| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st únor 09, 2005 5:42 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si ji díky Ziavele mohl vyzkoušet a jsem s ní spokojen, protože nijak neohrozí navládu mých summů *zubí se*. Je to vlastně taková Wraitha :o). A klerici dostali parádní zbraň k sólování protože teď už v pohodě zlikvidujou licháka. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
The Last Mummy
|
Zaslal: st únor 09, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
Koupím vysoce potentní a rychle se množící páreček pardálů !!!!!!!!  _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st únor 09, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
Ozkoušeno v dungu.. poměrně silný v útoku ( rychlostí vlk, silou medvěd, možná grizzley ), u postav, které ho nemohou léčit kouzlem nebo skillem je nejlepší shrinkovat a odshrinkovávat. Vydrží víc než Zostrich. _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: st únor 09, 2005 11:57 pm Předmět: |
|
|
Prodam vysoce ucinou pardali viagru. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt únor 10, 2005 11:48 am Předmět: |
|
|
Nezkousel jsem, jen plkam
ale pokud jsem to pochopil, ta selma ma vysokou dexteritu? Kolik ma hp?
Nelze spise nez pro solovani hlavne vyuzit jako lepsi navnada pri schovce? Neumre tak rychle jako treba hind, takze i s novym timerem pro rozbalovani mate vice casu na schovani se.. a mozna i pripadny shrink?
Zkousel jste ho uz nekdo pouzit takto? Nebo zatim jen pro solovani? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 12:09 pm Předmět: |
|
|
na to ab y to byla dobra navnada ma imo moc hp (vic jak prsk) a vysokej ar _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt únor 10, 2005 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Lavaron napsal: |
| na to ab y to byla dobra navnada ma imo moc hp (vic jak prsk) a vysokej ar |
Jojo, taky myslim. Navíc se taky může stát že přežije, parta včetně majitele vymře a přežije jeden mág kterýho při snaze zachránit situaci právě tahle šelma ukouše. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: čt únor 10, 2005 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
Jojo, taky myslim. Navíc se taky může stát že přežije, parta včetně majitele vymře a přežije jeden mág kterýho při snaze zachránit situaci právě tahle šelma ukouše. |
ma kladnou karmu, nebude utocit sama od sebe na nikoho, teda krom sveho majitele |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt únor 10, 2005 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Naja napsal: |
| Hellmaster napsal: |
Jojo, taky myslim. Navíc se taky může stát že přežije, parta včetně majitele vymře a přežije jeden mág kterýho při snaze zachránit situaci právě tahle šelma ukouše. |
ma kladnou karmu, nebude utocit sama od sebe na nikoho, teda krom sveho majitele |
Hmmm, takhle jsem neuvažoval. Ale dal bych ruku do ohně za to že jsem několikrát viděl mýho koně jak pronásleduje nějakýho spolubojovníka, stejně jako třeba rangerovy šedé medvědy. Opravu je v bitevní vřavě nějaká ta banda nebo zrcadlo v blízkosti nerozčílí? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt únor 10, 2005 2:37 pm Předmět: |
|
|
Hehe meho zraneneho maga kdysi ve meste napadli i meststi papousci a musel je ve strachu zabit pomoci strazi, takze s tou sedou barvou.... rekl bych ze za urcitych podminek muze zautocit vse.
Na druhou stranu muzes to zvire odshrinknout pomoci all kill ho poslat na to npc a pak hidnout. _________________ Retromancer |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|