Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út březen 23, 2004 6:57 pm Předmět: |
|
|
Franto nesrandi
No, inskripce je urcite uzitecna, ale take silene draha...
Jinac bych Necrostane klidne zajdem, ale tenhle tyden jsem si hned pretahl tezce svuj limit, takze nevim. pokud by sis chtel vyjit s nejakym necrem, tak bych ti doporucil Sharlona, pokud budes chtit. Od toho se muzes hodne naucit... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út březen 23, 2004 9:07 pm Předmět: |
|
|
JA osobne nikomu nedpoporucuji trenovat Inscripci. Snad jen Nejvetsim Blaznum a silencum, jako jsem Ja  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st březen 24, 2004 1:48 am Předmět: |
|
|
Gate, kdyby mela Lenicka zajem, napsal bys ji svitky na miru? Nebo je to otrava a radej sehnat jinde? Samozrejme zaplatim normalni cenu, zadne ulevy.
Konkretne myslim svitky na blade spirits cca 50, teleport cca 50, dispell cca 20 _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st březen 24, 2004 3:20 pm Předmět: |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
Gate, kdyby mela Lenicka zajem, napsal bys ji svitky na miru? Nebo je to otrava a radej sehnat jinde? Samozrejme zaplatim normalni cenu, zadne ulevy.
Konkretne myslim svitky na blade spirits cca 50, teleport cca 50, dispell cca 20 |
Samozrejme, staci rici, o jake svitky mate zajem a ja je dodam, eni to vybec problem. Uz jsem delal i Worty, pro nejmenovane necromanty  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st březen 24, 2004 8:44 pm Předmět: |
|
|
Kteri jeste nebyli schopni si pro ne poradne dojit  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|