| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 11:03 pm Předmět: |
|
|
No jestli Nosfi jednou rozjede ten shard tak asi budu GM zaujatý vůči PK . _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 8:39 am Předmět: |
|
|
hmmmm, a proc zaujaty vuci pk?
podle me akorat tyhgle zaujatosti gm vuci pk vedou k tomu, ze jeste vic prasi ...
je sice pravda, ze taci jako sapfo budou prasit stale, ale nemusi to nutne platit o vsech ... _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 10:21 am Předmět: |
|
|
| cliff i Sapfo hraji oba ze stejne adresy, co se tyce nadavek, zatim je Sapfo na hranici, jeste si ji sjedu s Cliffem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Lavaron napsal: |
podle me akorat tyhgle zaujatosti gm vuci pk vedou k tomu, ze jeste vic prasi ...
|
A nebo Odchazi a Odchazi i ty "lepsi"  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 5:13 pm Předmět: |
|
|
Nejlepsi jsou stejne nabidky na "fair-play pvp", ja osobne do niceho podobneho nejdu, pokud to Pk neznam, protoze jsem byl svedkem onoho "fair-play" a probihalo to asi takhle: Pk to parkrat od modraka schytalo, vzdycky ho resl a nic nelootil, kdyz se podarilo jednou Pkcku zabit modraka, dostal full bez resu a jeste vysmech, veci mu byli pozorovateli vraceny, mel stesti, ze na to Pk neuteklo, ale beru to jako ponauceni. Dnes neni "dobrych" Pk, jen tech, co si na ne hraji. Tato situace mi nevyhovuje.
Ursi/y ( nevim jak to napsat, v tom vypisu o sklonovani bylo myslim oboje ) Pkcka neomezuj dokud nezacnou prudit... Ja bych si treba velmi rad zahral na zlodeje, vidim se, jak nahanim lidem strach a kradu se k nim ve stinech, nozem podrezavam hrdla... hehe, asi jsem objevil dalsi cast meho "já". Mimochodem, jak to bude se stealth u vas? _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
| Ursi/y ( nevim jak to napsat, v tom vypisu o sklonovani bylo myslim oboje ) Pkcka neomezuj dokud nezacnou prudit... Ja bych si treba velmi rad zahral na zlodeje, vidim se, jak nahanim lidem strach a kradu se k nim ve stinech, nozem podrezavam hrdla... hehe, asi jsem objevil dalsi cast meho "já". Mimochodem, jak to bude se stealth u vas? |
Nepleť si prosím PvP hráče, zloděje, nájemného vraha a PK.
Všichni kromě PK to dělají s jasným cílem, dodržují vnitřní kodex a nezabijí člověka na potkání!
PK oproti tomu zabije kohokoliv.
Jinými slovy. Zloděj nabo vrah začne konverzací, PK tak leda slovy Kal Vas Flam.
(Hráč neuteče, neboť nevidí karmu druhého hráče, ani jméno.) _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 7:42 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak to jo  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 7:53 pm Předmět: |
|
|
Rozumim tedy dobre, ze neuvidim jmeno prichoziho nad hlavou? Ani barvu?
No supeeeer napad  _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 7:57 pm Předmět: |
|
|
Rozumíš tomu dobře, ale neodbíhejme od tématu, ať tady není OT. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 11:44 pm Předmět: |
|
|
Ursus se sklonuje podle vzoru 'růžus'
Ad. Black list. Byl jsem tam, ze zacatku jsem z toho byl zmateny, ale neznamena to vubec nic. Mozna dobry pocit toho Pkacka zpusobeny jakymsi 'zadostiucenim', i kdyz to prd znamena.
Ad. Pkacka. Dobri jsou byli a budou. Jen ty pocty a pomery se meni... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|