?
"mám se na co těšit"  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 1:44 pm Předmět: |
|
|
Nevim o clenovi, ktery by byl clenem, aniz by o tom vedel
zkratka a jednodusse - kdyz nektery ze clenu nabude dojmu, ze jsi hoden stat se clenem, rekne to ostatnim. A pokud mu ostatni daji za pravdu, a ty nebudes proti, tak se jim stanes. Howgh. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 2:15 pm Předmět: |
|
|
Jinými slovy můžete se o vstup do Spolku ucházet třeba 2 roky, ale pokud nepřesvědčíte své okolí bude to ztracený čas. . . nebo se vám za "pár" týdnů podaří to, co dopodus nikomu . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 3:49 pm Předmět: |
|
|
Sharlon Emir napsal: |
Jinými slovy můžete se o vstup do Spolku ucházet třeba 2 roky, ale pokud nepřesvědčíte své okolí bude to ztracený čas. . . nebo se vám za "pár" týdnů podaří to, co dopodus nikomu . . . |
Dovolil bych si nesouhlasit, to ze se treba po 2 letech nedostanes do spolku jako clen, neni ztraceny cas. Vzdy to bude zkusenost se skvelymi lidmi i kdyz nazorove a verbalne rozdilnymi stejne jako rasy na DP. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 3:50 pm Předmět: |
|
|
No, tak Flek bude problém.. ( ani nevím proč .. )
Dobře, díky ... _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po říjen 25, 2004 8:51 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsem našel čas abych se vyjádřil k věcem které se v poslední době dějí okolo této žádosti.
Tak nejprve bych se rád vyjádřil k absolomovi jako takovému. Za tu krátkou dobu po kterou ho známe, každý z nás nabil určitého dojmu z jeho chování. Bohužel musím říce že v drtivé většině případů negativního. Ptal jsem se sám sebe proč tomu asi tak bylo. Patrně proto že to co on sám vznosně nazývá "argumentací", my nazíváme "hádáním se" či "diskutováním" (v tom "dětském" slova smylu), bohužel mi není známo slovo které by takovýto způsob komunikace jasně popisovalo, nejblíže snad je tomu demagogie, která však je honosnější a přeci jen významově trochu odlišná. To co ušlechtile nazýváš "nebát se naplno říct svůj názor" by mnoho z nás nazvalo "přehlížení osobností a názorů ostatních" nebo "napadání". Rozdíl mezi těmito dvěma názory je značen určitou hladinou, kterou má každý člověk na jiné úrovni, která závisí na celé existenci člověka a společnosti ve které se pohybuje. Proto je možné že ve tvém světě, absolome, je ona "argumentace" skutečně "argumentací". Je mi tedy líto že ti musím oznámit, že tím že jsi se s námi zapletl, dostal ses do prostředí, které má tyto hladiny umístěny někde jinde než jsi byl zvyklý. Nemůžeš se divit, že mnozí z nás jsou velmi pobouření tím, že nám naše jednání tak prudce vytýkáš. A přestože ty se hlásíš k nám a není to naopak, že bychom se my nehlásili k tobě, fakt že se snažíš změnit naše jednání není tím co nás pobuřuje, třebaže s tvými názory nemusíme souhlasit. To co nám vadí je způsob jakým to děláš a způsob jakým se dovoláváš naší pozornosti. Problémy okolo tvého působení ve Spolku by se daly zkonkretizovat a možná bychom našli ještě další malé detaily, ke kterým jednotliví členové přihlížejí. Ten hlavní důvod je ale myslím to co jsem zmínil před chvílí. Přesto si teď dovolím sumarizovat dvě věci.
Vulgární, hrubé, povýšené, opovrhující nebo urážlivé vyjadřování zde na fóru. Vyvolávání konfliktů. Zavádění offtopiců na fóru. Například:
http://spolek.rivil.com/forum/viewtopic.php?t=890&start=0
http://spolek.rivil.com/forum/viewtopic.php?t=890&postdays=0&postorder=asc&start=10
http://spolek.rivil.com/forum/viewtopic.php?t=875&postdays=0&postorder=asc&start=30
+ rozhovory s námi po ICQ
Příliš časté ignorování hry RP ve světě Ultimy. Například:
Zoufání si nad ztrátou fame a počítání její skutečné hodnoty.
