| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
40- 60 - uz se povede 1/3 BS. A pokud mag umi, tak si ohlida i 3 BSka ( franta potvrdi, ze to byla moje specialitka......
|
...Franta potvrdi, ze to byla jeho specialitka jak snadno umrit ...
*hlasite se chechta* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 6:45 pm Předmět: |
|
|
PS: cetl jsem nazor - zaloz si wampa naharvi a vytrnuj maga - pokud nekdo, kdo hral s wampwem prejde na maga.. tak verim, ze niky nebude hrat schopnyho maga.. a jestli bude, tak za hoooooooooooodne dlouho.
|
Hmm, proč myslíš? To jako když si teď udělám mága=budu špatný mág? Musel bych si sice hóóódně zvykat na jiný styl hry než je mlácení na blízko (všecky postavy co mám na jakémkoli shardu jsou mlátičky ), ale až bych si na tohle zvyknul, tak to podle mě není o tom, jestli mám jinou postavu vampa nebo ne. Jestli tím narážíš na to, že si každý s vampem maga supportne, namakruje přes nakoupené regy magery na 100 a vyrazí se silnýma kecama o tom že je na max do dungu, tak tohle můj případ rozhodně nikdy nebude, protože za tu dobu co tu hraju, sem měl pohromadě nejvíííc asi 100 tisíc a abych ty prachy utratil za blbe regy, tak to prosím ne. Další věc je, že nepoužívám duál a musí být opravdu ůžasné sedět a čučet na In Lor.....In Lor.....In Lor......manaref......In Lor........
Ale uznávám že máte pravdu v tom, že to je rada, kterou ti dá většina lidí. Řekneš někomu: "dělám si necra," a první na co se tě zeptá je, jestli máš našetřené peníze na train a když navíc řekneš, že máš ještě vampa, tak tě hned pochválí, že to je dobrá strategie na vytrénování necra nebo mága. A hrajem tu snad kvůli makření? _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Kelnor napsal: |
| A hrajem tu snad kvůli makření? |
Bol by si velmi prekvapeny,kolko ludi to skutocne hra len kvoli tomu  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 8:46 pm Předmět: |
|
|
a neni? mozna by se sdivil jak hodne jde ukocirovat
Kdo ho nemuselk pouzivat asi neuveri |
Mě nikdy neposlechl. Ano, lze ho házet systematicky, pomocí svého těla ho lákat na ostatní, ale říct All come nebo All kill snad nejde, _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| Mě nikdy neposlechl. Ano, lze ho házet systematicky, pomocí svého těla ho lákat na ostatní, ale říct All come nebo All kill snad nejde |
Musis ho navadet telepaticky... rikas mu.. POJD ZA MNOU POJD ZA MNOU POJD ZA MNOU a on jde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po prosinec 20, 2004 9:32 pm Předmět: |
|
|
Tak to jo. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 12:53 am Předmět: |
|
|
| Hele, on je Blade Spirit ovladatelný??? |
Spis samonavadeci. Ale jinak ho muzes vodit stejne jako se vodi vortove, jen chyba nema tak fatalni dusledky jako u toho vortika |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 12:54 am Předmět: |
|
|
Mě nikdy neposlechl. Ano, lze ho házet systematicky, pomocí svého těla ho lákat na ostatní, ale říct All come nebo All kill snad nejde, |
Copak o tom, rict to jde, cenzuru nemame  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 9:17 am Předmět: |
|
|
Musis ho navadet telepaticky... rikas mu.. POJD ZA MNOU POJD ZA MNOU POJD ZA MNOU a on jde  |
prusvih nastava, kdyz telepaticky rikas ... NEŘEŽ MĚ, NEŘEŽ MĚ, JDI NA JINEJ CIL ... ZABIJES ME... NEŘEŽ MĚ AAAA
you are death
*pousmal se*
ale na koni se navadi pekne... pesky to jde hur _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 10:17 am Předmět: |
|
|
I ten kus želízka si chce hrát..., a vy to nechápete!  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|