| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: so duben 30, 2005 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
ICQ Pro 2003b.. nikdy žádnej problém, spolehlivost vynikající
P.s. posílám jenom zprávy, na co vymejšlet instalaci Mirandy atp.
K čemu jsou dobrý nový icq, nebo Mirandy a podobný věcičky? |
OS Win98 + ICQ2003 - jediný crash --> databáze v <censored> --> repair --> ztráta historie a nastavení. Vydržel jsem to třikrát. Pak to šlo pryč. _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku
Naposledy upravil Cpt.Rookie dne so duben 30, 2005 1:19 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so duben 30, 2005 1:19 pm Předmět: |
|
|
Pustil jsi nekdy jiny internetovy prohlizec nez MSIE? Jakto, ze neznas taby? Bez nich ani ranu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so duben 30, 2005 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
Pustil jsi nekdy jiny internetovy prohlizec nez MSIE? Jakto, ze neznas taby? Bez nich ani ranu  |
*nenápadně si píská* _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so duben 30, 2005 1:28 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem se vrátil k ICQ 2003b, to mi vyhovuje. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: so duben 30, 2005 2:36 pm Předmět: |
|
|
ICQ 2003b mám už dlouho a zatím jsem nepotřeboval k životu víc. Akorát si asi budu muset nainstalovat Mirandu (či Trilian) kvůli IRCčku.
K tomu reklamnímu banneru u ICQ: dá se udělat aby tam nebyl trubky , ale je to asi tak trošku úprava samotného ICQ a tím padem je to možná nezákonné  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so duben 30, 2005 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Kelnor napsal: |
ICQ 2003b mám už dlouho a zatím jsem nepotřeboval k životu víc. Akorát si asi budu muset nainstalovat Mirandu (či Trilian) kvůli IRCčku.
K tomu reklamnímu banneru u ICQ: dá se udělat aby tam nebyl trubky , ale je to asi tak trošku úprava samotného ICQ a tím padem je to možná nezákonné  |
Jaký trubky? Kde?
O tom jsem slyšel na Mrakoplashovi, ale nidko to nepopsal, jak se to dělá.. tak nám to prozraď  _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: so duben 30, 2005 2:54 pm Předmět: |
|
|
Inu, tak já vám to tedy prozradím, i přesto, že je to takové malé firemní tajemství. On totiž existuje takový patch, kterým tu debilní reklamu odstraníš. ALE, já nemám zdání kde ho sehnat, poněvač ho mám od kámoše a musel bych se ho zeptat, ale on moméntálně nejni online. Ledaže bych ti to poslal mailem (5MB myslím). _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so duben 30, 2005 2:56 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem stary poctivy hlupak, nebo to je mozna tim, ze jsem programator
zkratka ne ze bych se banneru zbavit nedokazal, ale nechci to ani zkouset. Take proc, kdyz mam mirandu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: so duben 30, 2005 3:05 pm Předmět: |
|
|
zkratka ne ze bych se banneru zbavit nedokazal, ale nechci to ani zkouset. Take proc, kdyz mam mirandu  |
Někdo může, ví jak na to, ale nechce se mu a někdo neví jak na to, ale chce se mu:) _________________ Leny-m |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: po květen 02, 2005 10:44 am Předmět: |
|
|
| Leny-m napsal: |
Někdo může, ví jak na to, ale nechce se mu a někdo neví jak na to, ale chce se mu:) |
Pokud chces, tak mi napis az budu online(tedy ja visim invis, ale napis) vecer a ja ti ten patch, kde je, poslu na 2003b mailem  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Naposledy upravil absolom dne po květen 02, 2005 1:26 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|