Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 7:08 pm Předmět: |
|
|
Alespoň to klesne. Já nechápu proč by barva jako černá/stone/elf green měly být rare. Ale to je na jinou diskuzi.
Co se týče tvého nápadu, velmi se mi líbí. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt únor 24, 2005 7:12 pm Předmět: |
|
|
Protože kdyby nebyly rare černá, zelená atd, byly buď by musely bejt rare ty puntíkatý fujtajbly nebo by rare barvy neexistovaly vůbec :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: čt únor 24, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
Je plno nepuntíkovaných rare barev. Nejsou jen tyhle.
Jak bych to viděl já:
Černá - normální
Černá, sametově lesklá - rare
Zelená (eflí odstín) - normální
Stone - středně vzácná
Frost - rare
Ice - velmi rare
Fire - velmi rare
Čistě bílá - normální
Jako rare bych pa dal barvy koní ať se jezdci mohou sladit .
Jinak právě (po napsání 1. části příspěvku) jsem si projel hue z DP1. Málem mě museli křísit. Většina jsou hnusné puntíkaté barvy. Vše zachraňují až poslední dva řádky.
Podle mě by tedy jako rare byly využitelné barvy 2886 až po 3000 bez vyjímky. Tyhle barvy zachraňují vše. Nevím, kde jsou použity, ale měly by se využít. Některé jsou hodně pěkné. Dokonce je tam pár opravdu bílých a minimálně jedna jako stvořená pro Darknesku nové generace. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 7:49 pm Předmět: |
|
|
Tohle je na primy navrh GM - osobne vidim spise problem v anhodnem vytvareni "rare" craftskych vyrobku. Videl jsem mnoho clubu, holi i nabytku s "rare" barvami (black, zelenocernopuntikata, atd) a dokud nejakym takovymhle zpusobem (nebo treba upravou clienta) pujdou takoveto predmety vyrobit...
Snad by ale slo aby tuba predmet i nejakym zpusobem oznacila, aby bylo GZ zrejme ze se jedna o pravy "rare" item. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: so únor 26, 2005 9:10 am Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Je plno nepuntíkovaných rare barev. Nejsou jen tyhle.
Jak bych to viděl já:
Černá - normální
Černá, sametově lesklá - rare
Zelená (eflí odstín) - normální
Stone - středně vzácná
Frost - rare
Ice - velmi rare
Fire - velmi rare
Čistě bílá - normální
Jako rare bych pa dal barvy koní ať se jezdci mohou sladit .
Jinak právě (po napsání 1. části příspěvku) jsem si projel hue z DP1. Málem mě museli křísit. Většina jsou hnusné puntíkaté barvy. Vše zachraňují až poslední dva řádky.
Podle mě by tedy jako rare byly využitelné barvy 2886 až po 3000 bez vyjímky. Tyhle barvy zachraňují vše. Nevím, kde jsou použity, ale měly by se využít. Některé jsou hodně pěkné. Dokonce je tam pár opravdu bílých a minimálně jedna jako stvořená pro Darknesku nové generace. |
Nevím přesně které barvy máš na mysli, ale jak tě tak znám, budou to takové ty různé hezké červené (s takovým nějakým hezkým odstínem co se nedá namíchat) nebo jim podobné. Já osobně se na trhu promenáduju v elfské zelené a eště sem ve svědě našel jednoho maníka, co ma nasobě takove mooooc hezkou kombinaci hnědozeleného studdet brnění. To kdybyste viděli
A nejlepší je stejně barva upířího brnění! _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker Ettin
|
Zaslal: út březen 01, 2005 4:50 pm Předmět: |
|
|
Me se Líbí barva ala LD ice je hnus Jeste tak mozna je hezka snow a samozdrejme moje šedá s mustíkem  _________________ Má duse patří bohu,
Zivot můj dostane král,
srdce své daruji Zeně,
čest svou si ponechám sám
Legionář tělem i dusí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá březen 11, 2005 10:28 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem koukal na nový hues.mul. Musím uznat, že je to dobrá práce a krok správným směrem - opravdu pěkné barvičky. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: pá březen 11, 2005 10:41 pm Předmět: |
|
|
predpokladam, ze casem bude dalsi dodavka barev, tyhle byly ponekud.. uspechane.. ale prehrat jeden soubor ptosblem neni a ted uz se budou prepisovat jen cerna pole, takze to bude v pohode a nebude se uz menit zadna z pouzitych barev, tudiz nebude nutnost prepsani novymi barvami tak akutni |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so březen 12, 2005 12:05 am Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
predpokladam, ze casem bude dalsi dodavka barev, tyhle byly ponekud.. uspechane.. ale prehrat jeden soubor ptosblem neni a ted uz se budou prepisovat jen cerna pole, takze to bude v pohode a nebude se uz menit zadna z pouzitych barev, tudiz nebude nutnost prepsani novymi barvami tak akutni |
Nejlepsi je tva "ledova" barva, o tom neni pochyb
(btw. hezky titul Najo ) _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: so březen 12, 2005 4:07 pm Předmět: |
|
|
Mne sa paci ta farba co je na Mistiku u klera ta krasna jasna zlta
samozrejme z tych rare ... inac pastelove farby  _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|