Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: út leden 13, 2004 8:18 am Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
V celem druhem patre se ressovat neda - jen u krize
A nevymlouvej se na prostor! Vilgerius kinga ve Vesoeru sam sunda! (jen me nesmi chytit lagy ) |
Jake je vubec omezeni do Vespru? A jakou si pouzival taktiku na kinga? Ja kdyz jsem tam byl sam, mel jsem z nej respekt a nejak jsem to ani tenkrat nezkusil *mrzi ho to* Je fakt ze kdyz mate prvni postavu a ona ma na sobe jedine vase brneni a jedinou +1 zbran, nechcete o to prijit. Dnes ho v dungu dam bez problemu (no nesmi byt lagy ( _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út leden 13, 2004 9:23 am Předmět: |
|
|
Hele, řeknu vám, že ačkoliv Wolfík do Vesperu už nemůže,
pořád ho zajímá jak sundat toho spidera.
Když tam byl posledně, s jedním clerdou,
ten clerik tam lehl hned u Harpyí a potom u spider kinga.
Wolf to vydržel jen o trochu déle a nakonec ho pavouk
stejně přemohl. Je nějaká taktika, jak pavouka porazit
bez boje tváří v tvář (myslím jako pobíhání někudy atd.)? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út leden 13, 2004 10:19 am Předmět: |
|
|
Omezeni do Vesperu jsou dve:
fame - odhadem 7 tisic
skill 85 real - jen nevim "jaky" skill urcite bojove skilly, asi magie, mozna taktika. Urcite ne "ptakoviny" jako anatomy, EI, hiding... a na healing limit neni.
Vilgerius sunda Spider kinga ve verite s bardichem +3. Boostne se silou, protekci, vypije GS, pripadne i GH a nabehne na nej. Jakmile je zraneny (tech 110 a mene hitu) tak zacne behat dokolecka a lecit se, dokud zase neni vyleceny a znovu se vrha do boje. Pokud to nelaguje, neni problem.
Wotan ho sunda tak, ze hodi parafield, vleze dovnitr, hodi si pro jistotu jeste jeden pred sebe a ke kingovi da dve bludicky, nasledne prinda dalsi dle potreby (tak ctyri staci). Vubec k nemu neleze s palcatem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út leden 13, 2004 11:14 am Předmět: |
|
|
Taktikou Vespr omezen neni. Mam to osobne vyzkousene, kde muj Warior ma opravdu vysokou taktiku. Takze to bude omezene pouze skillama jako je SW,Mace, Fenc, Wres, Archery a nepochybne Magery s Nekromancery _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skullik Skeleton
|
Zaslal: út leden 13, 2004 1:03 pm Předmět: |
|
|
Nj ja mam taky dalsi zazitek ze vcerejska. Sli sme zase ten vesper. Samo sel s nami jeste jeden nam neznamej paladin. Tak sem se ho ptal jesli deme na lich tak rekl, ze jo. Samo lich bol na 3/4 nacaty, ja ho healil mal full life a zdrhol state. nevim proc pako. Pak sem tam samo, ze lehl (lagy jak ....). Nikto neumnel ress tak sem sel ku healerovi. Po resse som dosiel naspat a co sa nestalo, misto toho, aby nam ten chuj pomohl dostat se k mim viecem tak racej utek kamsi dozadu. Tak to potom chudaci nekro a mag odlakavali sami. Vylakali ho az mimo jeho klec. Pak ale nebil nikto kdo by otevrel dvere. Tak zase mag to cele prolit a otevrel. Zdarne sem se dostal k vecem. Pak sme sli dal. Ale nebili sme take svine a nalakali s5 toho licha. Pak necro cakal u spinacu na vhodnu chvili. Jenze nejak mu stesti pralo i nepralo, lich se vratil s5, ale on ne a ne von. Pak se mu to povedlo a mi zase dali celi dug. Asik uz vazne nebudu chodit s nekym koho neznam a nevim co od nej cekat. Mna nestval tolko ten kill, ale skor to ako sa ten typek zachoval, a to bylo na tom to nejsmutnejsi  _________________ Nic neni take, ako sa na prvy pohlad zda... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út leden 13, 2004 2:33 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Vcera se mi zas stalo, ze jsem byl v cechu negru s jednim dalsim. Byl tam snad uz jen jeden spektr, co sel po nem. Nejdrive hodil Blade Spirity, ty po nem ovsem nesly (sly po mne), a kdy sem se jich chtel zbavit, tak hodil par zed pred vychod(a to jeste pred chvilkou ode mne vysomroval ss), coz mne totalne zalagovalo a Bladi mne zabili. Tu blbou zed tam hodil, aby po nem nesel ten spektr. A pak se jeste vymlouval, ze to udelala jeho segra, co nesnasi UO.(to bylo samozrejme zalhane, potom se prokecl)
Nesnasim smrti, kdyz jsem v tom nevinne. |
A jakpak se ten šikula jmenoval?
Omezeni do Vesperu jsou dve:
fame - odhadem 7 tisic
skill 85 real - jen nevim "jaky" skill :) urcite bojove skilly, asi magie, mozna taktika. Urcite ne "ptakoviny" jako anatomy, EI, hiding... a na healing limit neni. |
Co se týče necromancie, jde tam jít, dokud nemáte 100. Pak už vás to nepustí.
Wotan ho sunda tak, ze hodi parafield, vleze dovnitr, hodi si pro jistotu jeste jeden pred sebe a ke kingovi da dve bludicky, nasledne prinda dalsi dle potreby (tak ctyri staci). Vubec k nemu neleze s palcatem. |
Pro necra je rada snadná. Máte-li chuť, můžete jako Wotan použít parafield, ale stačí udělat si tři mumie (necro 60) a dát all come. Vlézt do teleportu a všechny je na Kinga poslat. Většinou jde po nich a ne po vás a ony ho dají za 30 vteřin. Samozřejmě máte-li megolomanské sklony, můžete si jich vyčarovat třeba 5 *vzpomíná na svá mladá léta* :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út leden 13, 2004 3:49 pm Předmět: |
|
|
*vzpomina jak jako mlady a ustraseny paladin obdivoval stareho a moudreho (z jeho tehdejsiho pohledu) nekromancera, co vyvolal a na kinga poslal pet mumii )* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út leden 13, 2004 6:26 pm Předmět: |
|
|
*Vzpomina si, ze v tomto dungu za cely svuj zivot nebyl ani jednou*  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 13, 2004 7:37 pm Předmět: |
|
|
Helle, to uz bohuzel nevim...
Ja tam byl jednou nekdy na zacatku a hned jsem umrel, taky na zacatku. O vse jsem prisel a od te doby jsem tam nepachl  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|