| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: st duben 07, 2004 6:06 pm Předmět: |
|
|
Šlo zejména o ono cestování mezi quildami. Tvé důvody trochu poopravili mé stanovisko. Toť vše. _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dark Lord Skeleton
|
Zaslal: st duben 07, 2004 6:06 pm Předmět: |
|
|
Hellmastre timto si urazil mna aj mnoho ostatnych upirov.
Nemam nic prosti tebe ale vampiri maju svoju cest a su
urozenej krvy.Maju urozenych predkov.
Upiri maju svoj vlastny nazor a nikomu neradim
pliest sa do cesty vampirom....
*prezrel si svoj rodokmen a lahol si naspet do rakvy* _________________ Knieza temnot.
Verny v zivote i v smrti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: st duben 07, 2004 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Shadow napsal: |
| Šlo zejména o ono cestování mezi quildami. Tvé důvody trochu poopravili mé stanovisko. Toť vše. |
Potom uz nieje co riesit,som rad ,ze sa to vysvetlilo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dargor Ettin
|
Zaslal: st duben 07, 2004 7:22 pm Předmět: |
|
|
Chcem povedat, ze mna tym neurazil, naopak ma z casti pravdu.Shadow to urcite hlbsie premyslel a nerozhodol sa neuvazene.
A Archandel opet ta tu vitam, aj ked dalsia paladinska svatost mi nevonia najlepsie...
Dark Lord, ty neviem z akeho si rodu, na rodokmeni je radsej vymazany. S cesnakom, krizom a svatymi hostiami sa ti postavi do cesty kazdy... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: st duben 14, 2004 10:32 am Předmět: |
|
|
| Hellmaster napsal: |
| Shadow je vampír, stejně jako mnoho jiných a Ti až navyjímky, dokud nedospějí určitého věku, jednají podle mých zkušeností přímo, bez váhání a tak mnohdy i bez hlubšího rozmýšlení. Budiž jim to ke cti a spolehlivosti, stejně jako k hanbě. Chceme-li je mít za přátele, musíme je tak brát. |
Moudrá slova. Na člověka. *usměje se*
Nevím proč se ostatní upíři zlobí, Hellmaster to celkem vystihl. _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Archandel2 Gazer
Založen: 13. 02. 2004 Příspěvky: 290 Bydliště: Bratislava,Slovensko
|
Zaslal: st duben 14, 2004 1:39 pm Předmět: |
|
|
*stojac s otvorenymi ustami ,nad krasou mladej vampirky*
Nechcem sa miesat do Vampirov.Moc dobre nepoznam tuto rasu avsak mam respekt pred ich silou a chrabrostou.
*zatvara gambu a odchadza v opojení krasou*
Archandel2,The BlackKnight,The Paladin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st duben 14, 2004 5:47 pm Předmět: |
|
|
Prosim Archandeli, ozvy se mi na muj KK. Zapomel jsem TTen Tvuj jsem hlava jedna zapometliva.
* Zakroutil hlavou a zapomel co vlastne chtel *
* rozhledl se a utekl...... * |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: st duben 14, 2004 10:31 pm Předmět: |
|
|
[vzdyt to ma v detailech]
*vi, ze Gate je moc hodny a obcas zmateny*
*smeje se*
*usmiva se*
*je rada, ze Gate existuje* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út duben 20, 2004 6:15 pm Předmět: |
|
|
Tak. Konecne mam chvilku casu, abych se take trochu vyjadril.
Archandeli, sice jsme meli nejakou tu rozepri uz na zacatku, ale doufam, ze je to davno vyresene a za nami. Jsem optimista. Proto Te vitam mezi zadateli. Podle mne je nejdulezitejsi, priznat svou chybu a ukazat, ze priznani myslis vazne. Coz jsi udelal a jsem tomu rad. Pravda, cestu budes mit trosku trnitejsi a asi i delsi, ale to vis a myslim, ze jsi s tim i pocital. I presto jsi se pro ni rozhodl. Proto, i kdyz chapu vsechny ostatni, stojim za Tebou a akceptuji Tvou (obcas) bourlivou povahu.
Chtel bych se jeste vyjadrit k problemu vampiru. Shadowe, Tebe znam, moc dobre si pamatuji nas problem v minulosti, i kdyz vznikl jen hloupym nedorozumenim a prereknutim. Ale pomohlo mi to lepe pochopit Tvou (a svym zpusobem i ostatnich vampiru) povahu. Tu vystihl Hellmaster opravdu trefne. Vzdyt v tom je podobnost Tva i Thelvynova - vampirske legendy a patrona. Ten ze sve povahy nevyrostl, a proto je na nas (a Thelvynovi), abychom nektere veci akceptovali, u jinych delali kompromisy. Stejne je to u Tebe. Proto se divim (i nedivim) Tve reakci. Mno, snad se na mne proto nenastves.
jsem rad, ze existuje Lenka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: čt duben 22, 2004 9:02 am Předmět: |
|
|
| Timeo napsal: |
Chtel bych se jeste vyjadrit k problemu vampiru. Shadowe, Tebe znam, moc dobre si pamatuji nas problem v minulosti, i kdyz vznikl jen hloupym nedorozumenim a prereknutim. Ale pomohlo mi to lepe pochopit Tvou (a svym zpusobem i ostatnich vampiru) povahu. Tu vystihl Hellmaster opravdu trefne. Vzdyt v tom je podobnost Tva i Thelvynova - vampirske legendy a patrona. Ten ze sve povahy nevyrostl, a proto je na nas (a Thelvynovi), abychom nektere veci akceptovali, u jinych delali kompromisy. Stejne je to u Tebe. Proto se divim (i nedivim) Tve reakci. Mno, snad se na mne proto nenastves.
jsem rad, ze existuje Lenka |
Takže pro info.To co popisuješ byl spíše test Tvé osoby mnou.Bral jsem to víc než s rezervou.Šlo mi o to, jak se zachováš.Teď to teda víš.K Hellmastrovu výroku se už nehodlám vracet.Bolelo to dost a je to stále čerstvé a asi nikdy mu to nezapomenu. * Otřel slzu stékající po tváři a odkráčel v temný hvozd * _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|