Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Black list - Small Icarus
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2004 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud bude stat v Guard zone tak ho to nerozklepe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2004 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Mazaně se usmál*
Icare, mohl bych ti něco ukázat?
Je to tady za Trinem...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Aurora de la Muerte
Harpy

PříspěvekZaslal: so leden 17, 2004 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*smeje se* no jo wolfik se nezda, ale je to peknej zakerak, lae to je spravny na svine se musi podle!
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2004 1:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolfík se umí chovat podle svého jména... Twisted Evil

Leč ten dnešní zátah "jaksi" nevyšel.
Asi jsme příliš dlouho vyčkávali. Pravdou však je,
že v okolí bylo mnoho lidí, kteří by zcela určitě
nepochopili naše úmysly a důvody. Tedy zase někdy příště...

PS. Už na něj nezkoušejte tu lest že se vám zaběhl kůň Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2004 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak je Maly litaci debilek dobry?
.
.
.
Dnes jsem ho potkal... je to ranger s divnym titulem a elven bowem. Je bez kone. Pokud ho nekam polakate, tak pozor, mam takovy pocit, ze je to odloger. Takze chytre na nej, nebo Kalvasove Wink

Pokousel jsem se s nim navazat kontakt (potreboval jsem rangerovsky doprovod do Vesperu Smile ), ale odlognul se, takze si myslim, ze by to udelal i v nebezpeci. Jinak, pokud o nem nekomu reknu, plati tech 100 k za hlavu ?
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2004 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave pred chvili se vratil pritel Arin s podivnym vyrazem ve tvari. Pln starosti sem se ho ptal co se mu stalo. Chvili vahal ale pak zacal vypravet.
....
Vracim se z Vespru, sel jsem doprovodit Necrostana abych ho chranil a pomohl mu. Pri ceste timto temnym mistem jsem narazil na Small Icaruse... To uz je dnes podruhe co jsem ho tam potkal. Ale ted se neportnul pryc a kdyz jsem ho spatril podruhe, tak mi povida:"ahoj Arine, pamatujes? to jsem ja to prase co jim opovrhujes!"
Ja mu odpovedel, ze jsem nezapomel...
Celou cestu jsem si planoval jak by ho ve Vespru slo zabit. Jedine co me napadlo bylo ho zavrit v jedne mistnosti s hromadou potvor. Jako ranger to nemuze prezit. Priteli Necrostanovi jsem zdelil, aby zustal v prvni mistnosti a za jesterkama s nami nechodil. Sel s nami totiz jeste jeden bojovnik(paladin). Kdyz sem vedel ze to je bojovnik, tak sem se ke svemu planu rozhodl. Ten totiz par ran vydrzi. Jeho jmeno jsem vsak zapomel.
Kdyz sme vbehli k prvni mistnosti jesterek, vbehl sem do druhe a hned do treti a lakal na sebe vsechno co slo a privedl to do te malinke zacatecni. Rychle a zkusene jsem se tam protahnul skvirkou a zavrel za sebou dvere. Jak Icarus tak Bojovnik zustali v male mistnustce se 3 jesterkama a Lavou. Ja stal ve dverich a blokoval vychod. Celou dobu Icarus kricel co blbu...a kdyz chtel otevrit dvere a vybehnout prezeme ven, tak sem mu je hned zase zaviral, dokud tam nezkonal.
Jak umrel, vesel sem dovnitr a zacal vybijet mistnost. Ten bojovnik uz byl na puli zivota a tak jsem ho dobandoval. On vybehl a portnul se pryc. Jeste nez odesel, zeptal se me co to melo byt. Ja mu odpovedel, ze msta. "Cestou sme nahlas s Icarusem rozebirali proc mi to udelal a co mi vsechno vzal, takze bojovnik rychle pochopil moji mstu. Usmal se tomu a zmizel. Ja sem z mistnosti vybehl a zavrel dvere. Icarusovo telo jsem tam nechal i jesterkama. On se jeste hodnekrat snazil k telu vratit, ale vzdy jsem stal ve dverich a nepustil ho. Umrel tam asi 7x uz nevim. Pak ale jsem vymlatil mistnost a nechal ho at si veme veci. Me srdce a presvedeni nebylo takove abych pockal az mu zmizi jeho telo i svecma. Nechal jsem mu to jako ponauceni s moznosti mi navratit ukradene veci. K tomuto se nijak nevyjadril. Tak jsem se zbalil a sel jsem pryc.

