| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ghastly Orc

|
Zaslal: ne květen 22, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Tenhle problém je počítám u všech. Já se už naučil automaticky po každém KOPu nebo průchodu gatou házet InLor. Mana 4 a 2 regy mně nestojí za "nehodu" a fizz náročnějšího kouzla. _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: so květen 28, 2005 9:52 am Předmět: |
|
|
jeste me tak napada
tusim, ze sem kdesi cetl, ze svetlo ze svitku, pripadne primo z kegu rusi i an ort, ze?
a poku vypiju z lahve nightsight, tak by to an ort rusit nemel a jedine co to rusi je an lor, spravne?
mno, ale nefunguje to tak, i svetlo z lahve an ort rusi  _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so květen 28, 2005 11:08 am Předmět: |
|
|
Pokud vím, tak to je tak že je "kouzlo na světlo" a "lahvička na světlo", přičemž "kouzlo na světlo" jde zrušit ortem a "lahvička na světlo" se tluče s jinýma potionama (tzn. mám světlo z lahvičky, vypiju GS a najednou mám tmu).
Hlava, svitek, káď se světlem - tohle všechno nahodí světlo jako to kouzlo.
Jenom vypití světla z lahvičky (tzn. 20s pauza) má za účinek světlo z lahvičky...
...který by tuším nemělo jít ortnout. Pokud jde, možná to vim špatně, nebo je možný že se ti Lave sešel Ort s tim jak jsi si to světlo zrušil sám jinym nápojem. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
|
Zaslal: so květen 28, 2005 11:24 am Předmět: |
|
|
nene, zkousel sem to sam na sobe, byla tma, vypiju lahvicku, udela se svetlo, hodim na sebe ort a svetlo je v haji :/
si to zkus, melo by to byt jak rikas ty, ale neni _________________ ------------------------------------------------------
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: so květen 28, 2005 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Lavaron napsal: |
jeste me tak napada
tusim, ze sem kdesi cetl, ze svetlo ze svitku, pripadne primo z kegu rusi i an ort, ze?
a poku vypiju z lahve nightsight, tak by to an ort rusit nemel a jedine co to rusi je an lor, spravne?
mno, ale nefunguje to tak, i svetlo z lahve an ort rusi  |
mno vypada to trosku zmatene, tak to zkusim nejak vysvetlit...
vypijes lahvicku se svetlem (nightdight potion
vyhody: muzes vypit v hidu, svetlo z ni se neda nijak zrusit (opadne samo az ti dojede timer)
nevyhody: zapne ti to timer na lahvicky (nemuzes nic pit...), zrusi ti to efekt vypiteho GSka
pouzijes svitek na svetlo
vyhody: da se v hidu, neovlivni zadny timer, efekt je okamzity, nemoznost fizzu
nevyhody: da se ortnout, obrovska vaha
a posledni, uplne nejlepsi moznost, mas keg se svetlem a sosnes si z celeho
vyhody: da se v hidu, spell efect bez moznosti fizzu, zadna jina cinnost na to nema vliv, mnohem lehci nez svitky v jakemkoliv mnozstvi (i lehci nez ostatni kade)
nevyhoda: da se ortnout (ale vzhledem k tomu, ze se muzes hned zase napit tak je to fuk)  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
|
Zaslal: ne květen 29, 2005 6:11 am Předmět: |
|
|
abych to upresnil
ten problem s ortnutim je v boji, proto sem pouzival svetlo z lahvicky, aby neslo ortnout
i jen pitim z kegu si zmenim na chvilku target a ztratim chvili casu, coz zaboli _________________ ------------------------------------------------------
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: ne květen 29, 2005 6:41 am Předmět: |
|
|
Ja to nechpu dneska sem na sebe hazel An ort pil jsem GS a stejne mi to nezhasnulo,tak tomu uz nerozumim... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|