| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
Ja se tam snad budu muset jit taky mrknout... co to tam vlastne mate
*usmal se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
takze jak se prihlasit? _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 2:18 pm Předmět: |
|
|
Normálně se zaregistruješ a jako Nick si musíš vzít jedno ze jmen tvých postav které máš ve hře (Flek, Dix). Následně musíš počkat až se ta žádost vyřídí (budeš o tom informován mailem) a pak už se můžeš normálně logovat. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Wolf napsal: |
| Čeština tam už je... |
Jenže ne úplně _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 9:01 pm Předmět: |
|
|
Suerte nemá myšího avatara... no toto.
Až se to dozví Lenička, ta mu dá. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 9:13 pm Předmět: |
|
|
Tak ještě jeden postřeh z nového fóra.
Četl jsem tam diskusi spojenou s mágem, kdy se jeden nováček ptal na to, jak nejlépe investovat do mága a kde vydělávat.
To, co jsem si tam pěrčetl od hráčů, kteří se asi snaží vypadat jako zkušení borci, mi hrůzou postavilo všechny vlasy i s chloupky. Takže tomu fóru dávám jen malou životnost. Slušný dotaz dostane mnoho odpovědí, ale ty, co za něco stojí, se ztratí v balastu.
K tématu tam opravdu postili asi 2, možná 3 lidé. Zbytek se chytl zcela jiného tématu, ve kterém stejně byla většina trošku mimo.
A co mu poradili? Jako informativní post bych viděl JEN reakci Františka. Nejvíc mě dostala tato rada:
| citace: |
| Ja bych rek ze ten kdo chce hrat maga at si najprv poridi vampa, naharvi tak 1M za mesic a udela magerku makrem.... |
Jestli tohle autor myslel vážně, tak se mě zmocňuje nekontrolovatelná hrůza
EDIT: K mým začátkům - měl jsem jen mága a za přítele jsem si našel stejně nezkušeného mága. Dva mágové s magery 40 lítali po světě a bavili se - sami. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 9:23 pm Předmět: |
|
|
Asi to myslel tak,ze je to nejlepsi zpusob jak vydelat a vytrenit.Myslim si ze Trenit to pres macro je nahouby.Neuzijete si nic..Napriklad ja za Dixe uz bych mohl mit Max Magerky.protoze za fleka sem hodne vydelal...Jenom ze me to za 1.nebavilo
2.Nemelo cenu,je lepsi si uzivat v Nb Dungach a ne sedet a neustale in Lore
Tot muj nazor... _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 9:25 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak. Jestli mě něco dokáže vytočit, tak je to názor, že mág je ze začátku na houby a že by ho měl člověk sponzorovat a že .... to je už OT. Končím s tím. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 9:39 pm Předmět: |
|
|
((( OT )))
On totiz mag zezacatku nic moc neumi,ale kdyz si trosicku vydela pak muze koupit svitky se kteryma je svet pro nej lepsi...
Vis ursi nenech se znepokojovat,toto presne delaji (Rikaji) Nejvetsi lamy ktery nevi co maj rejpat.Neni pravda ze potrebuejs za maga Max Magery.Navic Uzijes si pak kazde kouzlo s kterym ti leze magerka ne? No teda ja mel dycky takovou rados kdyz sem dostal
Magery Up...
((( /OT ))) _________________ *Vrrrr*
Smutek
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: so prosinec 18, 2004 10:14 pm Předmět: |
|
|
No, mně zklamalo to o tom vampovi v sekci vamp, Hillovi jsem napsala, co si myslím, i se v podstatě omluvil, já nejsem urážlivá zas tak moc, ale dál to řešit nehodlám, ať si hrají, jak je baví... Já to dělám taky po svém... Sledovat, co se děje na tom fóru netíhám ani nehodlám, to je opravdu pro dlouhé chvíle a příliš moc reakcí mi přijde jako opravdu zbytečných... Už je to skoro jako tady u nás, chat a jedem jedeeeeeeem - to byl vtip.
Myšákovi vyčiním, ale nevím jak a bojím se, že by mi ocáskem usekl křídlo... *směje se* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|