No a ted sem te potkal mily Frantisku ml. a stejne z tohoto rekneme uspechu nemam radost. Zbytecne nekdo umrel a hodnekrat i kdyz to bylo z pomsty. Snad tento clovek pochopi, co provedl a uz se bude chovat lip. Pokud ne, myslim ze to jiste brzy pozname...
...

Kdyz jsem si vyslechl tento pribeh, pochopil jsem jeho vyraz ve tvari. Rysovalo se v nem stesti i smutek ...
Mysylim, ze bychom se jako Spolek do tohoto sporu nemeli vkladat. Pokud vsak Icarus nezmeni nazor a jeste Arinovi neco provede, tak to vezme vetsi obratky. Ale prozatim bych nechal tento spor mezi nimi. Pokud se Icarus ve Vespru o neco pokusi, myslim ze to Arin ustoji, kdyz to nebude zrovna u Kinga a mozna Licha. Ostatni mistnosti jsou pro nej zvladnutelne...pokud by chtel Icarus provest sam neco tak blazniveho jak udelal tady Arin, tusim ze bude mit sam problem tuto situaci zvladnout.
Necht je Arinovo svedomi o trosku lehci...
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2004 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bozske mlinz melou a melou a melou
Shadow
Orc

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo svět je malý a na každého jednou dojde.Dodržím teda přání přítele Arina a ponechám mu v tomto směru volnou ruku.Doufám, že dá ale včas vědět, pokud bude zapotřebí malinko "usměrnit" Twisted Evil Twisted Evil našeho Small Icara. Very Happy

stárnoucí vampír Spolku
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu respektovat Arinovo přání taktéž..
slawa
Ettin

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2004 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rano jsem mluvil s Necrostanem. Sedel u snidane a dlouho se smal. Zeptal jsem se co se stalo ze se tak culi ? Zacal mi vypravet:

"Vecer jsem potkal Arina a povidal jsem si snim. Rekl ze by jsme mohli jit do vespru a ja jsem prikyvl. Hned jak jsme vstoupili do Vespru, videli jsme rangera jak bojuje s kostlivci. Arin ho pozdravil, lec nebyl z jeho pritomnosti moc nadseny. Pridali jsme se tedy k nemu. Arin mi posleze vysvetlil situaci. Zustal jsem stat na chodniku pred domem. Na jesterky jeste nejsem moc zdatny. Zustal jsem tedy stat a po chvilce za mnou stal tento ohavny Icarus a povidal mi : " Dej mi par bandazi, umrel jsem a potebuji bandaze." Rekl jsem si ze nebudupomahat takovemu zakernikovi a odmitl jsem mu pomoci. Zacal mi nadavat a tak jsem mu popral hodne stesti a odesel jsem pryc. Ne ze bych mel radost z toho ze je nekdo v nesnazich a odmitl jsem mu pomoci, ale je to clovek ktery ma nasvedomi spatne veci. Takovemu cloveku preci nebudu pomahat. Odesel jsem a s Arinem se rozloucil. Pote jsme se setkali a Vesper dosli cely,ale poklad tam zase nebyl. Byla s nami Maca,ktera nas lecila. Byla velmi hodna a dosti mi pomohla. To je asi vse,z ceho mam radost."

Po te co domluvil, rekl jsem si ze Arin udelal dobre. Nemel bych spatne svedomi byt Arinem,ale kdyby mu nekdo toto neudelal, obral by jeste dalsi spostu lidi. Jen chci rici ze Arin byl v pravu a je dobre ze toto udelal.
S uctou a pozdravem Necrostan

Vzpomínáme Necrostane.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: