Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 1:17 pm Předmět: Nejvetsi sklamani za cely rok... |
|
|
tak jak bych zacal...
Mnozi z vas z tech starsich si pamatuji jak jsem jednou donesl robu,na kterou sem chtel vase podpisy...Tuto robu sem si Chranil cely rok a mel ji v truhle s moooc cenymi vecmi...Byl tam lavaron...Ziavelka Hellik Pajadin Timeo Lenicka Proste cely starsi spolek...
Dnes se jdu kouknout na svoje skvosty do banky a koukam jestli to je ta roba a co to vidim??? roba se jmenuje bug tak mozna mam jako jediny robu s timto napisem na DP ale nemam tam napsane vsechyn moje kamarady jako vzpominku na ne!!!!!Jsem velice sklaman (( tato roba pro me mela cenu nespocitatelnou... CO TED??? _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 1:25 pm Předmět: |
|
|
Věci s hodněnásobnými podpisy bugovaly, tudíž si asi jeden ze šťastlivců, kterým to buglo:) Je to škoda no...  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: ne leden 23, 2005 1:29 pm Předmět: |
|
|
to jako ted mam behat s robou jmenem BUG??? ach jo tak to podepisem znova a nechi nove cleny jenom stare vas...ach jo  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne leden 23, 2005 1:47 pm Předmět: |
|
|
bohuzel, dnes jsme zkouseli a roba uz, nebo zatim, nejde pojmenovat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: ne leden 23, 2005 5:11 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
COZE???!!! Ach jo v toto situaci mi nejde o to ze mam robu ktera se jmenuje Bug a mnozi by mi za ni dali i stovky tisic JDE MI O TO ZE TAM NEMAM KAMARADY!!!! Ach jo ! ja se .. no tohle... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne leden 23, 2005 5:50 pm Předmět: |
|
|
Možná nemáš róbu, ale kamarády máš pořád, tak to neber tak smutně. Časem si opatříš náhradu. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: ne leden 23, 2005 6:20 pm Předmět: |
|
|
hm
*Smutne kouké*
*bééééé* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: po leden 24, 2005 2:38 pm Předmět: |
|
|
FLEK napsal: |
COZE???!!! Ach jo v toto situaci mi nejde o to ze mam robu ktera se jmenuje Bug a mnozi by mi za ni dali i stovky tisic JDE MI O TO ZE TAM NEMAM KAMARADY!!!! Ach jo ! ja se .. no tohle... |
Mno ber to pozitivne. Ze tyhle itemy s prilis dlouhym nazvem sundavaly Spheru o zimnich svatcich, myslim ze to je neco co rozhodne nechces...
Na tehle Sphere nelze testovat delku nazvu -> zadne pojmenovani na ni neni mozne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po leden 24, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
Pocita se do itemu i "/(IDIOT)*jmeno/" ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: po leden 24, 2005 4:08 pm Předmět: |
|
|
Baltik napsal: |
FLEK napsal: |
COZE???!!! Ach jo v toto situaci mi nejde o to ze mam robu ktera se jmenuje Bug a mnozi by mi za ni dali i stovky tisic JDE MI O TO ZE TAM NEMAM KAMARADY!!!! Ach jo ! ja se .. no tohle... |
Mno ber to pozitivne. Ze tyhle itemy s prilis dlouhym nazvem sundavaly Spheru o zimnich svatcich, myslim ze to je neco co rozhodne nechces...
Na tehle Sphere nelze testovat delku nazvu -> zadne pojmenovani na ni neni mozne. |
Baliku zdal se mi sen o tobe ze si prisel ke me domu,kdyz sem napsal page a napsal si mi na moji novou mikinu nazvi lidi ze spolku sem se tak vydesil a ,kdyz se vzbudil tak letel na tu mikcu mrknout  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|