| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Perci Ettin
|
Zaslal: út leden 25, 2005 9:52 am Předmět: |
|
|
| Pajadin napsal: |
| Jinak co byste řekli na to, že po roce hraní a to průměrně 5 hodin denně vkuse mám taktiku 70:) Sou lidi, který mě za to vraždí, ale ukazuje to na to, že mě nebaví trénovat:o) |
Na to bych ja rekl, ze tomu neverim. Cca po 8 - 9 mesicich kazdodenniho aktivniho hrani za paladina jsem mel taktiku na GM... Od ty doby jsem napsal asi tri knihy na taktiku a mam to zase zpatky na 100. Zduraznuju, ze jsem typ hrace, kterej netrenuje svoji postavu sparingem, nybrz vyhradne v boji. Pokud to je samozrejme mozne. Nektere skilly proste nejdou, ale to tu myslim nemusim zduraznovat. Napada me jen jedina rada... Pouzivejte hojne kouzlo na reactive armor, ale predpokladam, ze to delate... Pokud chcete taktiku trenovat, doporucuju najit si misto s par jesterkama.. Kdyz do vas dve nebo tri rychlemlatici potvory tlucou horem padem, prijde mi, ze to leze rychleji. Ale je mozny, ze je to jen ciste muj subjektivni dojem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út leden 25, 2005 10:26 am Předmět: |
|
|
taktika leze mnohem lepe, kdyz s epohybujete pri boji, nez kdyz jen tupe stojite, je to dokonce i logicke  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: út leden 25, 2005 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Naja napsal: |
taktika leze mnohem lepe, kdyz s epohybujete pri boji, nez kdyz jen tupe stojite, je to dokonce i logicke  |
Mohlo by být něco pravdy na mém naprosto neobjektviním a zamlženém dojmu, že pokud jako bijec na koni s kopím "najíždím" na nepřítele, zvyšuje to účinek a přesnost ? Nemám téměř žádné zkušenosti s přímím bojem, ale když jsem tak činil učinek se mi zdál větší  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út leden 25, 2005 5:28 pm Předmět: |
|
|
No já mlátim potvory zezadu a fakt mi přijde že to pomáhá :o). Plus najíždění - samozřejmě nejde moc za běhu. Od té doby co se učí šermovat Hellmasterion, zjišťuju že je to ohromná věda :o))). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: st leden 26, 2005 10:25 am Předmět: |
|
|
))) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|