Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: pá květen 06, 2005 5:02 pm Předmět: Agness ma problemik |
|
|
Takze mam dost velky problem. Vzhladom na to ze sa snazim zohnat pripojenie tak som navstivil dvoch z troch mobilnych operatorov v Irsku a dozvedel som sa nasledovne:
Operator A:
Ponuka pripojenie za
1,- 25euro mesacne + musim si kupit modem za 199euro. ALE mozem MESACNE stiahnut iba 20MB!!! a kazde MB naviac 1.45euro.
2,- 150euro a mozem tahat 250MB mesacne a za MB naviac 0.60euro.
Operator B:
Ponuka pripojenie za 35euro mesacne ale musim sa zaviazat na rok a prichadza zase to vtipne info ze mozem stiahnut 50MB mesacne a za kazde naviac 1.5euro...
No ale teraz preco to pisem na forum. Potrebujem od Vas aby ste mi spavili prieskum kolko MB stiahnete za hodinu hrania UO+prezerania Spolkoveho fora. Je to pre mna velmi smerodatna info. Prosim neodhadujte to skuste to. (a nepozerat pri tom ziadne ine stranky alebo nestahovat!!!)
Zaver: Ostava mi dufat ze treti a najlacnejsi operator bude mat pre mna riesenie alebo ze si zavedem normalnu linku do domu kde byvam a domaca bude suhlasit ale potom sa nebudem moct stahovat...
Podla mna je to Funky ze na Slovensku sa da zohnat connect cez mobil za cca 450sk mesacne a bez obmedzenia casu a dat a v Irsku to neni mozne vobec... No haluz.
Z pozdravom smutna Agness. _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Infidlo Orc

|
Zaslal: pá květen 06, 2005 8:34 pm Předmět: |
|
|
Zatím, co jsem zkoušel...při puštěném icq, uo, mapě a stránek fóra jsem za 10min stáhl 100kb. V neděli, to zkusim při každém zvlášť na celou hodinu. Zítra jdu na celý den Pride (pokud nelehneme), proto až v neděli. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: so květen 07, 2005 12:41 am Předmět: Re: Agness ma problemik |
|
|
Agness napsal: |
Takze mam dost velky problem. Vzhladom na to ze sa snazim zohnat pripojenie tak som navstivil dvoch z troch mobilnych operatorov v Irsku a dozvedel som sa nasledovne:
Operator A:
Ponuka pripojenie za
1,- 25euro mesacne + musim si kupit modem za 199euro. ALE mozem MESACNE stiahnut iba 20MB!!! a kazde MB naviac 1.45euro.
2,- 150euro a mozem tahat 250MB mesacne a za MB naviac 0.60euro.
Operator B:
Ponuka pripojenie za 35euro mesacne ale musim sa zaviazat na rok a prichadza zase to vtipne info ze mozem stiahnut 50MB mesacne a za kazde naviac 1.5euro...
No ale teraz preco to pisem na forum. Potrebujem od Vas aby ste mi spavili prieskum kolko MB stiahnete za hodinu hrania UO+prezerania Spolkoveho fora. Je to pre mna velmi smerodatna info. Prosim neodhadujte to skuste to. (a nepozerat pri tom ziadne ine stranky alebo nestahovat!!!)
Zaver: Ostava mi dufat ze treti a najlacnejsi operator bude mat pre mna riesenie alebo ze si zavedem normalnu linku do domu kde byvam a domaca bude suhlasit ale potom sa nebudem moct stahovat...
Podla mna je to Funky ze na Slovensku sa da zohnat connect cez mobil za cca 450sk mesacne a bez obmedzenia casu a dat a v Irsku to neni mozne vobec... No haluz.
Z pozdravom smutna Agness. |
Nazdarek, mno nevim presne kolik se stahne, ale co se tech operatoru tyce, nemas doma kabelovku? Kamos bydli a maka v irsku uz dva roky a rikal ze inet jedine pres kabelovku, ze zatim mu to vychazi jako nejlepsi cena  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Infidlo Orc

|
Zaslal: ne květen 08, 2005 1:41 pm Předmět: |
|
|
Při testování jsem se dohrabala k těmto výsledkům:
při spuštěném uo, mapy, icq, (omylem skype) a stránek fóra
Download: 1) 1,97 MB, 2) 2,01 MB
Upload: 1) 0,94 MB, 2) 0,95 MB
při spuštěném uo, stránek fóra (bez icq)
Download: 873,5 KB
Upload: 343,0 KB
Vše za 1 hodinu.
Děkuji Lenymu za doporučení prográmku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|