Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červen 07, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
Mohl by mi někdo vysvětlit pojem "rarojdní barva" a podobné výrazy?
Já jen, že jsem si četl fórum (Hellmasterův topic o mageXnecro róbách a jejich barvách) a zaujalo mě, že se tam plno lidí tímhle pojmem ohání, včetně GM. Já vždycky myslel, že rare barva je ta, které je ve světě málo, když pak uvolním nějakou barvu ve větším množsatví, přízvisko rare ji odpadá.
Docela mě pobavila Kajova reakce (ať se nezlobí) na černou barvu pro necra. Zdála se mi pro necra jako dělaná, prostě naprostý ideál, ale neprošla s tím, že je moc rarojdní. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út červen 07, 2005 6:11 pm Předmět: |
|
|
Rare je barva, která není dostupná z kádě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út červen 07, 2005 6:21 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Docela mě pobavila Kajova reakce (ať se nezlobí) na černou barvu pro necra. Zdála se mi pro necra jako dělaná, prostě naprostý ideál, ale neprošla s tím, že je moc rarojdní. |
Viz Bereg - cerna je rarojidni, protoze si ji nemuzes michnout dle chuti, jeji mnozstvi je omezene a treba o cerne robe jde s cistym svedomim rici, ze se jedna o rare predmet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: út červen 07, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Ursus napsal: |
Docela mě pobavila Kajova reakce (ať se nezlobí) na černou barvu pro necra. Zdála se mi pro necra jako dělaná, prostě naprostý ideál, ale neprošla s tím, že je moc rarojdní. |
Viz Bereg - cerna je rarojidni, protoze si ji nemuzes michnout dle chuti, jeji mnozstvi je omezene a treba o cerne robe jde s cistym svedomim rici, ze se jedna o rare predmet. |
Vlastne dneska už je rare každá barva  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út červen 07, 2005 7:43 pm Předmět: |
|
|
Ne. Je rozdíl mezi raroidní a nemíchatelnou barvou. Určitý barvičky který vypadaj naprosto normálně namíchat nejdou a přestože jsou rare, tedy vzácné, nejsou raroidní. Výrazem raroidní je alespoň podle mého myšleno označení pro barvu která působí v jistém smyslu exoticky a zajímavě. To je samozřejmě dáno mírou estetického cítění které má hráč každý trošku jiné, nicméně podle určitého "středního proudu" lze definovat jakousi míru raroidity každý barvy :o).
Alespoň tak to vidim já. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne út červen 07, 2005 9:23 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: út červen 07, 2005 7:58 pm Předmět: |
|
|
Jasně, všechyn barvy mimo tubu jsou rare a pak mají určité stupňě raroidity (od barvy death rob až po barvy pure black, snow a robe of fun ). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červen 07, 2005 9:18 pm Předmět: |
|
|
Děkuji, to zní jako dobré vysvětlení toho krkolomného pojmu. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 1:23 pm Předmět: |
|
|
Zaslechl jsem nejake zvesti o wipe nekterych rare veci, dale jsem narazil na ĺidi co podobne veci prodavaji. Je to jen kec a nahoda a nebo je na tom neco pravdy ?
(Oficialni DP forum nectu moc pozorne, tak treba jsem tam info o tomto prehledl)
Ps: nepisu to z obav, ze prijdu o nejake sve veci , ale proto, aby jste vy nenaleteli a nekupovali draze veci ktere pujdou pryc - je-li to pravda. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menon Spider King

|
Zaslal: st říjen 12, 2005 2:13 pm Předmět: |
|
|
Na tom čo tvrdíš je niečo pravdy ale týka sa to len pár rare farebných zbraní sa mi zdá . _________________ Čo bolo, bolo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jacob Harpy
|
Zaslal: st říjen 12, 2005 2:40 pm Předmět: |
|
|
Jednu dobu jsem hral na nejakem zahranicnim shardu, kde rare barvy nebyly vubec rare a daly se sehnat i do kadi.
Jak to vypadalo u banky neni asi nutne rikat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|