Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Změna je život..
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi - myslite-li si, ze neni nic lepsi nez UO, nechte Dixe vyzkouset si to a on se sam vrati - je-li to pravda Wink
I ja mam mensi krizi. Dal bych si nejaky pekny PRG singl, ale nemam na to PC.

Jo a jeste: jak to vypada s UO 2 ???
Kdyby byla nekde na shardu silna ceska komunita (neumim anglicky, nebyl moc velkej poplatek a stihal mi muj zastaralej komp i pomalejsi pripojeni k netu - mozna bych se tam juknul (ale pssst pred mladou)
Ale jeste asi dvojka nevysla - jinak by uz toho bylo vsude plno.
Zajima se nekdo o to ??? Privital bych info (jsem linej to sam hledat Very Happy)

Ps: hraje nekdo jeste nejaky MMORPG ??? treba Anarchy nebo to z tech Starwars. Jaky to je ??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak chodis po odpolednech do posilovny, o vikendech si pres den davas golf, odpoledne tenis, ve volnem case pestujes box a vecer treba vymetas diskoteky (Jezish, to jsou priklady(:, ne moje .) ) Pokud by te nekdo kvuli zajmum (pokud to vylozene nejsou "specialni pripady") soudil a odsuzoval, tak je to, s prominutim, pablb.. Klidne mi to muzes napsat na ICQ, zajimalo by mne to Wink
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seprine, Ultima online 2 byla oficiálně zrušena. Po nějaké době, co byl projekt u ledu, jej znovu vzkřísili, tentokráte pod Názvem "Ultima X: Odyssea". Nicme poslední zpráva o této hře je více než rok stará, takže je dost dobře možné, že projekt je opět zrušen (čemuž by napovídalo i to, proč se stále objevují datadisky UO). Pokud chceš screeny, pak jsou k nahlédnutí tady: http://bonusweb.idnes.cz/download/screenshoty/ultimaxodysseyscr.html.

Pokud chceš pauzu, pak, jak sám píšeš, je nejlepší volbou singlplayer RPG. Nemusíš se bát o výkon mašiny, u RPG by se dalo pomalu říct, že čím starší, tím lepší. Myslím, že takové RPG jako je Quest for Glory, nebo Wizardy, případně něco od Black Isle Studio (Baldur's Gate, Planescape Torment) určitě rozběhneš i ty.

Jinak k jiným MMORPG. UO a Ragnarok mají bezproblémové free-shardy. LineAge2, na tu je sice vyvíjen jakýsi emulátor, ale není moc dokonalý a hlavně vydavatel se snaží proti němu zakročit. Anarchy byl nedávno uvolněn jako free (jeho základní verze). K tomu, abysis ale pořádně zahrál potřebuješ datadisky. Star Wars Galaxy prý obsahovala mnoho bugů, ale i přesto to vypadá na velmi zajímavý projekt, pokud nevadí, že je to Star Wars. Osobně do této hry vkládám velké naděje, ale měsíční paušál mě odrazuje.

Pokud chceš poněkud méně známé, ale přesto docela dobré hry, zkus stránku http://www.mmorpg.cz/. Na té najdeš vyčerpávající informace o této skupině her. Mimochodem, je tam i seznam her, včetně freewarových (pokud tě baví Diablo, koukni se tam po MU Online).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víte co, já to napíšu do svýho osobního topicu, abych tu nerozpoutával diskuzi typu "Wolf krade auta!" a podobně Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 1:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky Ursi za vycerpavajici odpoved
- stare RPG jsem hral skoro vsechny co stali za rec. A bylo jich opravdu hodne. Problem je, ze do nich potrebuju cestinu a tak cekam az ji nekdo vyda - nekdy se taky nedockam Sad
Ted to vazne chce update PC - treba Gothic 2 jsem nemohl dohrat kvuli tomu ze nestihal komp. nechavam si tu hru v zaloze az postavim novy stroj - mimo jine.
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem se urichlene vratil Surprised) Mam Totiu robu of Archmagi a klobrc of Archmagi tedko jenom tu fame a jedeeeeeeeeeem Smile

http://www.vlci.info/
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Serpin napsal:
Diky Ursi za vycerpavajici odpoved
- stare RPG jsem hral skoro vsechny co stali za rec. A bylo jich opravdu hodne. Problem je, ze do nich potrebuju cestinu a tak cekam az ji nekdo vyda - nekdy se taky nedockam Sad
Ted to vazne chce update PC - treba Gothic 2 jsem nemohl dohrat kvuli tomu ze nestihal komp. nechavam si tu hru v zaloze az postavim novy stroj - mimo jine.

Zkus si zkrátit čas na naprosté klasice (http://dm.zpc.cz/?sekce=dm2download)

Smrt je jediná životní jistota!
The Last
Mummy

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2005 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co se týče singlů RPG, tak jednoznačně vede Gothic 1,2, hned v těsném závěsu je Arx Fatalis a pak dvě starý pecky a snad první 3D RPG - Ultima Underworld 1,2. Jinak jsou super Eye of the Beholder, Lands of Lore, ale tam už máš družinku a to mě nikdy moc nebralo.

Nechápe čas - člen Spolku
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2005 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co Diablo2 - expansion Lord of Destruction?
Vim ze je to furt to samy dokola, ale kdyby se seslo par lidi tak by se dalo hrat pres IP, nebo kdyby se naslo par lidi s originalkama (haha) tak by se dalo hrat i pres battle net Cool

Ale asi nepochodim coz?
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2005 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diablo je jen tupá mlátička s chytlavym vývojem postavy :o). To spíš opravdu super je Neverwinter Nights, ovšem tady to myslim kame na tom samym (haha) jako v Retrově postu.

Kvalitních singleher je opravdu hodně, bohužel teď už to neni tak dobrý jako to bejvalo, proto doporučuju sáhnout ke klasikám kterých jsou mraky a já je tu nebudu vyjmenovávat protože bych na něco určitě zapomněl :o).

Ale co psal Ursus můžu jedině doporučit. Quest for Glory (první díly), to je hra na kterou nezapomeneš, Wizardry jakbysmer, Baldury, Planescape, akčnější Icewind Dale, to jsou taky hry který člověka poznamenaj, zvlášť když tomu věnuje dost času a poctivě si čte dialogy což mnoho lidí nedělá.

Na oficiálnim fóru se rozběhla podobná debata kde jsem si zavzpomínal na klasiky z mých mladých let a kvůli tomu jsem teď vytuhnul u UFO: Enemey Unknown, která u mě spadá do škatulky jménem "To nejlepší co je".
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další
Strana 3 z 15

Přejdi na: