Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Ghastly
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ghastly
Orc

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* Přistoupil k desce s připíchnutými vzkazy a začetl se do nich. Srdce mu poskočilo radostí. *

"Děkuji vám všem za vlídná slova. Nezklamu vás."

Pod čarou:
Chci všem poděkovat za přivítání a zároveň předeslat jednu důležitou věc. Pokud se vám stane, že během rozhovoru nebo (hůře) v nějaké akci přestanu odpovídat, reagovat nebo úplně zmizím, vězte, že to není mojí nevychovaností, ale mým připojením k netu. Používám CDMA jako jedinou přijatelnou volbu v naší lokalitě a tento způsob je (zejména v poslední době) čím dál nespolehlivější. ADSL je u nás na spadnutí, ale smlouvu s Euroteletem mám až do podzimu. No uvidíme.
Ghastly
Orc

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* Těžké dveře klaply a v pokoji se rozhostila tma, kterou prořezával jen slabý plamínek svíčky na dubovém stole. Kromě této svíčky byla na stole už jen spousta starodávných svitků. Nikde žádná voda, nikde žádné jídlo. Studium historie a meditace - to je to, do čeho se Ghastly nyní zcela ponořil. Bolestivě poznal, že jsou chvíle, kdy je síla kouzel nicotná a přivolaný Lich bezmocný. *

"Hmmm..." zabručel rozloben sám na sebe, "tak tohle se mi tedy opravdu nepodařilo... "

* a začal rozbalovat zaprášené svitky *
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Unavený Wolf se uvelebil doma ve svém křesle. Přitáhl si
tlustou knihu s poznámkami, natáhl se pro inkoust a zapsal:

2.3.
Pohovor s Ghastlym - Ghastly mě velice zaujmul, dokázal mi plynule odpovídat i na otázky, u kterých většina dosavadních adeptů musela dlouze přemýšlet. Dozvěděl jsem se o jeho mládí i budoucích plánek.
Už jsem si myslel, že ho snad ničím nepřekvapím. Nakonec jsem položil klasickou zkušební otázku. Zeptal jsem se na bratry Aethana a Izuala.
Ghastly nevěděl...
Pokud však bude pár večerů studovat, jistě brzy rozšíří řady našich adeptů. Už se na to sám těším.

Paladin zaklapl knihu, dal najíst své bojové lamě Augustovi a vyšel na malou večerní procházku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ghastly
Orc

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* Ghastlymu se stále a stále vracela vzpomínka a rozhovor s pánem rekrutů *
Wolf napsal:
... zeptal jsem se na bratry Aethana a Izuala.
Ghastly nevěděl...

* a pokaždé se otřásl při této vzpomínce. *

* Připomněl si, že v té nepříjemné chvíli moc dobře věděl o svitku, kde byla odpověď na paladinovu otázku zapsaná. Stačilo jen sáhnout do torny, která mu ležela u nohou - šikovný na to byl dost. Ghastly však zapudil myšlenku na tak zbabělé jednání hned co si uvědomil přítomnost toho starého svitku. *
"Přiznávám, že neznám odpověď na tvou otázku pane..."

* ale i přes smutek a vztek byl šťastný - byl šťastný, že v této zkoušce poctivosti obstál sám před sebou *
Ghastly
Orc

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2005 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

* Celý večer se Ghastly projížděl přírodou se šťastným úsměvem na rtech. Dnes učinil první krok. Stal se Adeptem Spolku. *

* Když probíhal lesem vedle města Vesper vyřítili se na něj z houští dva bojovníci s dlouhými oštěpy. Bleskurychle k nim vztáhl ruku a řekl *

"In Ex Grav! Hmm... ale co... dnes je můj šťastný den a proto vás ušetřím. Běda však, pokud zítra zkřížíte mou cestu!"

* otočil se k nim zády a šel dál. *

Edit: vypadlé písmeko
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oh Ghastly, má spřízněná duše, blahopřeji, nový Adepte!
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ghastly je fajn Adept, ale má teď v realu komplikace, takže snad se to podaří brzy vyřešit, proto zatím žádné hodnocení z mé srany.
Ghastly
Orc

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2005 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za trpělivost.
_________
Pod čarou:
Idiot se má příští sobotu stěhovat - takže svitla slabá naděje kdesi v dálce. Zatím na DP trávím čas postáváním u masen, hledáním psa a zdokonalováním své schopnosti nekromacie. Jednou jsem se také přimotal k PvP pod Cove a omylem jsem získal titul Lord Laughing ( nebyla to férovka - dva vs jeden - ale na druhou stranu jsem vraha ressnul a z těla nevzal vůbec nic ).

Edit: hrubka jako samice hovězího dobytku Embarassed
Ghastly
Orc

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2005 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* Ghastly si protřel zarudlé oči a protáhl se. Byl k smrti unavený, ale přesto štastný. Došel k posteli s obroskou duchnou z toho nejjemnějšího peří, položil se do ní, zavřel oči a zívl *

"Uáááá .... hmmm... tak a teď prospím alespoň dva celé dny... hmmmm... chrrr... chrrr... mlask.... chrrr..."

* ... a spal *
Ghastly
Orc

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2005 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oznámení:

Na několik dní budu mimo DP, protože jedu na služební cestu do zahra.
Btw - nevíte někdo, jak se "bruselsky" řekne:
"Dobrý den vy dobrá muž/žena. Vy říct mně rychle prosím, kde já najít nejvíc blízký počítač s naistalovaná Ultima online?" Twisted Evil

Kůže a nítě se budu snažit předat Sofinovi, aby je za skupinu předal.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

Přejdi na: