Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: pá duben 08, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
JA bych se tim moc nechlubil. _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamine Skeleton
|
Zaslal: po duben 18, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
Bonžůr
Dlouho sem tu nebyl, musel jsem se vratit na skok domu do francie.
Chtel bych byt prirazen do skupiny a venovat se vypravam, doufam ze brzy uz tomu tak bude.
* Pousmal se a bezel zpet domu trenovat sve umeni alchemie* _________________ Lamine, Pocestny Mag |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po duben 18, 2005 9:27 pm Předmět: |
|
|
Lamine napsal: |
Bonžůr
Dlouho sem tu nebyl, musel jsem se vratit na skok domu do francie.
Chtel bych byt prirazen do skupiny a venovat se vypravam, doufam ze brzy uz tomu tak bude.
* Pousmal se a bezel zpet domu trenovat sve umeni alchemie* |
Být přiřazen? Ale příteli! _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamine Skeleton
|
Zaslal: pá duben 22, 2005 2:29 pm Předmět: |
|
|
Bonžůr *vysoukal ze sebe...*
Drazi pratele, je to jest tak, ze jsem podedil jistou sumu penez po zemrelem otci*povzdech* a proto slyste posledni slova jeho:
"Mily synu, jest jiz zmano, ze byti sat, ktery te ciniti silnym a nepremozitelnym, prosim, vem veskere sve meni a pokus se ziskat tri casti onoho satu, a spoj je co nejrychleji, aby mohla byti vykonana vule ma. Necht te tento sat ochrani a vede posledniho syna meho ke slave neseho rodu"
Proto se vas tazi, pratele, nemate nekdo z vas onu treti a nejdrazsi cast, jez je nazyvana v kraji zdejsim WIRE? prosim kontaktujte me a pomozte ke slave
Dekuji
*odchazi duchem nepritomen s hlavou svesenou jako strasak do zely* _________________ Lamine, Pocestny Mag |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lamine Skeleton
|
Zaslal: ne květen 01, 2005 10:48 am Předmět: |
|
|
Vazeni pratele
Prosim o uzamceni tohoto topicu a tim jsem nucen se s vami rozloucit. Z vyssi moci mi neni souzeno potulovat se po zdejsim svete dekuji _________________ Lamine, Pocestny Mag |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne květen 01, 2005 11:16 am Předmět: |
|
|
Sice jsem tě nepoznal a viděl tě jen párkrát, ale přeji ti vše nejlepší v jiném světě do kterého jdeš, ať už je to ten opravdový, nebo ten falešný, který nám ukazuje jen to, co sami chceme. Tvá francouzština byla opravdu dobrá a bylo pěkné zpestření dne, když jsem potkal tebe a slyšel tě mluvit. *položil vyřezávaného malého medvěda vedle lístěčku a pokračoval v bytí na tomto světě* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|