| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 10:14 pm Předmět: |
|
|
Místnost byla zahalená, zabedněná, chráněná před světlem, jen zpod dveří prosvítal úzký pramen slunečního světla, venku byl tedy ještě den. V tom se ozvalo tiché zaklepání a poté se dveře pomalu otevřely.
"Vejdi rychle a nesviť!", vyzval příchozího rázně avšak něžně ženský hlas.
"Poslední dobou mi nedělá slunce dobře...", dodala žena.
Příchozí zabouchnul dveře a téměř poslepu si sedl na židli u stolu. Nebyl tu poprvé, jinak by se ve tmě nemohl tak rychle zorientovat.
"Kde jsi, má paní? Mám pro tebe nové zprávy", ozval se tichý hlas.
Když se nedočkal žádné odpověďi, trošku znejistěl.
"Co jsi mi chtěl?", pronesla sedící před příchozím.
"Odkud se tu...? Vždyť tu ještě před chvílí nebyla?", pomyslel si příchozí.
Přemohl však strach a šeptal dlouze cosi tichým hlasem ženě před ním. Poté tiše odešel a zamkl za sebou dveře.
"Vždycky mě zajímalo, jak odsud odchází, když jí tu zamykám... Klíč mám přece jen já! Asi si nechala udělat svůj klíč a neřekla mi... Ano, jak jinak taky? Byla vždy plná tajemství", pokrčil rameny a zamířil směrem ke svému domovu.
"Stavím se ještě cestou v hostinci, tu tučnou odměnu nemusím domů přinést celou a moje žena tak nic nepozná", uchichtl se a změnil směr k hospůdce.
Žena ještě chvíli seděla u stolu a přemýšlela.
"Skutečně, podle popisu to bude jistě ona, jestli tedy můj zvěd nelhal... Ne, nelhal, to by si nedovolil, asi tuší, co by ho čekalo..."
Ušklíbla se. V tom se její tvář vyjasnila a jakoby si probírala to, co se dozvěděla.
"Arisu, hmm, Arisu...hezké jméno. A jak hezky mi o ní povídal! Až se setmí, musím ji jít taky přivítat! Ano, ještě dnes..."
Znovu se usmála. V tom se její tvář zamračila a vykřikla.
"Auu, co tu dělá ten žhavý uhlík?", podivila se.
*o pár hodin později u domu s nápisem Spolek*
Lehkým, úhledným písmem rychle cosi napsala na kus svitku.
"Vítám Tě, Arisu, velká válečnice!", stálo na svitku.
Polepila zadní stranu papíru jakousi rudou lepkavou tekutinou a přilepila jej k ostatním... _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: pá prosinec 17, 2004 12:46 pm Předmět: |
|
|
k moji MD bych si dovolila poznamenat, ze se asi nejvice stotoznuji s "Hrdinkou" zaroven se take omlouvam za momentalne nizkou aktivitu, ale porad pilne pracuji na tom, abych byla co nejvice uzitecna... jeste par tisickrat rozdrtim hlavu nejakemu nepriteli pomoci palcatu a propichnu mu srdce dykou a budu plnne k dispozici  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 2:22 am Předmět: |
|
|
Neni nad romanticky popis treningu (;.. Musim rici, Arisu se moooc zlepsila. Uz nepotrebuje ochranu cizich, ale sama chrani, treba stare krehke nekromanty .. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: čt prosinec 30, 2004 2:25 am Předmět: |
|
|
Ale Timiku. *pohladila ho po vlasech, zatimco mu levou rukou zavazovala ranu od nejake male mysky...*
ted je nas v ohnive jeskyni vubec nejak povicero
*rozdledla se po mistnosti a usmala se na Valaldura, hodila sipku na Dixe, placla Bastiona, mrkla na Timea a utekla k harpiim* _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 01, 2005 1:52 pm Předmět: |
|
|
Arisu je bezproblémová Adeptka :o). Možná bych vzhledem k jejím schopnostem ocenil víc iniciativy z její strany, ale to je spíš než kritika jen takové doporučení jak se s námi rychleji sžít. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: st únor 02, 2005 1:18 am Předmět: |
|
|
HRUBÝ POSUDEK:
Arisu, jsi fajn, jsi schopná, vyznáš se v "kdečem", plánuješ, domlouváš, ale Spolkovní akce - nula. _________________
Žlutý andílek
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:07 pm Předmět: |
|
|
ja vim a mrzi me to, ale mam dva problemy... jeden je ten, ze abych na danou vypravu mohla jit, musim o ni vedet aspon tri dny dopredu a ten dalsi, ze ve dnech nedele-ctvrtek musim chodit spavat v 2300 nejpozdeji...  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
The Last Mummy
|
Zaslal: st únor 02, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
Výpravy bývají naplánovány většinou tak týden dopředu a ty, které ne, jsou pouhé spontánní akce několika jedinců. K tomu musím dodat, že dost lidí ze Spolku je opravdu hodně aktivních a to je super.  _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st únor 02, 2005 4:01 pm Předmět: |
|
|
No, s tim dohadováním termínu to není úplně tak v pořádku jak by mělo být, to je fakt. Pokud by ti, Arisu, vyhovoval třeba nějaký specifický termín, klidně můžeš založit ve Výprevách vlastní topic s vlastním plánem, lidi už se najdou :o).
Jen bych ještě rád dodal že aktivita není pouze přítomnost na výpravách, jak by se možná mohlo zdát a jak se někteří Adepti mylně domnívají. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

|
Zaslal: st únor 02, 2005 8:08 pm Předmět: |
|
|
Trošku jsem to s Ari řešila. Ostatní je na tobě, Ari. _________________
Žlutý andílek
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|