| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: st březen 02, 2005 9:31 pm Předmět: |
|
|
Ilidan - je to jak rika Vil - i ostatni prece mohou mit sanci na to bydlet - a jen ten kdo nezaplati vcas je vinnen.
- chtel jsem znat hlavne mechanizmus.
Dum, o ktery slo by bylo nadherny a dost reprezentativni sidlo pro Spolek. (vim ze neni treba, ale byl by hezci) _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st březen 02, 2005 10:42 pm Předmět: |
|
|
Co na to rict.. pokud existuje hoooodne velkej domek, tak urcite nekdo majitele upozornuje..
PS: myslim, ze spolek nemuze najit vhodnejsi Domecek, protoze pak by to byl Guild Haus |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 8:54 am Předmět: |
|
|
No a hlavne te prace s tim - prestehuje se Helluv port? Prestehuje se portal? Budu prestehovan ja?
tfuj, zadne stehovani Spolku! BUBUBU! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 9:04 am Předmět: |
|
|
| Gate keeper napsal: |
Co na to rict.. pokud existuje hoooodne velkej domek, tak urcite nekdo majitele upozornuje..
PS: myslim, ze spolek nemuze najit vhodnejsi Domecek, protoze pak by to byl Guild Haus |
Abych se přiznal, tak nějaká hezká vilka.. mno, nebudu snít radši, ale nelíbí se mi ve Spolku ta sláma, škoda, že je ve staticu  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 12:04 pm Předmět: |
|
|
Sláma neni zdaleka to nejhorší.
| citace: |
| myslim, ze spolek nemuze najit vhodnejsi Domecek |
Bingo ! _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 3:00 pm Předmět: |
|
|
Jediný problém s naším baráčkem je v tom že nám začíná být těsný a to ať co se týče stolu tak co se týče skladovacího prostoru na securky pro členy. I poklady z dungeonů nošené bývají čím dál tím větší a často se nám pletou při rozdělování pod nohy :o).
Myslím ale, že výhody (tradice, kvalita baráku..) zatím převyšují nevýhody. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 4:55 pm Předmět: |
|
|
No a nemame nahodou nekde zahrabanou sosku?
Co treba sehnat dalsi najemni domek a propojit je portem?
Tam kde je ted treninkova mistnost bude na poklady mista urcite dost! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 5:24 pm Předmět: |
|
|
Jojo, to je v mym notýsku na 1. místě až bude potřeba tuhle záležitost řešit. Na druhou stranu je nájemních domků docela nedostatek a já osobně odsuzuju když jednotlivec vlastní těch domů hodně kupříkladu k portovacímu systému, přijde mi to trošku neetický, takže i když by to bylo "nejlepší", moc se mi do toho nechce. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 6:53 pm Předmět: |
|
|
Verte, ze bych nemenil nas domecek za nejakou kulnicku na drivi. To co mi padlo do oka byl dum hezci, vetsi a na lepsim miste nez ma Camarilla - najem je tam vysoky, ale to by se dalo poresit tim ze by clenove meli jedno patro obytne a sve najemni domy by mohli prodat.
Sakra proc to resim - stejne to je fuč  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: čt březen 03, 2005 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Jojo, to je v mym notýsku na 1. místě až bude potřeba tuhle záležitost řešit. Na druhou stranu je nájemních domků docela nedostatek a já osobně odsuzuju když jednotlivec vlastní těch domů hodně kupříkladu k portovacímu systému, přijde mi to trošku neetický, takže i když by to bylo "nejlepší", moc se mi do toho nechce. |
to urcite, proto by to nemel jednotlivec pro portovani, ale guilda pro zivot  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|