Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne leden 11, 2004 6:11 pm Předmět: |
|
|
S těma holkama co tu trávěj hodně častu souhlasim s Ancalagonem. Ale...není na nás, abychom to tu rozebírali. Všude jsou nějaký vyjímky, přihrádka s nápisem "holky" má v sobě ještě mnooooho šuplíčků. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po leden 12, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
Frantisku, treba jsi na ne mel spatny vliv . Jinak uz mne take napadlo, zda bude nekdy ve Spolku real zena, ale to se ukaze casem.
Znam take velmi malo opravdovych na UO, vetsinou se po chvilce prokecnou a najednou neco 'udelal' a tak. Znam jednoho chlapika, co hraje (na jinem serveru) za zenskou, protoze ma ulevy od chlapu (dostava velky podil lootu za ho*no a tak), coz je docela hnusny, ale je to blbost tech, co na to skoci.
Pro to, proc nektere nehrajou mam take kus teorie. Moji pritelkyni UO a dalsi jine hry nebavily proste proto, ze je nechapala. Stacilo ji to vysvetlit, a uz ji bavi. Uo teda jen pasivne (coz je skoda, chtel bych si ji vzit), ale treba takovy Unreal Tournament hraje rada a dobre (jak ted nad tim premyslim, tak mne napada, ze je to nejmin zenska hra )
Wolfiku v tomhle te chapu, i kdyz vim, ze to neni nejlepsi pristup. Ja bydlim jen s rodici (pres tyden jsou bratri na skolach, pritelkyne take) na celkem samote (a jeste v cizi zemi), pracuju v rodinne firme, proste je to pro mne bezutesne, takze jsem take moc rad, pokud muzu neco prozivat, bavit se, kout neco aspon v Ultime. Proto se take tak rad vykecavam na ICQ, tak to prosim omluvte . Je to pro mne kontakt s 'okolnim svetem'.
No co, Ultima mne bavi, je to sice zrout casu, ale to je i televize. Je to proste konicek odehravajici se po internetu a pokud nekdo nema cas, Ultimu si muze odpustit (az na tri mesice myslim). Horsi je to, pokud uz si Ultimu nedokaze odpustit, i kdyz musi. Timto na vas apeluji, odpustte si Ultimu, jednou za cas, ze sportu, vyjdete ven, nadechnete cerstvy vzduch, pochvalte krasu sveta, uvedomte si, ze se za den bez vas svet DP nezhrouti ( )a priste se sejdeme tady, v Ultime.
PS: Dekuji za toleranci pri vylevu...  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po leden 12, 2004 9:29 pm Předmět: |
|
|
V to, že bude ve Spolku jednou real holka, v to pevně doufám
No Timeo jsme na tom podobně, i když ne úplně. Já jsem přes týden sám doma (rodiče nepočítám), kamarádi a kamarádky odjedou na školy a já tak akorát přijdu ve 4 odpoledne ze školy, odpočinu si a jdu se učit, pak je už večer a tradááá na UO . Takže takových lidí jako ty je víc, kteří by se vykecávali na UO, nebo zašli do hospůdky, i když přes týden jen virtuálně Holku ted momentálně nemám, ale už se něco rýsuje, no ale to tady nebudu rozebírat..Ale dost o mě..Já jen, že fakt nejsi sám, kteří takhle "kontaktují s okolním světem".... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karen Headless
|
Zaslal: po leden 12, 2004 10:31 pm Předmět: |
|
|
Pridam sem jeden postrech. Mam bratra, kterej porad sedi u pocitace a ja se k pocitaci moc nedostavala a to byl duvod proc jsem neobjevila tuhle hru driv.
Takze je opravdu chyba v nas? Nebo je to tak, ze holky se k pocitaci nedostanou, protoze je k nim nikdo nepusti kvuli tomu, ze se vseobecne predpoklada, ze holka tomu proste nemuze rozumet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po leden 12, 2004 11:32 pm Předmět: |
|
|
Ja uz sestru dostal k psani weblogu, ale k Ultime ji nedostane, nechape, jak nekoho muze bavit behat jako upir a vrazdit draky,.. no nic, presvedcovat ji nebudu, pocitac tu mame jen jeden
Mimochodem - zkusil jsem zenskou postavu a je faktem, ze zkratka... lide ji stale neco davaji, pomahaji a tak.. protoze ma zenska hraje RP, ti vsichni ho hraji take a tak se jim pak me ostatni postavy nenapadne odmenuji takze az nekdo neco date nejake holce ve hre a ja vas pak obdaruji, znate mou dalsi postavu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út leden 13, 2004 9:29 am Předmět: |
|
|
DOBRÁ RADA:
NIKDY neukazujte UO mladším sestrám!
Já tu chybu udělal a teď mi ten malej otrapa pořád leze k mému počítači.
Takže před sourozenci UO zapírejte, zapírejte a zapírejte!  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út leden 13, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
V zásadě myslím že se tu vyskytují čtyři typy ženských postav. Vezmu-li to hodně zkráceně, viděl bych to asi takhle:
1) Jsem kluk a založím si ženskou postavu proto, že je to ženská a já trávim svůj život u Ultimy a je pro mě vším. Proto si tím asi kompenzuji své nezdary ve skutečném životě. Rozdíl mezi mužskou a ženskou postavičkou je pro mě v tom že ženská postavička mě oproti mužské přitahuje (zdravím doktora Freuda) a když jí sundám róbu má podprsenku. Jinak je to prostě moje postavička ve hře a nic si nedělám z toho, že když s ní mluvím, říkám "Dal jsem mu HK." A nebo jsem prostě jen chtěl aby moje dvacátá postava nebyla chlap.
2) Jsem kluk a založim si ženskou postavu proto, že se tím změní charakter celé mojí postavičky. Získám tím přístup k novým "funkcím" tohoto světa a obohatí se tím můj herní zážitek. Moji ženskou postavičku pak většinou hraju RP stylem, protože to k ní patří. Prostě přišla na svět nová postavička a byla to ženská.
3) Jsem holka, která se chová jako převlečenej kluk. Stejně tak se chová i moje postava.
4) Jsem holka a ženskou postavičku mám prostě protože mi to přijde přirozené, nedělá mi však problém ovládat i mužskou postavičku. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 13, 2004 6:34 pm Předmět: |
|
|
No, to zni rozumne... A co treba zenska co by nikdy nehrala za chlapa a hraje ultimu, protoze je zhrzena chlapama a chce jim to nejak nandat? _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út leden 13, 2004 7:26 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
No, to zni rozumne... A co treba zenska co by nikdy nehrala za chlapa a hraje ultimu, protoze je zhrzena chlapama a chce jim to nejak nandat? |
To je příklad číslo 3). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út leden 13, 2004 9:42 pm Předmět: |
|
|
Helle zapomel jsi na jednu dulezitou vec!
Holka hraje Wampira  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|