Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Aurora de la Muerte Harpy

Založen: 21. 11. 2003 Příspěvky: 81 Bydliště: Lavicka v cehu rangeru
|
Zaslal: so březen 06, 2004 4:52 pm Předmět: |
|
|
Tak pardon recepty na mece z kamenu byly ze stranek z neznameho duvodu stazeny. Nicmene ja byt valecnik urcite si radsi koupim radsi +7/9, je to sazka na jistotu a navic nikdy nevite kdy se vam ten peknej mecik z kamene muze rozbit, ale faktem je ze mit na to penize tak si beru radsi ten a na kazdou akci jinej )) _________________ Aurora Muerte - Grandmaster sniper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út březen 09, 2004 8:47 pm Předmět: |
|
|
Takze... Pajo, jak jsem ti sliboval ty mece, tak jsem je nenasel proto, ze to smazali :)))
Ale, dobra zprava pro vsechny !
Nez vyhorela knihovna s navody, tak jsem si '' Ach ja vandal !'' vytrhl stranku s nimi. V nejblizsi dobre ji sem prepisu ! Jupiiii, jsem uzitecnej :)))) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st březen 10, 2004 3:26 pm Předmět: |
|
|
Tim: Jestli mi to seženeš, tak Tě budu uctívat:o))...jen mě zajímá, kterej mečík mi to fízzne:o)) Budu rád, když mi to napíšeš, ale oběvil se tu závažnější problém...sehnat někoho, kdo meč udělá Musí to být velmistr mág... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st březen 10, 2004 7:24 pm Předmět: |
|
|
...a mit takovou specialni hracicku.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st březen 10, 2004 9:31 pm Předmět: |
|
|
Zbraně skládané z kamenů
kameny : Firestone - Lightstone - Bloodstone - Nightstone - Moonstone --
Typ zbraně Potřebný materiál skill
Sunray Firestone + Lightstone + Longsword Léčí držitele meče + Efekt Fire do cíle
Volkano hear Firestone + Lightstone + Longsword Efekt Fire
Flaming fist Firestone + Bloodstone + Longsword Efekt Fire se silnějším účinkem
Flame vampire Firestone + Bloodstone + Longsword Léčí držitele meče + Efekt Fire do cíle
Dark flame Firestone + Nightstone + Longsword Efekt Fire+ Cíl přijde o světlo
Silent hunt Firestone + Moonstone + Longsword Efekt Fire + Cíl Ztrácí cíl Targetu
Moonray Firestone + Moonstone + Longsword Držitel získá Armor + cíl ztrácí Dex
Garou Firestone + Moonstone + Longsword Držitel získá Sílu
Lightwave Lightstone + Bloodstone + Longsword Držitel získa světlo + Heal
Lightshield Lightstone + Bloodstone + Longsword Držitel získá kouzlo Zrcadlo + Heal
Dawn Lightstone + Nightstone + Longsword Ukradne Nepříteli staty a Ubrané staty přidá Držiteli
Moon shield Lightstone + Moonstone + Longsword Držitel získá na sebe kouzlo Zrcadlo
Midling strom Lightstone + Moonstone + Longsword Dává Neuvěřitelné Blesky do cíle
Vampire hunt Bloodstone + Nightstone + Longsword Držitele vyléčí
Crescent moon Bloodstone + Moonstone + Longsword Hází kouzlo Dispel + Cíl ztrácí sílu
Darkening Nightstone + Moonstone + Longsword Držitel dostane Inkognito + Zvýšený damage + Cíl ztrací světlo
Tak jsem to prepsal a udelal par uprav (hrubky a tak - i bohove se mohou mylit:)), tak je mozne, ze je nejaky nazev spatne (Flaming fist) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st březen 10, 2004 9:50 pm Předmět: |
|
|
Timeo tohle sem potřeboval přesně vědě. Díky kamráde |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jalabhar_Xho Harpy

|
Zaslal: čt březen 11, 2004 9:39 am Předmět: |
|
|
A daju sa vyrobit aj ine zbrane alebo iba mece? _________________ Jalabhar Xho, Vampir v sluzbach Aethana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt březen 11, 2004 1:52 pm Předmět: |
|
|
Jestli tuším správně tak pouze meče. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: čt březen 11, 2004 4:00 pm Předmět: |
|
|
Timeo...moc dekuji...jiste mi to bude v budoucnu napomocno...
Jinak...udelat se daji jen mece...dnes jsem konecne nasel, koho hledal...jeden velmi zkuseny starsi mag, tedy vlastne kouzelnice(Rynn:) mi po chvilce ukecavani slibila, ze se pokusi udelat mec z mych kaminku...aji sem se bal(fizzivost 66.6 procent, nadeje 33 procent:o)) Inu rad riskuji a vyplatilo se...mam ted novy Longsword of Moon shield...tak se tesim, az vyzkousim zrcadlo:o)
A mimochodem...na tom seznamu je hodne mecu...ale nejsou tam vsechny! Dukazem jest muj Long of Blood Nightmare:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: so březen 13, 2004 12:45 am Předmět: |
|
|
Inu je to sice od konkurence ale presto bych nerad podaval informace z druhe ruky.... proto vam doporucuji knihovnu Strangers.... http://www.stranger.webz.cz/informace/mece_kameny.html - za zminku stoji i informace ohledne mystiku  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|