Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Upíři
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: út listopad 02, 2004 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Ale kdo z vampiru, kteri se dostanou do hry zacne hledat stranky Camarilly a studovat svou minulost...

[Ja si teto diskuze bohuzel vsiml az ted, coz je asi pozde, ale k tomuto prispevku od tebe:

Kdyz nejaky upir, opravdu chce hrat na dp za upira, a nemit ho jen jako rychle vydelavaci charakter, tak si myslim ze (kdyz hraje i rp) bude mit zajem si o nem neco zjistit popripade mit zajem vstoupit do spolku, kde jsou upiri jiz o mnoho starsi a zkusenejsi, od kterych se muze hodne veci ucit. Znam spoustu takovych pripadu, i ty, kteri prisli do sveta Temneho raje, zalozili upira a na nase forum napsali dotazy ohledne jeho povolani a schopnostech, proste vynalozili usili a meli snahu neco o nem zjistit. Ovsem najdou se i taci, kteri si vampa udelaji jen pro rychle si vydelani, a nic vic je nezajima, nebo ho maji jen tak, ale rp nehraji, tak proc by je to melo zajimat. Znam i pripady ze maji plaste jen kvuli tem schopnostem a ne kvuli prislusnosti nejakeho klanu...

Jsem zastancem nazoru ze kazdy upir na dp by mel mit rp minulost a mel by vedet ke komu patri (pokud hraje rp, prislusnost jednoho ze tri klanu), nebo se alepson chystat na "vzpomenuti si".]

"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arkon napsal:
Leny-m napsal:
Ale kdo z vampiru, kteri se dostanou do hry zacne hledat stranky Camarilly a studovat svou minulost...

[Ja si teto diskuze bohuzel vsiml az ted, coz je asi pozde, ale k tomuto prispevku od tebe:

Kdyz nejaky upir, opravdu chce hrat na dp za upira, a nemit ho jen jako rychle vydelavaci charakter, tak si myslim ze (kdyz hraje i rp) bude mit zajem si o nem neco zjistit popripade mit zajem vstoupit do spolku, kde jsou upiri jiz o mnoho starsi a zkusenejsi, od kterych se muze hodne veci ucit. Znam spoustu takovych pripadu, i ty, kteri prisli do sveta Temneho raje, zalozili upira a na nase forum napsali dotazy ohledne jeho povolani a schopnostech, proste vynalozili usili a meli snahu neco o nem zjistit. Ovsem najdou se i taci, kteri si vampa udelaji jen pro rychle si vydelani, a nic vic je nezajima, nebo ho maji jen tak, ale rp nehraji, tak proc by je to melo zajimat. Znam i pripady ze maji plaste jen kvuli tem schopnostem a ne kvuli prislusnosti nejakeho klanu...

Jsem zastancem nazoru ze kazdy upir na dp by mel mit rp minulost a mel by vedet ke komu patri (pokud hraje rp, prislusnost jednoho ze tri klanu), nebo se alepson chystat na "vzpomenuti si".]

S tim souhlasim i ja jakozto odpadlik si matne vzpominam ku kteremu klanu patrim a jsem pokud to jde stale ve znameni tohoto klanu.......

......... za coz mne nekteri lide nemaji radi, protoze jak znamo Gangrel je hruby a nema zrovna vybrany slovnik ................
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arkon napsal:

*pláče*
Otec mi nikdy o minulosti nevyprávěl a já jsem sama po ní nikdy nepátrala, já hledím dopředu. Minulost by byla jistě bolest. Nehlásím se ani k jednomu z klanů, nenáležím nikam, nepatřím nikomu, patřím jen sobě a Spolku.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neplac leni,Ani ja nejsem zvedavy na svoji zlou Minulost.Vis neni jednoduche koukat jen dopredu aniz by si koukala dozadu a ty to dokazes ses v tom dobra tak neplac a treba si do zadneho klanu nepatrila co ty vis? Smile Treba si byla moje a Pajadinova hracka ty Okridlena mysko Smile

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:
Arkon napsal:

*pláče*
Otec mi nikdy o minulosti nevyprávěl a já jsem sama po ní nikdy nepátrala, já hledím dopředu. Minulost by byla jistě bolest. Nehlásím se ani k jednomu z klanů, nenáležím nikam, nepatřím nikomu, patřím jen sobě a Spolku.

Mozna nepatris ty nikam a k nikomu, ale tvi rodice nekam patrili nebo jejich prarodice a to je minulost, ja vim odkud jsem se probojoval a vim co a kdo jsem, to je take to co mi dava silu jit dale kupredu .......
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:

*pláče*

Lenicko, nechtel jsem te rozplakat, vsak my, kteri te zname, vime jak je to u tebe a plne to chapeme.. ja jsem mel namysli ty, kteri se hlasi primo k nam, ale nemaji vubec o nicem potuchy, ja osobne jsem si svuj pribeh pripravil pred vstupem, ale jen tak na hrubo, hodne na hrubo, ale alespon neco, pote jsem ho dopiloval ale ani ted nemuzu rici ze to je konecna podoba meho zivota, jelikoz vsechny podrobnosti z minulosti take neznam...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arkonek napsal:
citace:
... ja osobne jsem si svuj pribeh pripravil pred vstupem, ale jen tak na hrubo, hodne na hrubo...

*přestala plakat*
"nahrubo" - hezkýýý Wink

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arkon
Lizardman

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2004 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:
Arkonek napsal:
citace:
... ja osobne jsem si svuj pribeh pripravil pred vstupem, ale jen tak na hrubo, hodne na hrubo...

*přestala plakat*
"nahrubo" - hezkýýý Wink

Ja vedel ze se ti to bude libit Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Přejdi na: