| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 6:14 pm Předmět: |
|
|
hihi tak se mi zda ze se Naja Vdavala tenkrat jak se zenil/vdaval nakej Gm  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 4:12 pm Předmět: |
|
|
Možná by nebylo od věci tohle zveřejnit . . . už se to začiná zvrhávat v "lobing"  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 4:18 pm Předmět: |
|
|
Ještě pár postů a díky Vampiricovi už se k nám GM budou chodit jenom "hádat" Ala forum Imperium . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 4:45 pm Předmět: |
|
|
Ne, Suerte ví o co jde, ví a zná už Vampirica z Mrakoplashe, nebo jak se to ... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 9:59 pm Předmět: Re: Upozornění o fóru |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Lidičky, chci na něco upozornit ohledně našeho fóra, nebo spíš ohledně komunikace s GM na něm - jistě jste si už někteří všimli že nám sem občas chodí. Jde mi o to že v poslední době se mnoho příspěvků snaží o něco prosit, na něco si možná až příliš okatě stěžovat a přímo se obracet na GM. Moc se mi to nelíbí, protože bych chtěl aby sem GM chodili jako na příjemné fórum kde se hned každej nezblázní z toho že tu jsou a nebude je obtěžovat zbytečnýma prosbama a stížnostma. Od toho je hlavně hra a page, mnoho GM používá taky mail na který jim můžete napsat. Proto bych byl moc rád, kdybychom je zde brali spíš jako ty lidi co dělaj GM než přímo jako GM a abychom se tedy na ně přes fórum příliš neobraceli s herními záležitostmi a nesnažili se z jejich přítomnosti mnoho vytěžit. Není to fér, nemyslíte? |
Rozumim ........... _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|