Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 7:11 am Předmět: |
|
|
Ta pisen neznameho vojina je pekna no,taky se mi libi Pisen Salome...Kdyz sme tady u toho Kryla tak muj tata chodil do skoly kde studoval kryl a tak pak kryl odesel ze skoly nebo co a za par let tam prisel tata ktery provokoval ucitele tim jak se porad vyptaval kde a jak sedel Karel Kryl (Uvedomte si ze to jeste byli soudruzi  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petko Lizardman

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 6:30 pm Předmět: |
|
|
Ja momentalne pocuvam Elvisa Presleyho a veeelmi sa mi paci jeho hudba. _________________ Mama mele Emu,
máme málo Masa. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po leden 03, 2005 9:44 pm Předmět: |
|
|
Přátelé ve zbrani, nemohu jinak než vás informovat opět o Landově počinu. Ne, nebojte se, nechci dělat reklamu a už vůbec se nechci opakovat.
Tentokrát jsem měl tu čest uzřít DVD záznam z bazilika sv.Petra a Pavla na Vyšehradě. Jestliže jsem se o jeho záznamu koncertu na CD vyjadřoval velmi pozitivně, v tomto případě nemohu jinak než v superlativech. Už při nástupu Daniela Landy, orchestru a sboru mi doslova běhal mráz po zádech. To však byl teprve začátek všeho. Landa předstoupil v putně s červeným křížem na levé straně, ne nepodobnému křižáckému čtyřcípému kříži, a přivítal zvláštní hosty. Pak poprosí o klid všechny lidi, kteří se bohužel nevešli do baziliky, a připoměl, proč se v bazilice sešli. Ladna působil klidně a rozvážně. Byl to nebývalý pohled. Když nakonec po druhé písni přednesl kněz část starého zákona a Landa začal téměř až s filosofickou vážností přemítat nad významem těchto slov, byl jsem velmi překvapen. Jakoby to ani nebyl Landa... v této pasáži jsem záznam vypnul s tím, že se na tento klenot české hudební scény musím podívat pořádně, nikoli jen na malém monitoru.
Pro představu, samotné CD má 35 minut, záznam na DVD pak celou hodinu a 7 minut. Podle toho mála, co jsem viděl, musím dporučit i toto DVD.
Po té, co kouknu v klidu (při svíčkách ) na celý obsah, řeknu vám, zda-li vše vypadá tak úžasně jako první 10 minut, jež jsem viděl už nyní. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po leden 03, 2005 9:53 pm Předmět: |
|
|
A taky mu rikali KAZATELI a to se mi nelibilo Nevedel sem co si mam myslet  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po leden 03, 2005 10:00 pm Předmět: |
|
|
Původně jsem myslel, že se jedná o nevkusnou recesi a chtěl jsem vše vypnout, ale pak... pak jsem byl mile překvapen, alespoň z těch deseti minut, co jsem viděl. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po leden 03, 2005 10:00 pm Předmět: |
|
|
A přesně to množství lidí byl pro mě důvod proč jsem přišel jen na úúúplný konec protože jsem měl "okolo" cestu. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: po leden 03, 2005 10:03 pm Předmět: |
|
|
Dal bych nevím co za to, abych byl v bazilice, když začal zpívat Bratříčka, kterého Kryl napsal v našem městečku... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so leden 15, 2005 5:35 pm Předmět: |
|
|
Dix napsal: |
A taky mu rikali KAZATELI a to se mi nelibilo Nevedel sem co si mam myslet  |
Landa založil jakousi církev (chcete-li sektu), která hlásá mír a klid. Myšlenky této skupiny (to je neutrální výraz, co?) jsou docela pěkné...
Proto kazateli, protože je jedním z kazatelů této skupiny. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so leden 15, 2005 5:48 pm Předmět: |
|
|
Od Landy jsem si pred Vanoci koupil Neofolk, v patek Vltava tour a na Vecer s pisni... se chystam asi v pondeli. Nevim, jak lepe utratit penize, tato hudba za to opravdu stoji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: po březen 14, 2005 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tento tyden se me do rukou dostalo nove album Fatboye Slima, vrele doporucuju i lidem kteri elektronickou hudbu nemaji radi (jako ja). _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|