| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lena Harpy

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Nevim jak je to s tim skakanim zviratek do batuzku ale me zustavaji vzdy lezet na zemi kdyz je tamnu tak by me zajimalo jak to s tim je. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 10:22 pm Předmět: |
|
|
Mysím že to funguje jen ve městě nebo na zvířátka který tou holí netamuješ ale jen shrinkuješ _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: st listopad 10, 2004 9:33 am Předmět: |
|
|
ano, zatim to funguje pouze na ciste shrinkovana zviratka mame toho moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st listopad 10, 2004 2:15 pm Předmět: |
|
|
Rad si pockam, ale zatim jsem s "kradenim" zviratej zkusenost nemel.
Jak asi vite, jsem porad v fire... trenuji tam tamingem psu, tedy jen tech, kteri pozaduji ten vyssi skill. Vcera jsem take chtel trenovat na pejskovi, ale co me prekvapilo, ze pejska jsem nasel po stromem, kde nejspis naposledy vydechl. O kousek dal byl "hrdina", ktery ho skolil a prave zabijel ovecku, kdyz jsme mu asi s dvema dalsimi hraci domlouvali a ptali se ho, proc to dela, neodpovedel a pokracoval dal ... tohohle hranicare si zapamatuji. Nemam nic proti tomu, aby zabijel ty, co pisou not tamable ( nemocne kusy ), ale kdyz zabiji jentak a zduvodnuje to tim, ze mu nejdou tamnout... Mozna by nekdo mohl zabit jeho a pak tvrdit, ze nesel tamnout  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 8:26 am Předmět: |
|
|
Chtel bych vsem pripomenout, ze ty trofeje mate davat do Spolku, !neprodavat! - koho to uz napadlo? TROFEJE DO SPOLKU
( pardon, ze jsem takovy, uz jsem to sem psal si reknete, to mate pravdu, ale nekteri to stale nechteji pochopit... )
Osobne do Spolku davam kazdou co najdu, jestlize se nam podari ziskat pres ne sosku, tak to za to stat bude ne? Nebudte lini a behejte do prirody. _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 9:57 am Předmět: |
|
|
Myslim si, ze ve Spolku je uz dost trofeji na jednoho z vendoru, dovolite mi to vyzkouset? Popripade, jestli nevite, co na nej mam rvat... ten v moonglow je desny nezdvorak... _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st listopad 24, 2004 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
| Myslim si, ze ve Spolku je uz dost trofeji na jednoho z vendoru, dovolite mi to vyzkouset? Popripade, jestli nevite, co na nej mam rvat... ten v moonglow je desny nezdvorak... |
Myslim že jako hlavní zásobovač trofejemi na to máš právo, takže ti je pak vyhodim ven. Jen se na to radši ještě poptej...jak říkám - mě se vendorovi tu trofej podařilo prodat za 120gp :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne st listopad 24, 2004 5:21 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 1:14 pm Předmět: |
|
|
Neboj, sestkrat merim a pak to teprv postrilim... _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 3:07 pm Předmět: |
|
|
Leny, uděláme to spolu, pak mi napiš a vrhneme se na to. Mimochodem ten v Moonglov mi řekl, co chce, ael nic z toho zatím nemáme:( _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st listopad 24, 2004 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Leny-m napsal: |
| Myslim si, ze ve Spolku je uz dost trofeji na jednoho z vendoru, dovolite mi to vyzkouset? Popripade, jestli nevite, co na nej mam rvat... ten v moonglow je desny nezdvorak... |
Myslim že jako hlavní zásobovač trofejemi na to máš právě, takže ti je pak vyhodim ven. Jen se na to radši ještě poptej...jak říkám - mě se vendorovi tu trofej podařilo prodat za 120gp ). |
Nefunguje to tak, ze vendor rekne: "nabizim ti za ne 120gp" a ty musis rici: "ano", abys mu je za tu cenu opravdu prodal?
Ehm, Helle...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|