| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 8:56 am Předmět: |
|
|
Co se tyce lagu, v posledni dobe se mi vcelku surove stava, ze najednou mi zatuhne cela ultima a to vklidu i na dobu 20 vterin, je to tak 70% na to ze se to rozjede a 30% na to ze mi to hodi lost connection, kdyby v te dobe na mne GM mluvil, tak ani nevidim ze neco rika a zjistim az to ze jsem v jailu. Mozna proto uz pres den skoro nemakruji a trenuji tyhle veci az tak okolo 1-4 rano misto sveho zaslouzeneho spanku  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 3:00 pm Předmět: |
|
|
Mas dobry, ze v tu dobu muzes hrat...
Souhlasim s tebou, nekdy to je jeste delsi nez 20s. _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 6:13 pm Předmět: |
|
|
| absolom napsal: |
Co se tyce lagu, v posledni dobe se mi vcelku surove stava, ze najednou mi zatuhne cela ultima a to vklidu i na dobu 20 vterin, je to tak 70% na to ze se to rozjede a 30% na to ze mi to hodi lost connection, kdyby v te dobe na mne GM mluvil, tak ani nevidim ze neco rika a zjistim az to ze jsem v jailu. Mozna proto uz pres den skoro nemakruji a trenuji tyhle veci az tak okolo 1-4 rano misto sveho zaslouzeneho spanku  |
a dalsi ...
Jeden dotaz. Pises, reagujes, ale... MYSLIS? Zkus si po sobe vsechno precist a ZAMYSLET SE. ZAPREMEJSLEJ NAD TEMA BLBOSTMA CO PISES.
(novinky: chybou providera jsou lagy..) myslis, ze kdyz se pripoji GM, ze se vykasle na lagy providera a chodi si po svete, kdyz ostatni stojej a nehnou se?
AV2 Tislagy jsou celej den i v 1 - 4 rano, takze bejt tebou neriskoval bych makrovat ani v tehle hodinach..
PS: v jednom ze svych jinych postu jsi psal, ze NEKARUJES, protoze mas vse POTREBNY natreneny..
PSS: nereaguj, nema to smyl, ja na tvou odpoved nebudu odpovidat..(urcite budes, protoze ty mas prece pokazdy pravdu)
omlouvam se vsem, co to musej cist.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 6:38 pm Předmět: |
|
|
No, já nevím jak vy, ale já v tom nevidím rozdíl chytám lag i v 7:00 kdy jetu cca 40 lidí.
Blbne mi připojení, což znamená, že to není na mé straně ( conection lost a už se nemůžu napojit ) = zkoušel jsem to asi 1hodinu po tom a nic.
Ale teď to zase běží úplně v pohodě  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
Co se tyce lagu, v posledni dobe se mi vcelku surove stava, ze najednou mi zatuhne cela ultima a to vklidu i na dobu 20 vterin, je to tak 70% na to ze se to rozjede a 30% na to ze mi to hodi lost connection, kdyby v te dobe na mne GM mluvil, tak ani nevidim ze neco rika a zjistim az to ze jsem v jailu. Mozna proto uz pres den skoro nemakruji a trenuji tyhle veci az tak okolo 1-4 rano misto sveho zaslouzeneho spanku  |
a dalsi ...
Jeden dotaz. Pises, reagujes, ale... MYSLIS? Zkus si po sobe vsechno precist a ZAMYSLET SE. ZAPREMEJSLEJ NAD TEMA BLBOSTMA CO PISES.
(novinky: chybou providera jsou lagy..) myslis, ze kdyz se pripoji GM, ze se vykasle na lagy providera a chodi si po svete, kdyz ostatni stojej a nehnou se?
AV2 Tislagy jsou celej den i v 1 - 4 rano, takze bejt tebou neriskoval bych makrovat ani v tehle hodinach..
PS: v jednom ze svych jinych postu jsi psal, ze NEKARUJES, protoze mas vse POTREBNY natreneny..
PSS: nereaguj, nema to smyl, ja na tvou odpoved nebudu odpovidat..(urcite budes, protoze ty mas prece pokazdy pravdu)
Docela bez servitek... ja se nekdy seknu s postavou "jakoby" v lagu, pisu neco a odeslu, nic nevidim a nemuzu se hnout, ! ale ! na dualu mam dalsi postavu, ktera se v tom samem okamziku muze pohybovat a vidi dokonce i co pisu ! _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 2:51 am Předmět: |
|
|
Reseni je nasnade. Nepouzivej dual . _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 10:48 am Předmět: |
|
|
Ja nevim proc to vsichni rozebirate. Ty "lagy" jsou chyba na providerove strane a maji je vsichni, tak nevim proc porad pisete vsichni... "Jo, ja mam nekdy i 30s zaseky a to i vx hodin rano".
Proste a jednoduse, ty zaseky ma kazdej kdo hraje na dp. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 10:58 am Předmět: |
|
|
| Arkon napsal: |
Ja nevim proc to vsichni rozebirate. Ty "lagy" jsou chyba na providerove strane a maji je vsichni, tak nevim proc porad pisete vsichni... "Jo, ja mam nekdy i 30s zaseky a to i vx hodin rano".
Proste a jednoduse, ty zaseky ma kazdej kdo hraje na dp. |
Proste to uzavreme tiscali stoji za *******
Ja mam u sebe cistou lajnu az do NIXu a az Tiscali muze mit problem ...... testuji to neustale (patrim do technicke skupiny u internet providera) a az do NIXu je vzdy cisto a presto DP visi  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
| Gate keeper napsal: |
a dalsi ...
Docela bez servitek... ja se nekdy seknu s postavou "jakoby" v lagu, pisu neco a odeslu, nic nevidim a nemuzu se hnout, ! ale ! na dualu mam dalsi postavu, ktera se v tom samem okamziku muze pohybovat a vidi dokonce i co pisu ! |
Myslím, že přesně tohle je to, co se stalo Kronymu... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 7:05 pm Předmět: |
|
|
pokud makrujete a mate dlouhej tiscali lag ...
1. snazte se pouzivat contect sensitive makra, tj makra co reagujou na text ze journalu, kdyz bude lag, nebudete makrovat -> zadny afk
2. pokud to nejde, kdyz mate lag, stopnete makro, podle mojich zkusenosti server normalne reaguje, pouze nechodi odpovedi smerem ke klientum (nebo mate jine zkusenosti?) -> zadne makro -> zadne afk _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|