| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Má Ultima naději na světlou budoucnost? |
| Ano, Ultima si vždy své hráče najde. |
|
83% |
[ 30 ] |
| Pochybuji, počet hráčů bude spíše pomalu klesat. |
|
5% |
[ 2 ] |
| Nemá, hlavní otěže převezmou placené hry. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nemá, lidé se vrhnou na neplacené shardy jiných her. |
|
11% |
[ 4 ] |
| Online hry obecně nemají moc nadějné vyhlídky. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 36 |
|
| Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út červen 21, 2005 12:24 pm Předmět: |
|
|
Jo Diablo beru...kdykoliv na něj pomyslím, tak bych se k němu vrátil...má určité kouzlo, ikdyž je to pořád o tom samém, i přesto se k němu vracím :o) Ale za Diablo neplatíš 300 měsíčně ;o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červen 21, 2005 5:42 pm Předmět: |
|
|
A tady je ten rozdíl. Já Diablo prošel a tím pro mě kouzlo ztratilo a dneska musím uznat, že je to pro mě nuda (2. díl jsem v půlce vypl - znuděn).
Ale chápu lidi, které to baví. Bohužel jich je víc, a proto se dělají hry hlavně pro ně. Hry se tak poslední dobou velmi zjednodušují (obecně, existují i výjimky, naštěstí). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: út červen 21, 2005 11:49 pm Předmět: |
|
|
TO Ursus: Ja by som ale nevytvaral skupinu ludi co hraju bezmyslienkove jednoduche hry a tych co hraju komplikovanejsie. Ja milujem UO ale taktiez sa niekedy dokazem pobavit aj na Diable. Obe hry mi ponukaju nieco ine a nieco zaujmave. Napriek tomu by som tieto hry neporovnaval alebo nieco podobne. Su absolutne rozdielne a navzajom mi davaju slusnu zabavu. Pri jednej vypnem a klikam pri druhej si porozmyslam, pokecam... sak to poznate. Ale ja ostavam optimista a myslim ze OU si najde vzdy svojich hracov. Myslim ze to je otazkou tohto topicu.
E: taktiez si myslim ze sa budu ludia vzdy snazit vyrabat oba tipy hier, nie len tie jednoduche (klikacky, expovacky). _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st červen 22, 2005 7:23 am Předmět: |
|
|
2Agnes: presne tak. Ono i UO je v podstate jednoducha hra, osobne mi treba FM2005 namaha mozek vyrazne vice jaky je rozdil mezi UO a diablem? Vice skillu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st červen 22, 2005 11:03 am Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
| 2Agnes: presne tak. Ono i UO je v podstate jednoducha hra, osobne mi treba FM2005 namaha mozek vyrazne vice :) jaky je rozdil mezi UO a diablem? Vice skillu? |
Veliký rozdíl...například v Diablu nemůžeš zajít na pívo a hrát svlékací kostky :o)) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st červen 22, 2005 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
2Agnes: presne tak. Ono i UO je v podstate jednoducha hra, osobne mi treba FM2005 namaha mozek vyrazne vice jaky je rozdil mezi UO a diablem? Vice skillu? |
V diable si nemozes kupit barak Zostavas tam stale neznamy, nemas sancu stretavat tam tych istych ludi, proste vytvoris hru zaklikas si, pozdravis sa, podakujes a vytvoris dalsiu. Ked ta to prestane bavit pustis si Pinball Fantasy  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st červen 22, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
Takze UO exceluje jen v tom, ze se tam daji delat kraviny? Hrat kostky, pit pivo, kupovat domky? Safra, uz se nedivim, ze vydrzi o tolik dele, nez WoW  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: st červen 22, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
Většina lidí si smlsne na obou typech her, souhlasím. Avšak jsou výjimky, které baví jen jeden typ.
Příklady:
Diablo a spol. mě nudí, nabaví mě. Smlsnu si na hrách od Black Isle Studios (Baldur's Gate a spol.)
Kámoš uznává jen Diablo a Sacred. Složitější jsou nudné a nezáživné.
A nakonec jeden známý, ten Diablo absolvoval 8x (minimálně) a Icewind Dale 6x. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: st červen 22, 2005 5:22 pm Předmět: |
|
|
já nenávidím stereotyp u her... když musim dělat něco pořád dokola a je to stejný, mě se líbí hry které neupadají do stereotypu, pokud možno s kvalitním příběhem... třeba Deus Ex, to byla podle mě nejlepší hra, co kdy vyšla... žádnej stereotyp, super příběh atd. _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: st červen 22, 2005 7:30 pm Předmět: |
|
|
Deus Ex je úžasný, zejména první díl. Do druhého jsem ani nešel po tom, co jsem si přečetl. Jo, hry, které nenudí a někdy dají zabrat mozku, jsou super. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|