Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Arisu Gazer
|
Zaslal: st listopad 03, 2004 11:01 pm Předmět: Arisu |
|
|
*Arisu vytahla ze sve bocni brasny jeden vetsi obvaz a rychle si zavazala posledni z utrzenych zraneni. Mec zastrcila do pochvy a i s ni jej uskladnila ve sve torne, nacez si svuj obrovsky stit, obdelnikoveho vzezreni, privazala na zada, pomoci lana z krokodyli kuze, a pristoupila bliz k vyvesne tabuli, na ktere jiz pred ni nekdo pripevnil nespocet vselijakych papirku a listecku. Chvili se snazila nektere precist, ale protoze po ni pokukoval jeden nezbedny strazny, zacervenala se a prestala s tim. (musela si to sama pro sebe nahlas predcitat a i tak se dost zadrhavavala a nektera slova naprosto nemohla rozlustit) Z kapsy pak vytahla jiz pripraveny list papiru, na ktery ji nejaky mag sepsal zadost o prijeti. Vzala remeslnicke kladivko a ctyrmi hrebiky tento list ume pritloukla k nastence vedle ostatnich.*
Na zmuchlanem listu papiru je psano ozdobnym pismem:"Sve detstvi jsem stravila, jako vetsina valecniku me generace, v cechu valecniku treninkem. Dnes jiz vim, ze jsem mohla udelat lepe, ale nelituji toho. Jednoho krasneho rana prijdu jako obvykle do cechu, ale co to? Vstoupim na premistovaci plosku a v hlave se mi ozve neznamy, mocny, hlas:"Jsi prilis slavna! Jsi prilis slavna!" Tak si rikam, ale co, pujdu se projit... Po ceste se mi kazdy klani se slovy:"Dobry den, madam. Zdravicko, madam. To je dnes krasne, ze? Madam." Za par dni to zkousim znova, ale problem pretrvava. Jeden z mych pratel mi poradil, abych navstivila jeskyni ohne a tudiz tak jeste ten den cinim. Zde jsem zustala nekolik let. Velice se mi tu libilo a seznamila jsem se tu s tolika hodnymi lidmi! Jednoho dne to jiz vsak neslo dale. Prach z oci jiz temer ani nesel stirat, kazde nadechnuti me bolelo cim dal vice a v hrdle jsem mela vyprahnuto, jako ma snad jen ohnivy elemental a tak jsem si rekla a DOST! Musim ven, na cerstvy vzduch. Svuj dosavadni majetek jsem dala jednomu pocestnemu, ktery mi slibil, ze na me pocka, nez se vratim. Pak uz stacil jen odvazny krok (tady jsem ji musel strcit, desne se bala... pozn. autora, maga) a byla jsem venku. K memu prevelikemu prekvapeni jsem do cechu stale nesmela, jak taky jinak, ale obevila jsem misto, kam jeste mohu. Je to dungeon ve vesperu. S mecem jiz nechodim, protoze kdybych se naucila byt jen jeden novy uder, jiz bych tam nemohla. S lukem jsem mezi mimy bratry ve zbrani nejsikovnejsi a s bandazemi patrim k tem nejlepsim. Jelikoz mece pro me nepripadaji v uvahu, presla jsem na dyky a nasledne na palice. Ale obavam se, ze v brzke dobe toto misto, kde jsem poznala dalsi spoustu dobrych pratel a kde jsem pomohla zachranit tolik zivoty mym umenim v oblasti lekarske a diky me mistrovske znalosti lidskeho tela, nebudu moci navstivit kvuli sve bojove taktice. Jakmile mi to prislo na mysl, uvedomila jsem si, ze pak uz nebudu moci nikam jit, budu jako sirotek bez utulku a sama v tomto zkazenem svete plnem podlych vrahu nic nezmuzu. Tudiz jsem se rozhodla, ze budu usilovat o prijeti mezi druhy v boji. Dlouho jsem se rozmyslela, jestli se hlasit k tem ci onem. Nakonec jsem si vybrala Spolek a to proto, ze jiz nekteri z vasich rad jsou mymi dobrymi prateli, ale rovnez z duvodu toho, ze chci hajit a prosazovat myslenku ctihodneho Aethana.
Arisu, potulna valecnice" _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 1:07 am Předmět: |
|
|
Vampiric Phantom probíhal okolo nástěnky a najednou se zastavil "Ále, nová žádost" sesedl z koně a začal připichovat ohořelý kus papíru, který mu dal Leny
S tebou jsem se ještě nepotkal, už se těším, avšak právě teď jsem v té zemi, odkdud tě vyhnalo teplo. Moc z mých přátel tu už není, ale říkali, že přijdou další, snad tu dlouho sám nebudu. Vítám tě. podpis Leny _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 2:26 am Předmět: |
|
|
Zdravim Te ma mila Arisu!
