| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po únor 14, 2005 6:11 am Předmět: |
|
|
| Adosh napsal: |
Tímto se chci hluboce omluvit že jsem poskrvnil jméno Spolku svím činem....a proto raději stahuji přihlášku, abych už nemohl nijak poskrvnit Spolek.
*smutně vstal a odešel... |
Nestahuj prihlasku,my te tu chceme *muze mluvit za vsechny* ale hlavne to priste hlidej... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: po únor 14, 2005 3:37 pm Předmět: |
|
|
Abych řekl pravdu..spíš tropím víc škod než užitku...
Chtěl jsem být aspon trochu užitečný, když už jsem se jak štakš postavil na vlastní nohy, zase mi byli zpřeráženy...vím byla to moje chyba ale chtěl jsem být aspon trochu dobrý jako hraničáři odvás..ale tedka mě pomalu zabije včelí bodnutí..a ani si nedokážu rozsvítit...Zase jsem nicka co je spíš jen jako maskot než bojovník.
Celý týden jsem promarnil tím že jsem šlehal plameny do svého já....
To i Arnold J. Rimmer mín promarnil svůj život..kdybych minulý týden celý den čuměl jen dozdi udělal bych líp..aspon by se nic nestalo...občas jsem si vyšel s hellmastrem na ranní poučnou vycházku..abych se něco naučil a abych si vydělal nějaký ten penízek na ty regenty...ale všechno je pryč,
připadal jsem si při těch výpravách trochu užitečný ale tedka...jsem jen hrstka k pláči....
tím chci říct že si potřebuju dát od UO malou pauzu..celý dny promrhám tím že trénuju a tedka je mi to k ničemu...
kdyby měl přijít invisitor a zeptal se mě jak obhájím svojí existenci..nedokázal bych se obhájit..
a jak sám vím z minulého poučení..afk anatomy tak ta anatomka leze asi tak 5x pomalejc takže než se dostanu zpátky na původní hodnotu *povzdychl si* tak všichni dávno budete v hrobě zakopáni.
*odložil brk..předal dopis bachařce a odešel* |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po únor 14, 2005 3:43 pm Předmět: |
|
|
Tvoje žádost tu zůstane dokud se nevrátíš.
*napsal na papírek a vyndal z pece chleba se zapečeným pilníkem* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po únor 14, 2005 4:36 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
Tvoje žádost tu zůstane dokud se nevrátíš.
*napsal na papírek a vyndal z pece chleba se zapečeným pilníkem* |
helliku to uz si udelal me,na to prijdou )) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: út únor 15, 2005 7:51 pm Předmět: |
|
|
Bachařka si zavolala vězně a předala mu bochník chleba, který přinesl muž v černé robě.
Vězen si sedl na studené schody a přidržoval si svojí vězenskou lamu.
Pojídal s lamou bochník chleba..když tu náhle se začal vězen dusit..nevěděl co se děje..jako kdyby mu někdo strčil něco kovového do úst...snažil se polapit dech ale něco mu bránilo, stačil si jen z kapsy vyndat jakýsi kus dřívka a upadl na studené schody, a skutálel se na zem jak brambora.
Když tu náhle přiběhl jeden ze spoluvěznů...ale už bylo pozdě, vězen ležěl na zemi jak kus dřeva...
Spoluvězen volal stráž...dlouho nikdo nepřicházel, když už bachařku nebavilo poslouchat volání jednoho vězně..tak zazvonila na zvoneček a přišla stráž...Strážník se jen podíval na mrtvolu a jednoho vežně koukajícího na téhož neboštíka, poté se otočil a odešel pryč .
Vězen stačil jen zvolat : Pane strážníku
když to strážník jen prásknul těžkými kovanými dveřmi.
Po nějaké chvilce přišel strážník s mužem v kápi držíc nějaké žezlo....
Muž v kápi přistoupil k vězni, sklonil se k zbívajícímu kusu bochníku.
Přičichl k němu hned mu bylo jasné oč se jedná a tak tedy mu strčil ruku do úst a vyndal mu železný pilník zašprajcnutý v krku.pán v kápi se uchechtl a otřel si ruku o robu... Poté vyndal z křečovitě sevřené ruky vězně nějaký kus
dřívka. Důkladně si ho prohlídl a zjistil že na něm bylo krví napsáno:Stahuji stáhnutí přihlášky
Krátce na to si začal brumlat nějaká zaříkávadla a magické formule. Při odříkávání podivuhodných formulí se najednou vězen rozkašlal a podíval se na skupinku lidí stojících kolem něj..rozpoznával spoluvězně i strážníka, ale nemohl identifikovat třetí postavu jež mu podávala ruku...
Když vězen vstal tak si se ho pán v kápi zeptal
Ty jsi ten adept spolku vid? vězen odpověděl ano pane. pán mu řekl Asi tě mají hodně rádi, když ti posílají pilník na železo v bochníku chleba *pán se uchechtl* jenže tyjsi měl takovou smůlu že jsi ten pilník omylem spolknul a udusil jsi se
*vězen se začervenal*a odvětil: asi ano pane. muž mu pravil nejsi první ani poslední co dostal v bochníku chleba pilník na železo poplácal vězně po zádech a odešel společně se strážníkem. _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út únor 15, 2005 8:03 pm Předmět: |
|
|
A tak to má být Vítám tě na druhé kolo, jestli se to tak dá říct, asi se ti začnu více věnovat.. tedy až se dostaneš tam odtaď  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
|
Zaslal: st únor 16, 2005 11:01 pm Předmět: |
|
|
Vězen běžel po schodech do místnosti kde pošlapávala Bachařka.
Když tu náhle se svalil na zem únavou a vyčerpáním.
Bachařka ho vzala za nohy společně se strážníkem, chytla lamu za oprátku a odtáhly ho do cely...
Když odcházely od věznovy cely bachařka řekla:No vysekat 500 logů neni nic moc výkon, ale pro tohodle rangera je to až moc.
strážník odvětil:To jo...rangeři nejsou stavěný na takovouhle honičku se sekyrou. _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 12:40 am Předmět: |
|
|
Byla jsem na něj dohlídnout a sekal jako divej ) _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
The Last Mummy
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 10:29 am Předmět: |
|
|
Všichni ti držíme palce Adoshi. Popravdě mě to u krakenů bez tebe nebaví...Oni jdou teď jenom po mě
Hellmaster musí mít zřejmě nějakej poměr s bachařkou, jinak si nedovedu představit, že by tam propašoval byť jen chleba bez pilníku. Je tam přísný zákaz nošení jídla vězňům...  _________________ Kdo bude bezděčně běhat dopředu - léčí se SÁM!!!! Kdo to nechápe, umře...
Nechápe čas - člen Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: čt únor 17, 2005 1:58 pm Předmět: |
|
|
*přečítá si ze spožděním pergament*
Adoshy, to je neštěstí
I já ti přeji plné palce, aby jsi se z toh rychle vysekal.
*zabalil pergament a poslal ho adoshovi* _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|