Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 7:04 am Předmět: |
|
|
Suerte napsal: |
...Pokud by někdo nevěděl, jak fungují hlásiče nebo automatické odpovídače, rád vysvětlím...
|
Když už jsi nám toho tolik vysvětlil, požádal bych ještě o tohle A jestli musím reagovat na kontrolu, když nemakruji. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 9:00 am Předmět: |
|
|
1. Deceit: Pravděpodobně hláška broadcastem, zaměřená na automatické odpovídače na klíčová slova a scriptovou ochranu proti AFK kontrole.
Pokud by někdo nevěděl, jak fungují hlásiče nebo automatické odpovídače, rád vysvětlím.
|
Ahoj, no pokud vim, tak spousta lidi co pouziva injecta neumi psat scripty. Takze se spoleha na ostatni. Tak by me opravdu zajimalo jestli nekdo na tyto hromadne hlasky odpovida. ( nebylo to poprve )
PS: Uz se me take jeden GM ptal, jestli je venku zima ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 9:07 am Předmět: |
|
|
Suerte: jen na okraj, beres pri kontrole take v uvahu to, ze nekteri maji herni plochu pouze 640x480 a nebo automaticky predpokadas 800x600, pri ktere je videt dal? _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 10:58 am Předmět: |
|
|
nevim jak suerte, ale ja jedu celou svou herni karieru na tom nejmensim screenu a vidim dobre i za roh, tedy kdyz se tam objevi manik na koni, kazdopadne pri kontrole vetsinou chodim az k postavam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 12:47 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
...Pokud by někdo nevěděl, jak fungují hlásiče nebo automatické odpovídače, rád vysvětlím...
|
Když už jsi nám toho tolik vysvětlil, požádal bych ještě o tohle A jestli musím reagovat na kontrolu, když nemakruji. |
Ne nemusis, jde o to ze hlasic je vecicka co vetsinou spusti nejaky poradny rev (zvuk z windows) pokud se na journalu chytnou nejake definovana slova, napr The First ,AFK, afk atd. No a tim ze se to pise do celeho sveta, tak tem lidem spusti alarm a oni ho musi nejak vypnout, jinak to furt rve . Jen nevim kolik lidi se po techto praktikach odpoji  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 3:02 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
1. Deceit: Pravděpodobně hláška broadcastem, zaměřená na automatické odpovídače na klíčová slova a scriptovou ochranu proti AFK kontrole.
Pokud by někdo nevěděl, jak fungují hlásiče nebo automatické odpovídače, rád vysvětlím.
|
Ahoj, no pokud vim, tak spousta lidi co pouziva injecta neumi psat scripty. Takze se spoleha na ostatni. Tak by me opravdu zajimalo jestli nekdo na tyto hromadne hlasky odpovida. ( nebylo to poprve )
PS: Uz se me take jeden GM ptal, jestli je venku zima ) |
Podle mých informací na tuhle hlášku odpovědělo 7 odpovídačů (všichni stejně ) ) _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 3:03 pm Předmět: |
|
|
S kontrolami AFK nemam zadny problemy, i proto, ze AFK nejsem nikdy.
Nedavno sem se prizabil pri kontrole na alchemy, jak sem pri zvuku dopadajiciho FWallu vylejzal se svymy 100+ kily zpod stolu ohromnym tempem (pod stolem sem rval snuru do tiskarny pro rejpaly )
Dualy to same - prehlednu li dual pouzity na povolene vedeni postavy v ghost modu v dungu (tusim ze je povolen craft a tamer) a nekolik RP hracu, tak prevazna skupina lidi pouziva dual (ci UO spustenou na vice PC) k tomu, aby na jednom hrala a na druhem (tretim, ctvrtem ....) mela spustene "vydelavaci" makro.
A to je to co se musi zamezit - a to jakymikoli prostredky, ktere by se ale nemeli sotknout nevinnych, v cemz spoleham na GM team.
IMHO - pokud je to s tou bombou tak jak popsal Suerte - a ja nemam zadnou pochybnost ze tomu tak bylo, kdyz se jedna o neho - prijde mi vubec hlope se o tomto incidentu zminovat z pozice postizenych...
Neco jineho je kill z hide GM bleskem u HB za dob jistych GM a neco jineho je regulerni kontrola AFK. Ostatne bych si dovolil vzhledem k hlasicum na jmeno The First, The Second... upresnit do pravidel pouze item, ktery ma GM na sobe (nebo kone spesl barvy, item v ruce) na ktery nebude tak snadne udelat hlasic jako na jmeno. A jmeno potom zmenit.
Dal bych jenom nadhodil ze veskera AFK je zbytecna a slouzi v 90% k obohaceni samotne postavy. A jako nemuzete AFK killit monstra v dungu nemelo by jit ani AFK vydelavat v relativnim bezpeci GZ. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 3:04 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
nevim jak suerte, ale ja jedu celou svou herni karieru na tom nejmensim screenu a vidim dobre i za roh, tedy kdyz se tam objevi manik na koni, kazdopadne pri kontrole vetsinou chodim az k postavam. |
Jup... vyjimku tvori prave cechy nebo baracky makraru, kde nejde byt u vsech postav soucasne. Pak volim takovou pozici, abych byl videt co nejvetsim poctem postavicek. _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 3:15 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
|
Když už jsi nám toho tolik vysvětlil, požádal bych ještě o tohle A jestli musím reagovat na kontrolu, když nemakruji. |
Pokud nemakruješ, ale jen idluješ (nevykonáváš žádnou činnost), nejsi povinen reagovat na nic.
GM tě v 99,9% nebude kontrolovat (viditelně) v dungeonu, leda, že by se vyskytl nějaký problém, nebo pokud bys byl skutečně v dungeonu schovaný a makroval. Už jsem zažil pár alchemystů, kteří se hidli blízko konce nějterého z lehkých dungů a v klidu makrovali. V takových případech ti bude vždy zřejmé, že GM po tobě chce nějakou reakci. _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 3:26 pm Předmět: |
|
|
*směje se*
k těm kontrolám (broadcastovým):
Mně už se několik lidí ptalo, jakožto to prý jako ostřílená bojovnikce musím vědět, ha ha ha, že je to kontroluje a nevidí postavičku Boha. Chudáci nejsou sice AFK ale poctivě odpovídají, protože si myslí, že bůh je schovaný a nechce se mu vylézat, hahahaI já jsem si to původně myslela...
Kontroly jsou super, ten zákaz s dualama je taky super. Já, teda vlastně sestra, (prý byla viděna kdesi v Britu, ale to sem ted' nepatří), vždycky čeká, že přijde ze záchodu, a bude tam na ni čekat usměvavý St'uart, s lavabombou v ruce Jenže on ty hodné, hezké, nápadité, vtipné, ... nekontroluje. Hahah _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|