| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 9:48 pm Předmět: |
|
|
Ragnarok bych taky doporučil, ale já se obávám, že nehledám oddech .
Tak jsem to zkusil a vypadá to slibně. Hlavně to má snad nulové nároky na připojení. Navíc je to zdarma (přesto na oficiálním serveru) a když se to těd objevilo v doupěti, bude Čechů přibývat . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 7:09 pm Předmět: |
|
|
Necetl jsem to cele, tak nevim, zda to tu nekdo nepsal, le skvely je i Neverwinter Nights. Ja hraju na Arkhalii, ale ceskych serveru je vice. Na oddych taky skvele _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 7:29 pm Předmět: |
|
|
O Neverwinteru jsem uvažoval, ale pak mi kdosi říkal, že tam není RP. Jak jsou na tom ty shardy s tímto kořením hry? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 9:34 pm Předmět: |
|
|
tak mam wow jeste zaplatim startouvni accoutn a jedu  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Dix napsal: |
tak mam wow jeste zaplatim startouvni accoutn a jedu  |
Hodně štěstí. Ať se ti to líbí. Nebudu vytahovat špínu, co jsem četl . _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| Dix napsal: |
tak mam wow jeste zaplatim startouvni accoutn a jedu  |
Hodně štěstí. Ať se ti to líbí. Nebudu vytahovat špínu, co jsem četl . |
Jako něco takovýcho že musí 2 hodiny čekat než na ně konečně příde řada a můžou se konečně nalogovat na shard ? _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:10 pm Předmět: |
|
|
Spíše, že se v posledních dnech rozrostla skupina lidí, co to odhlašují, protože zjistili, že to není tak dobré. Případně je Blizard vytočil novým Honor systémem (viz oficiální fórum). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Ursus napsal: |
| Spíše, že se v posledních dnech rozrostla skupina lidí, co to odhlašují, protože zjistili, že to není tak dobré. Případně je Blizard vytočil novým Honor systémem (viz oficiální fórum). |
Tím že je to Warcraft myslím skutečnost že když proti sobě postavíte dvě postavy v plné kondici tak je výsledek jejich souboje dobředu dán jednoduchými matematickými operacemi .
Nejde o žádnou "políčkovou" taktiku hráče ale odvíjí se to spíše od toho jak moc je kdo ochotnej mačkat tlačítka pro specilní schopnosti (aby si zase statisticky změnil svoji udernost )
Ale jak se říká v jednoduchosti je síla . . . . k serverum snad jenom to ze novy honor system aspon co vím by měl platit spiše jen pro PvP servery . . . na WoW není smrt taková tragédie a pruda jako na UO věci vám zůstavájí a jediné co může být pošroumané je vaše čest a možná XP. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá duben 29, 2005 11:23 pm Předmět: |
|
|
Hlavně je to podle mého z delšího časového pohledu neudržitelné, co se zábavy týče.
Princip mi příjde podobný jako u síťových her. Questy, které plní pár přátel. Aby nalákali lid, tak se postava vyvíjí zbytečně rychle. Takže je za chvíli na vrcholu.
Navíc na oficiálním fóru tvrdili lidi, že za zmínku v pozdějších fázích hry stojí za to jen jediný dung a ten se jim nechce chodit poslepu po sté.
Nicméně minimálně první měsíc to je určitě zábava, pokud nemáte v tomto typu her stejný odpor ke 3D jako já.
Ja to bude doopravdy, je ve hvězdách. Na své systémové jednoduchosri může Warcraft vydělat, nebo upadnout. Zatím podle mého vydělává spíše na jméně. Prvky, které jsou recenzenty hypovány jako úžasné novinky (viz označení "skutečné MMORPG nové generace), jsou ve skutečnosti věci, které jsou na této scéně velmi dlouhou dobu, ale Blizardi je smíchali dohromady. Jsem zvědav, jak tenhle koláč dopadne. (Pro představivost. Onen systém questů je použit už v Anarchy Online) _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: so duben 30, 2005 2:26 pm Předmět: |
|
|
Kolem WoW byla podle mě nafouknuta zbytečně obrovská bublina. Stává se to často, když vyleze něco s takovým jménem. O téhle hře jsem slyšel už mnoho, od mnoha lidí. Jak tady už poznamenal Ursus, spoustu jedinců to přestalo po měsíci bavit, vzhledem k rychlému vývoji postavy a dalším, nudu podporujícím věcem. A navíc to 3D, jen kvůli tomu bych do toho asi nešel. Jediné 3D MMORPG, které bych si někdy chtěl zahrát jsou Star Wras: Galaxies, ale jinak podle mě 3D do RPGcek prostě nepatří, není to pak ono...
A dodatek. Všichni mí známí, kteří hráli WoW usoudili, že hratelnostně nesahá Ultimě ani po pás. _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|