| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st červen 08, 2005 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Gate keeper napsal: |
Ja kecam stredne ajako programator mam docela odhad co jde a co jde jen hooodne tesko , ale zase mi chybi fantasie a zkusenosti z jinych RP svetu  |
No, já mám taky programový cítění, trošku taky programuju, ale prostě...když vůbec nevim jaký funkce Sphera má a hlavně jaký nemá, tak se mi to odhaduje dost špatně (. Nevíte někdo o nějakym přehlednym webu kde by se tyhle věci daly vyčíst a nebylo tam mraky jiných věcí? |
http://www.ultima.cz/index.php?name=PNphpBB2&file=index&c=6
Tam bys měl něco najít. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: čt červen 09, 2005 5:13 pm Předmět: |
|
|
Nieco o tom viem,jelikoz som sa tomu pomerne dost dlho venoval.Teraz na to uz bohuzial neni tolko casu,ale sem tam...btw quest s Hellom Mozno Wolf spominal  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|