| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so leden 15, 2005 12:28 pm Předmět: .. |
|
|
Jedine co jsem rikal je ze ten kdo me odhid je hlupak, myslim mnohem lepsi nez rikat nekomu "cu..ak" jak tak taky zanelo od nekoho, kazdopadne jsem tu kratce a nevedel sem ze lahev odhidovava to 1 vec a 2 ta, ze Ty patris k nej RP guilde, ale vubec se tak nechovas, proste nejal to RP vubec nedodrzujes. To ze nekdo umre (i ja) je pochopitelne ze to nastve a v tech chvilch ja se jeste vice ponorim do RP abych se uklidnil. Jo a GM se mi k tomu odhid duchem nevyjadrilo a hraci tvrdi že duch s earme dokaze jak blokovat, tak odhid! Takze me bud nekdo odhid nybe dosla lahev, ale nemyslim ze proto bylo nutne nazvat me srabem, kdyz sem tam zbyl sam a hidnul se. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so leden 15, 2005 12:35 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Mokusvin Limel napsal: |
| Jedine co jsem rikal je ze ten kdo me odhid je hlupak, myslim mnohem lepsi nez rikat nekomu "cu..ak" jak tak taky zanelo od nekoho, kazdopadne jsem tu kratce a nevedel sem ze lahev odhidovava to 1 vec a 2 ta, ze Ty patris k nej RP guilde, ale vubec se tak nechovas, proste nejal to RP vubec nedodrzujes. To ze nekdo umre (i ja) je pochopitelne ze to nastve a v tech chvilch ja se jeste vice ponorim do RP abych se uklidnil. Jo a GM se mi k tomu odhid duchem nevyjadrilo a hraci tvrdi že duch s earme dokaze jak blokovat, tak odhid! Takze me bud nekdo odhid nybe dosla lahev, ale nemyslim ze proto bylo nutne nazvat me srabem, kdyz sem tam zbyl sam a hidnul se. |
1)Když se hidneš, zkus pod sebe něco hodit...
2)Není Rp jako Rp, my jsme Rp guilda, ale chápeme Rp tak trochu jinak než ty a bojím se toho, že na tomhle světě nemá tvé rp opodstatnění...prostě se tak nedá hrát pořád...
K Lence: Koukal bys, jak dokáže hrát Rp...ne nesmyslné blábolení, ale opravdu hrát  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so leden 15, 2005 12:37 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Pajadin napsal: |
K Lence: Koukal bys, jak dokáže hrát Rp...ne nesmyslné blábolení, ale opravdu hrát  |
K RP patri jeste jedno pismenko - G.
G jako Game, neboli hra.
RP se ma hrat, ne zit. Lenka hraje uzasne RP, davam Pajadinovi za pravdu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so leden 15, 2005 3:50 pm Předmět: k lenymu |
|
|
post Leny=m, o tom ze by mi psal neco o hlodani nevim, preci jen icg pri akci fakt nectu, protoze na too neni cas a jestli to psal to ja nevim, kazdopadne mate RP perfektne popsane ve svych odkazecha to do detailu, vcetne jizdy na koni v domu, morfu, zdraveni, proste ciste rp bez realu a to se mi na vas libi, jenze se tak lena-m nechova jo a v tom pride. Sakra, kdyz tak vite co je to RP, tak by jste meli vedet ze RP anglicky neimi (jsme cesi a co se tyce prikazu bank,sell (prto ty kteri me chteji chytat za slovo), jsou to obchodnici z dfalekych zemi, kteri jazyku Britanskemu nerozumi. Jo a Co je vam milesi, aby po smrti nekdo rval vy cu..ci a takovy (porad je to pro me jen hra, ale emoce prozivam) a nebo aby nekdo Zatvrzele mluvil RP? Odpovezte na to popravde. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so leden 15, 2005 3:52 pm Předmět: 40 dni |
|
|
Jo a taky si uvedomte ze jsem tu teprve 42 dni, takze sem netusil s tim invis, ale tomu s tim Duch odhid verim, protoze mi to rekli 2 mistri guild a ja tomu musim verit, protoze gm ve hre nepotkavam. Stejne tak jako vy vite je Duch blokuje. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so leden 15, 2005 4:20 pm Předmět: Re: 40 dni |
|
|
| Duchem nikoho neodhidneš a když už jo, tak ej to bug, kterej sem ještě neviděl a nevim jak by se dokazal navodit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so leden 15, 2005 4:24 pm Předmět: duch |
|
|
Taky nevim jak ho vytvorit ale vim jiste, že kdyz sem byl s nejakou Guildou v cove, tak tam u draku (jak se lodi lakaji krakeni) sme byly mrtvi a 2 zivi v hidu a oba jsme je odhidli, jak s me tam s warem (peace) behaly. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: so leden 15, 2005 4:56 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Mokusvin Limel napsal: |
| Jedine co jsem rikal je ze ten kdo me odhid je hlupak, myslim mnohem lepsi nez rikat nekomu "cu..ak" jak tak taky zanelo od nekoho, kazdopadne jsem tu kratce a nevedel sem ze lahev odhidovava to 1 vec a 2 ta, ze Ty patris k nej RP guilde, ale vubec se tak nechovas, proste nejal to RP vubec nedodrzujes. To ze nekdo umre (i ja) je pochopitelne ze to nastve a v tech chvilch ja se jeste vice ponorim do RP abych se uklidnil. Jo a GM se mi k tomu odhid duchem nevyjadrilo a hraci tvrdi že duch s earme dokaze jak blokovat, tak odhid! Takze me bud nekdo odhid nybe dosla lahev, ale nemyslim ze proto bylo nutne nazvat me srabem, kdyz sem tam zbyl sam a hidnul se. |
Tak znova.