Komentování systémových hlášek (word save, resync).
Na základě té první zvýrazněné části, mnoho lidí k tobě získalo odpor. Druhá zvýrazněná část spolu s první a spolu s přihlédnutím k tomu že ve hře se nechováš nijak oslnivě z hlediska chování abychom nabyli dojmu že není potřeba se těmi věcmi z první zvýrazněné části nějak vážněji zaobírat, nedává Spolku důvod k tomu aby měl o tebe zájem. Tyto zmíněné věci s přihlédnutím ke tvým kladným vlastnostem a nám známe minulosti na Mrakoplashově fóru a v guildě Abaddon vedly k rozhodnutí zamítnutí tvé žádosti o přijetí.
Ne snad proto že bychom na tebe byli nějak extrémně naštvaní nebo proti tobě zaujatí. Spíš šlo o rozhodnutí z moudrosti, protože Spolek je společenstvím přátel a kamarádů kteří mají společné cíle a společné názory. Ty se ovšem, jak již bylo zmíněno, liší od těch tvých a nebo jsou tvými ústy jinak interpretovány takže dochází k neshodě, která by dříve nebo později stejně vyústila ve tvé znechucení a odchod. Věřím že naše rozhodnutí pochopíš a že ho budeš respektovat. Do tvého budoucího působení ve světě Dark Paradise ti jako Představený Spolku přeji hodně štěstí a doufám že si ze svého krátkého působení u nás něco odneseš.
Přestanu-li teď mluvit jako Hellmaster a budu-li mluvit jako člověk který za Hella hraje, musím říci že z mého pohledu by bylo potřeba, aby ses z toho co se tu odehrálo poučil, chceš-li s lidmi jako jsem já lépe vycházet, třebaže je to jen můj názor. Cituješ Senecu, zkus si vzít větší ponaučení z jeho učení a z doby ve které žil.
To je z mé strany vše. Vyjádřil jsem názor svůj a doufám že i názor některých z ostatních členů. Pakliže ne, jistě mne některý z nich doplní. Máš-li potřebu na toto nějak reagovat, máš prostor a až řekneš vše co budeš chtít, topic bude uzamknut. Chceš-li od nás vystoupit sám, můžeš tak učinit na našem guildstone nebo tak že napíšeš "I resign from my guild". Neučiníš-li tak sám, udělám to já až se k tomu dostanu. Zároveň bych Tě chtěl poprosit o vrácení klíčku od domku pro zájemce tak že ho hodíš do securky kterou máme před guildou, byl-li ti přidělen. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po říjen 25, 2004 9:47 pm Předmět: |
|
|
*smutne pise vzkaz* OT abych pravdu rekl, je mi to lito, doufal jsem, ze si se ponaucil s tim Mrakoplashem, a ze si nabral novy smer... Mohlo to dopadnout lepe. Ale z me strany vzdy cekej pomocnou ruku a nekdy se ozvi. Preji ti tolik stesti v tomhle svete, jak jen je pro tebe mozne ! Neloucim se...
2Mrakoplash: s jakym srdcem jsi to psal ? Mas bohuzel pravdu... _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: po říjen 25, 2004 10:00 pm Předmět: |
|
|
Bylo to nevyhnutelné a jednou to přijít muselo. Skutečnost je taková, že se toho "dočkal" zrovna Absolom . . . a pokud říkám Absolom myslím tím Absolom . . . tedy nikoliv nezbytně Vampiric Phantom
Hellmaster to smrtižel podchytil jasně. Přesto se neradi stavíme zády těm, kteří chtěli mezi nás a je možné, že se po určité době mračna rozthánou a získáme nový pohled na věc v novém světle.
A však za současného stavu si nedovedu představit situaci, při které by nebylo užito ze strany členů vůči Abslomovi "právo veta". Bude tedy lepší pokud začne zcela nanovo nebo nezačíná už vůbec . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|