| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Harb Lizardman

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 221 Bydliště: Hradec Králové - Svobodné Dvory
|
Zaslal: út červen 21, 2005 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
4-6 jsou lepsi nez 1-3
to, ze jsi je nevidel, vse vysvetluje  |
jj, mě se taky víc líběj první tři díly....možná na mě víc dýchne nostalgie když na ně koukám _________________ "Člověk se učí pro to, aby stejně nakonec všechno zapomněl."
"Which is worse: ignorance or apathy? Who knows? Who cares?"
Harb, adept spolku, kněz Aethanův a chodící lékárnička
EJRO elitní jednotka rychlého odflusnutí |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: út červen 21, 2005 9:15 pm Předmět: |
|
|
| Vilgerius napsal: |
4-6 jsou lepsi nez 1-3
to, ze jsi je nevidel, vse vysvetluje  |
Stejne jsem mu veril! A On takhle ZRADIL Hnusak,zlej,osklivej,beznohej,zeleznej! Senatorka ho Milovala a on ji takhle zradil,stejne tak Radu Jediu vcetne me ...
(Stejne je to divny...Mate hrdinu,kteremu verite,fandite a on pak zacne zabijet ty ktere mate radi a jsou hodni..)  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: út červen 21, 2005 9:23 pm Předmět: |
|
|
Muj hrdina je paserak Han Solo (nevim jak se to pise). By se mi libil treba film zamereny na jeho dobrodruzstvi. Jak se seznamil s Chewbaccou a co prozivali. Proc dluzi Jabahatovi atd. atd. Je to takovej klasickej na oko drson, ale s dobrym srdcem.
Pak mam rad Obivana Kenobyho (taky nevim jak se to pise). _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červen 21, 2005 9:39 pm Předmět: |
|
|
Mým hrdinou je George Lucas...
P.S. Helle, myslíš Qui Gona? Víš, že je o něm zmínka i v 3. díle?  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st červen 22, 2005 12:07 pm Předmět: |
|
|
Na konci je nejaky splech o tom, ked Yoda vravi Obi Wanovi,ze ho ma nejak kontaktovat na druhy svet ci co...
A myslim, ze Hell myslis Darth Maula, dost dlho ho mal aj ako obrazok avatara. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: st červen 22, 2005 4:27 pm Předmět: |
|
|
Jo, Qui Gon byl ten, který našel způsob, jak se zjevovat jako duch. Tedy to, co pak používal Obi Wan, když radil Lukovi po té, co jej Darth Vader zabil...
Dark Maul... To bych od Hellmastera nečekal, i když ho měl jako avatara.  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st červen 22, 2005 5:00 pm Předmět: |
|
|
Nie Dark,ale DARTH...vsetci Sithovia maju vzdy Darth,nikdy nie Dark.Vela ludi si to myli .kancelar Palpatine bol Darth Sidious. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červen 22, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
Jojo, myslel jsem Darth Maula, Shadow Huntera kterej má dost dobře rozvinutou osobnost mimo hvězdný války. Osobně jsem se na Lucase po shlédnutí prvního filmu fakt děsně zlobil, protože z Darth Maula udělal jen takovýho "jednoho z těch zlých kterej na konci umře". Trošku to nevychytal, no :o(. Chtěl ve filmu zdůraznit Obi-Wanovu sílu ale místo toho to vypadá jako Darth Maulova slabost. Kdyby to bylo podle toho jak se kult hvězdných válek vyvíjel před vznikem prvníhho dílu, všechno by to tam rozsekal. Ale jak jsem psal, Lucas holt potřeboval zdůraznit Obi-Wanovu sílu a udělal to takhle nešťastně :o(. Alespoň že ho nechal umřít víceméně "zradou" z Obi-Wanovi strany.
Jinak to Darth je (pro ty co nevědí) první jméno nějakýho slavnýho Sitha z dávný historie a podle něj si to všichni všichni velký Sithové (Lordi) dávaj před jméno. Sithové, koho to zajímá, vážou se k severský mytologii a skoro bych si tipnul že i to slovo Darth bude ukradený někde odtamtud :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: st červen 22, 2005 7:32 pm Předmět: |
|
|
Helle, ohledně těch informací o DARTH (děkuji za opravu) Maulovi, můžu se zeptat, odkud jsi čerpal? Docela by mě to zajímalo. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: st červen 22, 2005 7:42 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
Dix napsal: Stejne jsem mu veril! A On takhle ZRADIL Sad Hnusak,zlej,osklivej,beznohej,zeleznej! Sad Senatorka ho Milovala a on ji takhle zradil,stejne tak Radu Jediu Sad vcetne me ...
(Stejne je to divny...Mate hrdinu,kteremu verite,fandite a on pak zacne zabijet ty ktere mate radi a jsou hodni..) Evil or Very Mad |
Zradil protože chtěl pomoct senátorce pžežít porod, ale tím jí zabil a ta nenávist je hold zaslepení mocí...
A pak tu nenávist v 4-6 díle vysvětluje podle mého smrt amidaly...
Tím že hledal způsob jak jí pomoct toho zaslepilo a udělal pro to vše aby jí pomohl, ale přitom umřela s tím, že v něm bejvávalo něco dobrého... _________________ ZPĚT DO ČASŮ KLAMÁÁKA!!23
--teknokrates-- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|