Musim priznat, ze kdyz jsem sel kolem nasi nastenky a videl Tvou zadost, tak mne to velice prekvapilo. Prijemne. Jsem rad, ze jsi se rozhodla pro nas. A o to vic, ze jsi se rozhodla sama. Myslim, ze vis, ze nebudes litovat.
Timeo
*treba si mysli, ze ve Spolku jsou sami fesaci jako ja.. hahhahah*
 _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 2:36 am Předmět: |
|
|
* hned vedle papirku od Leny-m Vampiric Phantom dopsal *
Sic te neznam valecnice, ale to mi nebrani te poznat a zaroven se s tebou privitat. Sice jsem se take prave vratil z ohniveho podzemi, nejsem si vsak vedom, ze bych te tam nekde potkal, coz pri rozlehlosti celeho labyrintu ovsem neni nic divneho.
Tak ze vitej. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 5:39 am Předmět: |
|
|
Ahoj Arisu tebe znam,vsak asi jen od videni,ale to nevadi ne?
Jsem Flek Paladin Spolku a otec toho "Pubertaka" Dixe Clerica....
Doufam ze se pozname co nejdrive....
Zatim pa...
*Pribouchal 2 hrebiky na nastenku Novy List...
*Pritom se bouchl do ruky*
*Ozval se strasny Rev!* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 1:08 pm Předmět: |
|
|
*seděl ve Spolku a otíral si zbraň, kterou měl ploženou na klíně, tvář měl bez výrazu radosti neb smutku, zaslechl po chvíli škrábání, tiché ale znatelné, na nástěnce se začaly oběvovat písmena, meč odložil na stůl a přišel k nástěnce začal číst vzkaz*
Arisu,
chtěl bych tě přivítat, již jsi s námi pokud mě pamět nešálí byla v jeskyni pobít nějaké příšerky. Bojovnice se hodí vždy, nuže udržuj své zbraně ostré a svou zbroj čistou, nikdy nevíš kde se objeví pomocníci zla, kteří ti budou chtít uškodit, zvláště v dnešních dobách.
*pohleděl na svůj meč ležící na stole, přešel k němu a nacvičeným pohybem jej zasunul do pochvy* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 2:37 pm Předmět: |
|
|
Zdravíčko lady, snad se vám u nás bude líbit. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 3:06 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Vampiric Phantom probíhal okolo nástěnky a najednou se zastavil "Ále, nová žádost" sesedl z koně a začal připichovat ohořelý kus papíru, který mu dal Leny
S tebou jsem se ještě nepotkal, už se těším, avšak právě teď jsem v té zemi, odkdud tě vyhnalo teplo. Moc z mých přátel tu už není, ale říkali, že přijdou další, snad tu dlouho sám nebudu. Vítám tě. podpis Leny |
Zdravim te. Ja se s tebou naopak jiz potkala, nebyl vsak cas ani misto na predstavovani, jelikoz jsem spolecne s mnoha dalsimy statecnymi rytiri byli sto navstivit, a take navstivili, jeskyni, diky ktere si muj hrebecek mohl po unavnem tydnu odpocinout v pohodli banky. Doufam, ze se nase cesty zkrizi jeste mnohokrate.  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 3:09 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Zdravim Te ma mila Arisu!
Musim priznat, ze kdyz jsem sel kolem nasi nastenky a videl Tvou zadost, tak mne to velice prekvapilo. Prijemne. Jsem rad, ze jsi se rozhodla pro nas. A o to vic, ze jsi se rozhodla sama. Myslim, ze vis, ze nebudes litovat.
Timeo
*treba si mysli, ze ve Spolku jsou sami fesaci jako ja.. hahhahah*
 |
*Mrkla na Timea a opatrne ho stouchla do boku tak, aby se neslozil.* _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts.
Naposledy upravil Arisu dne čt listopad 04, 2004 3:25 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 3:12 pm Předmět: |
|
|
absolom napsal: |
* hned vedle papirku od Leny-m Vampiric Phantom dopsal *
Sic te neznam valecnice, ale to mi nebrani te poznat a zaroven se s tebou privitat. Sice jsem se take prave vratil z ohniveho podzemi, nejsem si vsak vedom, ze bych te tam nekde potkal, coz pri rozlehlosti celeho labyrintu ovsem neni nic divneho.
Tak ze vitej. |
Rada se s Tebou poznavam, Absolome a rovnez doufam, ze k seznameni jeste budeme mit nejednu prilezitost. _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|