Neslyšela jsem něco, že by ti někdo říkal, že jsi srab. Co se týče mě, viděla jsem tě, potom, co jsem sama dostala od draka a nestihla se doléčit, dostatla další várku snad od obou a bylo po mě. Viděla jsem, že tě to pak odhidlo, tebe a myslím ještě jednoho vampíka. Nic jsem neřekla až do doby, kdy jsi začal vykládat, že tě někdo duchem odhidl, což je blbost, protože jsem jasně viděla, jak kolem tebe září modrá aura (stejné jako když dáte kouzlo reveal, stejné, co dělá po automatickém odhidu invisibility láhve). Proto jsme ti s Gatem tvrdili, že to nikdo nebyl, že to byla ta láhev, tvrdil jsi že ne atd. Tak jsem se tě ptala, čím jsi se teda schoval. To jsi zastřel svým RP a nazval mě blbcem. V [], tedy hráč, Lenička by byla blbka asi.
V jiném postu tady tvrdíš, že jsi vypil omylem láhev, stane se, i kdyby úmyslně, chtěl si něco vymyslet, nebo si zachránit život, proč ne. Ale předtím si nám to nedokázal zdůvodnit, teď jsi psal, že omylem a za chvíli na to, co je na tom, když si se hidnul.
Já se v tom opravdu nechci pitvat a přesvědčovat se o tom, kdo má pravdu.
K mému RP hraní, to snad ani nebudu komentovat, možná přece: hraju to hlavně pro zábavu, nemám žádné zásady, jak RP hrát, hraju tak, jak umím a jak se mi chce. Tlačit ze sebe v každé situaci RP rozhodně nechci. Když se ti nelíbí, nemohu s tím už nic dělat, nedělám to proto, abych se někomu zavděčila, dělám to proto a tak, že chci.
Ty už si se zlostí portnul, Lenka ještě zbylým duchům s úsměvech ukazovala zákoutí té části Pride jako průvodkyně někde v muzeu: tady si můžeme všimnout, tady je živý wyrm atd.... tady se jde dál, ... tady se umírá... abych aspon' trošku povzbudila a snad pobavila lidi, co tam nechali společně se mnou výbavu a pohřbili tam svoji naději na "dostání se někam dál do další části dungeonu". Pak jsem ještě čekala tu půlhodinku, jestli za námi nepůjde nááááhodou další výprava, že by nám posbírali těla a já vám to odnesla, případně je nasměrovala kam to dát atd.
Takže ještě jednou, nikoho jsem neosočovala ani neobvin'ovala i když si myslím své, jen jsem bránila toho někoho, komu jsi tvrdil, že tě duchem odhidl. Opravdu si myslím, že se tak neděje a když ano, určitě se to nestalo tenkrát v Pride tobě, neboť by se neobjevila ta zář. Když člověk odhidne člověka, nic nesvítí, zkrátka se jen objeví. _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so leden 15, 2005 5:13 pm Předmět: .. |
|
|
Byla to velmi vypjata situace pro vsechny a pro me take, zvlaste kdyz to bylo ve chvili, kdy se neco po.. i v realu. Jsem tvrde zasadovy v RP. protoze nam ta mazali acc a ID a myslim ze kazdy nekdy udela chybu a ja se omlovam za svou, kazdopadne ty duch by to chtelo prozkoumat a ne tvrdit ze to neni mozne, kdyz jiny tvrdej ze to je mozne a gm nikde. Kazdopadne to muze byt i gug, ale mylim ze ja se omluvil. Nemam s nikym osobni konflikt (nerknuli jedince, kteri me nazyvah hlupakm v bance v Britu za to, ze hraji RP). Mohli by jste se omluvit i vy? Neni to nic s trvalymi nasledky co by vam melo uskodit (samo to musite prekousnout jako ja) a chyba byla tak nejak na obou stranach. Ne jen na me (*uznava chybu* , at tak nebo tak v tom pride bych vam nijak uz nemohl pomoci proti tem drakum) _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so leden 15, 2005 5:17 pm Předmět: obycejny kluk |
|
|
Nejsem v realu zadnej namyslenec což tedy ani nepřenáším do hry. Jsem uplně obyčejný kluk se svymi starostmi, praci, laskami atd. Proste vedu obyč lidsky život a bere me RP a i kdyz tto beru jako hru, nekdy to velmi zamrrzi, zvlaste kdyz sem mohl lotnout 4 lidi a kopnout se pryc, ale vy jste volaly ress ress. Timto to ja beru jalo uzavrene z me strany a jestli mi stale chcete neco vycitat, tak si posluzte, uz se nebudu obhajovat. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|