Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Topic "absolom"
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

absolom napsal:
Suerte napsal:
Náhodou... za RP mluvu dostal Absolom celkem 4700 polen v mistni RP veznici Smile

myslim ze at reknu cokoliv bude to stejne jedno Smile
mimo to, potkal jsem v prirode (jak jsem jiz psal na mrakoplashovi) GM ktery taky zrovna slusnosti nehyril a jeste mi vyhrozoval, ale toho jsem v jailu nepotkal Smile
Zvlastni .........

Vsichni jsou parchanti, jenom ja jsem letadlo Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vilgerius napsal:
absolom napsal:
Suerte napsal:
Náhodou... za RP mluvu dostal Absolom celkem 4700 polen v mistni RP veznici Smile

myslim ze at reknu cokoliv bude to stejne jedno Smile
mimo to, potkal jsem v prirode (jak jsem jiz psal na mrakoplashovi) GM ktery taky zrovna slusnosti nehyril a jeste mi vyhrozoval, ale toho jsem v jailu nepotkal Smile
Zvlastni .........

Vsichni jsou parchanti, jenom ja jsem letadlo Smile

Ty jsi mozna letadlo, ale ja jen rikam, ze se nemeri stejne vsem a to se mi nelibi Smile ostatne to plati i o spolku Smile
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasne, otazkou je, zda vyjimka je vyjimkou pro svou pozitivni vyjimecnost, kterou vynika nad breckou zbytku, nebo pro svou negativni vyjimecnou, kterou se zbytek, obrazne receno, nehodla spinit.

Absolome, k tobe uz vazne nemam co dodat. Vsichni jsou zli, spatni, hloupi a chovaji se jako male deti. Jen ty sam jsi inteligentni, dokonaly, ktery by vsechny povznesl, ale oni tebou opovrhuji, protoze jeste neprohledli.

To zni jako z prirucky nejake sekty Smile

Ano, GM jsou sprosti az hruza, vsichni ostatni co mluvi slusne jsou jen pokrytci, neschopni rici svuj nazor. Mezi nimi stojis ty, dokonaly hrac RP, ktery mluvi jako dlazdic a nechape, proc je za to trestan. Vsichni si na tebe zasedli.

Co jsem chtel rici, jsem uz rekl - jsi vulgarni neprizpusobivy namysleny jedinec. V tom hledam oporu u tebe sama - delas pidi chat, ale vsude s nim argumentujes, jako bys byl buh. Mluvis jako internetovy profik, ale ani tve www tomu nenasvedcuji. To vse me pouze utvrzuje v tom, ze vice mluvis, nez opravdu konas. A verim, ze nejenom co se internetu tyce, ale ve vsem.

Nechci ti brat tve iluze, ani s tebou uz nehodlam mrhat svuj drahoceny cas.

Edit: hrubka Smile

Naposledy upravil Vilgerius dne út listopad 16, 2004 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út listopad 16, 2004 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Adepti kterým byl topic určen už se asi k jeho hlavnímu tématu vyjadřovat nebudou, takže lock.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: