Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út únor 15, 2005 3:15 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za Spolek, tyto informace zcela jistě ovlivní pohled na žadatele Mr.Krev. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út únor 15, 2005 4:03 pm Předmět: |
|
|
Lady Viconie ma pravdu, kvuli tomuto incidentu, o kterem jsem se dozvedel, jsem mel maly "rozhovor" s timto ... individuem. Vylezlo z nej uplne neco jineho ( neco ve stylu, ze ji zna, ze si sni pise uz dlouho atp... ), nacez jsem ho varoval, aby se k Lady radeji nepriblizoval, nebo pozna muj hnev... celkem poslechl.
To jen takovy maly dodatek starsiho (ne stareho!) upira z jeho vzpominek. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:07 pm Předmět: |
|
|
Ja to tušil . . . že se tu něco takového objeví . . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Krev Ettin

|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:14 pm Předmět: |
|
|
Paní Lady mela vzdy pravdu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:30 pm Předmět: |
|
|
Mr.Krev napsal: |
Paní Lady mela vzdy pravdu... |
Z celé tvé přihlášky jsem stejně zděšený a překvapený, jako z tvé odpovědi.
Myslíš si, že bys mezi nás zapadl? _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:39 pm Předmět: |
|
|
Milý mistře Kreve (pořád nevim jak bych to měl skloňovat :o) ). Ač jsi po světě Ultimy již docela známý, dost možná právě kvůli konfliktům s lidmi které potkáváš a kvůli konfliktům s guildami do kterých se hlásíš, byl jsem jedním z těch kteří trvali na tom ať dostaneš šanci bez ohledu na tvou minulost. Tak jsi ji dostal. Bohužel, skutečnost že nám tu na fóru vyvádíš samé hlouposti jako nějaké nevychované dítě, že prakticky nevíš proč se hlásíš právě k nám, ani neznáš naší guildu jako takovou (a tím nemyslím lidi z ní, ale Spolek), že máš problém už v podávání přihlášky a že komunikace s tebou je mírně řečeno lehce problematická, je v mých očích důvodem k tomu abychom tvou přihlášku zamítli, protože je v takovém stavu nedostačující. Doporučuju ti věnovat větší pozornost existenci ostatních lidí a rozvinout své schopnosti ve skillu který by se mohl jmenovat "vycházení s lidmi". Samotné členství v guildě ti kamarády nezajistí. Kamarády můžeš mít bez ohledu na to jestli v guildě jsi nebo ne. Pamatuj ale na to, že nejde jen o to aby se lidé líbili tobě, ale i aby ty ses líbil jim. Zkus zapracovat nejprve na tomhle a jsem přesvědčený, že si najdeš spoustu kamarádů. Teď jsi na to šel trošku z opačného konce.
Prosím o vyjádření Wolfa na téma Žádost o členství upíra jménem Mr. Krev. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Krev Ettin

|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:47 pm Předmět: |
|
|
Tak my rekni do jaky guildy mam jit .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:53 pm Předmět: |
|
|
Podle mého skromného mínění není podmínkou existence být v nějaké gildě, do guild se chodí protže tam máš kamarády, něco tě na gildě zaujme, s čím splyneš atd. Rozhodně to není o otm, býtVgilděABYCHvNĚJAKEbyl čímž mi tvůj přístup, všeobecne ne jen u nas, zavání. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 15, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
Mr.Krev napsal: |
Tak my rekni do jaky guildy mam jit .... |
Přečti si znovu to co jsem napsal a pořádně se nad tím zamysli. Zjistíš že tvá otázka není na místě a zbytek už za mě napsal Bereg. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Krev Ettin

|
Zaslal: út únor 15, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
hm uz me to začina stvat...myslel sem ze ste normalni |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|