| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 3:05 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jestli se k tomu mohu vyjadrovat, ale mluvil jsem s vlastnikem uctu. Nevim jak hodne je pravda to co rikal ale cituji :
Trenoval sem...prislo mi ICQ, tak ho ctu...vratim se do hry, GM hazi lavabombu a ja se nemoh pohnout, pac byl azse zasek...takze to co sem napsal se objevilo az po my smrti a jen sem sledoval odpocitavani lava bomby, ktera dala IK
PS: ac je to strasne i ja jednou pri kontrole umrel - take diskuse na ICQ. Zpozornel jsem v okamziku zcernani obrazovky . Dle pravidel jsem se mel ocitnout ve vezeni, nastesti jsem vyvazl jen s podminecnym trestem a se ztratou cti a slavy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 3:13 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se všem, psal jsem to ve spěchu a tak sem to psal ze svého pohledu a neuvědomil jsem si, že to způsobí takové problémy...samozřejmě jsem to nebyl já, ale Krony...nojo je to průserář, ale vím, že u toho počítače byl, jen už GM používají novou techniku a to bylo asi to, proč si myslel, že měl lag...
Moc mě to mrzí, že ste si mysleli, že jsem to byl já, špetně jsem to formuloval...ono já to beru pomalu jako kdyby to byli mé postavy, protože sme nejlepčí kámoši, ale je hold průserář a taky má šílenou smůlu:)
Já jsem nikdy ve vězení nebyl a snad ani nebudu... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 3:26 pm Předmět: |
|
|
*oddechl si* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
Omlouvám se všem, psal jsem to ve spěchu a tak sem to psal ze svého pohledu a neuvědomil jsem si, že to způsobí takové problémy...samozřejmě jsem to nebyl já, ale Krony...nojo je to průserář, ale vím, že u toho počítače byl, jen už GM používají novou techniku a to bylo asi to, proč si myslel, že měl lag...
Moc mě to mrzí, že ste si mysleli, že jsem to byl já, špetně jsem to formuloval...ono já to beru pomalu jako kdyby to byli mé postavy, protože sme nejlepčí kámoši, ale je hold průserář a taky má šílenou smůlu:)
Já jsem nikdy ve vězení nebyl a snad ani nebudu... |
Tak tedy i ja se omlouvam, ze jsem te podle tveho postu povazoval za toho, kdo Kronyho postavy tahal
Být u počítače a sledovat hru mohou být dvě zcela rozdílné věci. I případy, kdy je hráč ve hře a aktivně hraje se snadno mohou stát důvodem pro AFK prohřešek jiné postavy na dualu  _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 3:41 pm Předmět: |
|
|
Když si to vemete, je to šílená náhoda a Krony má fakt smůlu:) Já mu věřím, protože on mi vždycky řekl, když byl Afk a věděl, že za to může, ale tohle fakt byla smůla...mi máme totiž u nás ve městě teď taky problémy s providerem, takže nám to laguje i mimo dp...jistě jste si toho u mě všimli... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 9:10 pm Předmět: |
|
|
Nojo, holt je to smůla, ale trest je na místě.
Btw. jsem rád že se to tak hezky vyřešilo :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 6:15 pm Předmět: |
|
|
Tak, teď už mě netrápí laggy, ale připojení, nemám šanci se dostat na UO, jelikož se na DP nepřipojím.
A osatní si tam v pohdě procházejí... *to naštve* _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 6:19 pm Předmět: |
|
|
Nezakladal sis acc na jinem shardu?
Mas spravne nastavene pripojeni ( yoko ) ? _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 6:21 pm Předmět: |
|
|
Ne, nezakládal.
Mám Asisst a teď se pokouším připojit bez něj. _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 6:26 pm Předmět: |
|
|
Ach jo ty si uzijes... _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|