Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petko Lizardman

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skullik Skeleton
|
Zaslal: čt leden 15, 2004 12:25 pm Předmět: |
|
|
Tak co ja vim clerici, uz hodne dloho zadneho patrona nemaji, teda ani nevim, ze by mali posledni pul rok nakeho. Je sice pekne, ze udelali v cechu cviciste. Ale nevidim vubec zadne questy pro klerdy, sade jen ctu ze je to jedno z nejlepsich povolani, ale mne to zas tak skveli povolani nepride. Hlavne, ak nefunguji ty veci ktore by mneli, naco je taky rezist.
Taktiez my chyba, aktualnost stranek pre craftikou. Vubec tam neni napsane co treba na vybobu nekterych predmetu. Nebo napriklad dake rady ako ziskat material.
Takze z meho pohledu patroni na DP nefungujov vubec nebo jen nektery. A GM stejne kaslou na to co im patroni rikaj. Takze podle mne to skoro nema zmysel. _________________ Nic neni take, ako sa na prvy pohlad zda... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 15, 2004 12:37 pm Předmět: |
|
|
Klerik je do tymu. A do tymu je skvely v te podobe, v jake je, a nevim moc dobre co tam menit... z klerika je take nejlepsi werewolf... coz nevim zda jde brat jako extra vyhoda a kdyby fungoval ressist, tak je klerik uz uplne nesmrtelny. (ted namaxovany prsk namaxovaneho klerika v PvP nesunda, rozfungovat ressist, tak klerik.. no.. bude zabijak )
ad krafti - to je podle me dobre, jen at si na to prijdou sami. Aspon se da s nekterymi recepturami obchodovat, nebo je davat jako ceny pri super turnajich. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skullik Skeleton
|
Zaslal: čt leden 15, 2004 2:20 pm Předmět: |
|
|
no ja osobne poznam na svojom klerikovy ze dojde mu mne daky nekro da paru a 2 kvf sem dole a to mam na sobe treba gold brnko (Ar 60). A ja nemam skoro sanci se k nemu dostat. Leda ak by som stale vlacil teleport skrolly. Takze nevim a ten Harm no snim asi moc neudelam, ak ma ar nad 30 tak mu to ubere tak 4 hp co je nic _________________ Nic neni take, ako sa na prvy pohlad zda... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 15, 2004 3:50 pm Předmět: |
|
|
To ale neni chyba povolani, ale tvoje
klerik nekru prezije. To ze nekru nesunda je vec jina (musis parnout, trefit, ... coz se ti nepovede, pokud nekra neni debil).
prezil jsem s paladinem dva prsky PK.. zkratka jsem jim to ufizoval a odportil se domu. Krome toho staci sledovat co delaji a paru ti nedaji.. teda - nevydrzi na tobe dele nez zlomek vteriny, protoze jak vidis ze ji kouzli, davas si sipku...
KVF nelecis bandama, ktere i pri healingu dost 110 fizzuji, ale pomoci IVM. KVF - 8. kruh, IVM - 4. kruh. Pravdou je, ze prska ma na svitku prodlevu 2 vteriny a ty 7 vterin, ale... on te musi pri seslani videt, takze ti staci jeden strom a uhealujes to, co se mu nahodou podari seslat.
Tohle neni o patronatu. To je o tom znat svoje povolani a umet to vyuzit, coz znamena dlouho hrat. Jasne - ty muzes zacit lobovat u GM za posileni klerika, protoze podle tebe dostava vyklep v PvP. Ale vem si dobre zahraneho klerika - ma neco kolem 180-200 hitu, armor tak 90, leci se kouzlem za nejakych 40+ hitu... jak to chces zabit?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Skullik Skeleton
|
Zaslal: čt leden 15, 2004 4:03 pm Předmět: |
|
|
No nevim ale mne se teda 200 hitu mat u kledy jeste nepovedlo, mal sem max tak 175 a to sem si od kamose pucil myth a dal si i robu pro klerdy + boost na seba a nic. Ar sem mnel tak 80, ale hitu jen 175 tak mi rekny jak se dostanes na 250 hitu? To by sem chcel vydet co si mnel na sobe Resp ten dotycny. A IVM Je pekna vec, jen mne to obcas fizne a ked su lagy tak to fizne dost casto. Aspon u mne. _________________ Nic neni take, ako sa na prvy pohlad zda... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 15, 2004 4:37 pm Předmět: |
|
|
Me IVM fizzuje.. rekl bych mene nez bandy. Skoro nefizzuje. A to (narozdil od healu) nemam jeste magery na maxu.
Jinak ty hity - myth +30, cepicka +30, GS +30, strength +20.. to je celkove +110. Takze celkove 210. To je ale dost draha vybava.
Pouzitelna drazsi vybava - blood bez cepicky - to je 20 + 0 + 30 + 20 = 170 hitu
Levna vybava - valorite bez cepicky - 5 + 30 + 20 = 155 hitu
(roba ti nezveda silu ani hity, pouze healing a mf ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt leden 15, 2004 6:00 pm Předmět: |
|
|
Jo jeste samozrejme vypij GH
ne... podle me ty lidi, co sti stezuji, ze je klerik slaby, chteji rezat a mlatit (viz Dansafe na foru DP). Taky jsem si vytahl klerika z NB dungu a kdyz zjistil, ze z nej mlatic nikdy nebude, tak jsem se na nej vykaslal a sel si pro palata... Klerik neni od toho, aby zabijel. A na veci, co ma delat, je podle me vazne dobry.
Ale to jsme odbehli od tematu. K cemu patronove?
A) pomahat ostatnim hracum daneho povolani radami - to muze kdokoliv, pravda, ze patorn k tomu ma jistou autoritu.. ale kazdy by pak zjistil, ze je to spise na skodu. (kdyz nekdo ziska pocit, ze ten druhy je tu od toho, aby mu poradil, dotazy a dalsi reakce jsou podle toho forumulovane...)
B) lobovat za sve povolani. Podle me na DP ted neni cas na lobbing... co chcete PRIDAT? Probuh.. DP je prervane zbytecnostmi. Nez resit co pridat, tak bych vsechny zbytecnosti odstranil. Takze spis co zmenit... a protoze je DP narvane zbytecnostmi, kazda zmenena vec pohne s dalsimi 50ti (prehanim ) vecmi, takze... se nikomu s nicim moc hybat nechce. DP je prestarle, nic vic nic min. (coz mam asi z toho, ze v posledni dobe moc casto posloucham, jake to bylo driv.. jak se obchodovalo, prodavali se i obyc potiony (ted ma kazdy druhy alchemy na GM, takze se prodavaji jen totaly), jak morf krystal do stone melo jen par vampiku... a ti si prosli Brujah sami v obyc morfu...)...
zkratka... no... kdyz chcete mit hru hratelnou pro zacatecniky i "starochy", co samozrejme chteji stale nove a nove veci, ... vznikne bordel. A ten na DP podle me uz docela je.
Takze - coze to ti patroni maji delat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt leden 15, 2004 6:57 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem napsal, "Hlavní síla patronátů podle mě tkví v jejich RP významu." a myslím, že i to by mělo stačit k tomu, aby je lidé respektovali. To, že Vile vidíš jen praktický význam je však bohužel názor většiny lidí a tak je na místě klást si otázku, zda-li má smysl lidi přesvědčovat a ukazovat jim i tyhle abstraktní a přesto esenciální funkce patronů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt leden 15, 2004 9:17 pm Předmět: |
|
|
Hellmastře, jistě máš pravdu, ale měli by se aspoň občas nějak projevit.
Takhle se ti noví o nich snad ani nedozvědí.  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|