| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 4:03 pm Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
| Leny, uděláme to spolu, pak mi napiš a vrhneme se na to. Mimochodem ten v Moonglov mi řekl, co chce, ael nic z toho zatím nemáme:( |
Coze??? Podle me mame na dva urcite, ja sam vim o gorile, koze, vlkovi, kryse, hadovi, medvedovi. Teda jestli pridal trofeje Necrostan... _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st listopad 24, 2004 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
| Hellmaster napsal: |
| Leny-m napsal: |
| Myslim si, ze ve Spolku je uz dost trofeji na jednoho z vendoru, dovolite mi to vyzkouset? Popripade, jestli nevite, co na nej mam rvat... ten v moonglow je desny nezdvorak... |
Myslim že jako hlavní zásobovač trofejemi na to máš právě, takže ti je pak vyhodim ven. Jen se na to radši ještě poptej...jak říkám - mě se vendorovi tu trofej podařilo prodat za 120gp :o). |
Nefunguje to tak, ze vendor rekne: "nabizim ti za ne 120gp" a ty musis rici: "ano", abys mu je za tu cenu opravdu prodal?
Ehm, Helle... :) |
No mě ta trofej padla tehdy v NB dungeonu z krysy a protože jsem se odtamtud omylem vykopnul dřív než jsem měl natrénováno a vyděláno a než jsem chtěl, snažil jsem se jí prodat, nevěda co to je. Odchytil mě jeden člověk s tím že zná vendora kterej to ode mě koupí, tak jsme tam zašli (Occlo) a já mu to prodal - před prodejem neřekne kolik ti za to dá. No...a bylo to. Na obranu toho člověka jen musím říct že mě tam odvedl v dobrém úmyslu a netušil že na tom moc nezbohatnu. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 6:28 pm Předmět: |
|
|
No.. tak to si dejte pozor na MATHER SCHWARTZ. Ta taky vykupuje.. zkouseli jsme to s frantiskem.. dala nam za ocasek 200 gp  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 6:44 pm Předmět: |
|
|
Este jsem tam ty trofeje nedal. Myslim ze je ma Gabriel. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st listopad 24, 2004 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
No.. tak to si dejte pozor na MATHER SCHWARTZ. Ta taky vykupuje.. zkouseli jsme to s frantiskem.. dala nam za ocasek 200 gp  |
Gate ma pravdu... on se jen zepta, zda neco z toho mam a jeslti reknes Ano, tak to rovnou koupi... bez zadnych okolku. Jen ti pak rekne, ze kdyby si jich mel vic, tak ti dal vice penez a vice Famy. Dostal jsem tenkrat za ten jeden kousek 50 famy. Chce to poradne skusit jak to je. Asi na to padne vice trofeji nez by bylo zdravo. Otazkou je, co by se stalo, kdyby clovek mel vsechny druhy co on chce. Jeslti je taky rovnou koupi, a nebo za neco vymeni... _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 3:25 pm Předmět: |
|
|
Nemate nekdo typy, triky ohledne tamingu, multispawny me dohaneji k silenstvi a kdyz uz beham pul dne po prirode a najdu jedno zvire, ktere me muze neco naucit, tak samozrejme nic.. Asi me z toho cvakne. _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 3:30 pm Předmět: |
|
|
Muzu ti dat ICQ na kamose rangera, ktery taming uspesne dotahl na mistrovskou uroven. Pres tyden je sice ve skole v Brne, takze nebyva online, ale o vikendu je doma. Myslim ze bude ochotny ti poradit. Napis me. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Kelnor napsal: |
| Muzu ti dat ICQ na kamose rangera, ktery taming uspesne dotahl na mistrovskou uroven. Pres tyden je sice ve skole v Brne, takze nebyva online, ale o vikendu je doma. Myslim ze bude ochotny ti poradit. Napis me. |
Je tu jedna vec.... on to nejspis dotrenoval jeste pred multi-spawnama... ale napisu, jsem v beznadeji... treba mi pomuze. Dik _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 4:50 pm Předmět: |
|
|
Leny, hele, ty multispawny mi nějak nevadí a docela mi přijdou, že Gm udělali dobře..
Např. mám takový štěstí, že mi do cesty padá zrovna tolik zvířátek...
PS: kdo hledá, ten najde...
PPS: já taky hledám, a nacházím, doufám..  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Alexandr napsal: |
Leny, hele, ty multispawny mi nějak nevadí a docela mi přijdou, že Gm udělali dobře..
Např. mám takový štěstí, že mi do cesty padá zrovna tolik zvířátek...
PS: kdo hledá, ten najde...
PPS: já taky hledám, a nacházím, doufám..  |
Ono, když dvě hodiny obíháš všechny spawny v yewu a na každém najdeš něco, na čem nemůžeš trénovat a vlastně zjistíš, že to ani nikdo jiný netamuje, tak si říkáš, proč by jsi to neměl vybít, nedá ti to a necháš ty ubohá zvířátka žít, ale jsi na nervi a vykašleš se na to.... a neříkejte mi prosím nic o tom,že ty co mě nic nenaučí mám shrinkovat... nejsem milionář. _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|