| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
Leno, ať budou výmluvy jakékoliv, vždy je to problém náš a shovívavosti bohů bylo více než dost, jak sem se dočetl...já se přiznám, že za svých mladých hloupých let jsem byl Afk pořád a nemít takové štěstí, že jsem v životě zažil jen jednu kontrolu, tak tu s Vámi nejsem:o)
a teď mě budou kontrolovat porád  |
Priznani je polehcujici okolnost. Pokud chces mit u sebe kontrolu dvakrat za hodinu, musis napsat na forum ze jsi nikdy AFK nebyl a ze te muzem kontrolovat jak chceme a stejne te nechytime protoze u toho jsi porad
Kdysi tuhle nerozvaznost udelal Maghor (ten z -F-), po mesici uz vsechny prestalo bavit za nim porad chodit a pak ho naprostou nahodou chytil Gryf u Alchemky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
Uvedomme si, ze sledovani hry neni sledovani journalu. Pokud pri jedoucim makru sleduji pouze journal, nemam 100% prehled o tom, co se na obrazovce deje...
|
No reknu ti to takhle - kontroly delam tak, abys mel pred smrti jako clovek sanci vcas zareagovat jen na zaklade cteni journalu a pokud mozno kdyz o nekom vim ze jede afk s budikem, aby s tim mel script dost problemu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
| Arisu napsal: |
takze kdyz si vykopu postavu The Jezisek, koupim rare musta za nejake 3M, zalozim guildu, dam si popisek "GM of Dark Paradise" nebo tak a vypnu si zkratku za jmenem tak muzu regulerne chodit kontrolovat makra a zabijet lidi lava bombama, nebo wortama i v cesich?  |
Muzes Do te doby nez se objevi v prohrescich:
"Tvrdi o sobe ze je GM, byl zavren a zabanovan, propustit se muze sam" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 2:38 pm Předmět: |
|
|
Nejhorší kontroly měla stejně Johauna. Jednou jsem s ní byl ve fire a The First ji kontroloval 3x. Potřetí to vypadalo asi takto.
GM: "Jsi tady?"
Kir: "Ne, nejsem."
GM: "Takže, když ti dám fire zeď, nebude ti to vadit."
Kir: "Potrénuji."
GM: *fire stěna*
Ursus: "To je support ."
Suerte, pamatuješ si to? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 7:05 pm Předmět: |
|
|
No zaverem bych to shrnul asi na takovou uroven, ze GM jsou taky lidi a narozdil od pocitace maji mozky - takze pokud neplanuji zadne ulety, zadne ulety taky nebudou a hraci, kteri neporusuji stanovena pravidla se nemaji ceho bat. Jinak to asi nebude - a je to fain.
 _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 7:15 pm Předmět: |
|
|
| Retromancer napsal: |
No zaverem bych to shrnul asi na takovou uroven, ze GM jsou taky lidi a narozdil od pocitace maji mozky - takze pokud neplanuji zadne ulety, zadne ulety taky nebudou a hraci, kteri neporusuji stanovena pravidla se nemaji ceho bat. Jinak to asi nebude - a je to fain.
 |
Některým hráčům ty mozky chybí a Gm jim je nahrazují asi logama, jinak si to nedovedu vysvětlit  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 8:02 pm Předmět: |
|
|
Díky Baltiku (www.sgp.cz) za tvůj odpovídací záchvat, myslím že mluvím za všechny když řeknu že jsme vděční. Jestli se pletu, přetáhněte mě něčím těžkým po hlavě.
A víte že se mi tyhle GM vychytávky na co nejzajímavější kontroly líbí?
Je to sranda pořád předělávat budíček aby byl co nejdokonalejší .
A pak že hráči kteří obcházejí pravidla nemají mozky . Jasně že si dělám srandu...
Fakt je že mi to připadá jako hrozná sranda. Už se těším až si se mnou přijde poklábosit třeba Pan Smrť  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Wolf napsal: |
Díky Baltiku (www.sgp.cz) za tvůj odpovídací záchvat, myslím že mluvím za všechny když řeknu že jsme vděční. Jestli se pletu, přetáhněte mě něčím těžkým po hlavě.
A víte že se mi tyhle GM vychytávky na co nejzajímavější kontroly líbí?
Je to sranda pořád předělávat budíček aby byl co nejdokonalejší .
A pak že hráči kteří obcházejí pravidla nemají mozky . Jasně že si dělám srandu...
Fakt je že mi to připadá jako hrozná sranda. Už se těším až si se mnou přijde poklábosit třeba Pan Smrť  |
Vidět smrťáka, tak za mnou bude hořet země jak budu ujíždět Nebude stihat portit  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 10:17 pm Předmět: |
|
|
Nene, to máš jako s Žlababou z Macha a Šebestový . Hlavní je slušně pozdravit  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 10:25 pm Předmět: |
|
|
| Wolf napsal: |
Nene, to máš jako s Žlababou z Macha a Šebestový . Hlavní je slušně pozdravit  |
Žlababu neznám, ale vidět smrťáka, tak se na mě nemůže nikdo zlobit, ale budu zdrhat a když se bude portovat, taky to se mnou nehne To by asi musel pozdravit první a stejně bych se lekl  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|